تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844646555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارشی از تلاش‌‌ها برای حذف «آشنا» در شورای نظارت بر صدا و سیما


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: گزارشی از تلاش‌‌ها برای حذف «آشنا» در شورای نظارت بر صدا و سیما
اختلاف میان اعضای شورای نظارت بر صدا و سیما که در روزهای اخیر توجه رسانه های موافق و مخالف دولت را به خود جلب کرده است، به خوبی پرده از میزان کارکرد این نهاد در نظارت پذیری بر می دارد؛ چرا که تنها مروری بر سخنانی که به ترتیب حسام الدین آشنا، بیژن نوباوه و شجاعی کیاسری در گفت و گو با رسانه ها مطرح کرده اند، امکان تأثیرگذاری نمایندگان سه قوه در کنار هم و در قالب شورای نظارت بر صدا و سیما را مورد تردید قرار می دهد.
آفتاب: الهه اسلامی در جماران نوشت: این البته همان چیزی است که حسام الدین آشنا، نقدهای رسانه ای علیه این سازمان و شورای ناظر بر آن را با موضوعیت آن آغاز نمود. نماینده رئیس جمهور در شورای نظارت بر صدا و سیما روز یکشنبه 4 اسفند ماه در مراسم رونمایی از کتاب «پایان تک صدایی» اثر فؤاد صادقی از تشریفاتی بودن شورای نظارت بر صدا و سیما سخن گفت و افزود:« هیچ تضمینی بر اجرای مصوبات شورا در سازمان صدا و سیما وجود ندارد.»


به اعتقاد مشاور رسانه ای رئیس جمهور اقدامات اخیر ضرغامی نشانه نوعی جابه جایی مناسبات قانونی میان شورای نظارت بر صدا و سیما و مدیرعامل این سازمان است، چرا که از نگاه ضرغامی سازمان صدا و سیما حق نظارت بر همه قوای رسمی کشور را دارد، اما هیچ کس حق ندارد بر عملکرد این سازمان نظارت کند.


در توضیح درستی این ادعا نیز همان بس که به گفته آشنا وقفه 90 دقیقه ای در پخش مصاحبه زنده رئیس جمهور، به خواسته رئیس سازمان صدا و سیما ایجاد شده و بعد از آن وی این موضوع را به شورای نظارت ارجاع داده تا از ایشان در برابر قوای دیگر صیانت شود.


رد پای انتقادات حسام الدین آشنا نسبت به عملکرد صدا و سیما را در نامه بی پاسخ وی به ریاست سازمان صدا و سیما درباره اشعه اکاذیب در برنامه گزارش هفتگی که 25/11/92 از شبکه یک پخش شده است دید. در این برنامه و در بخش «درگوشی»، عکسی از محمود سریع القلم در اجلاس داووس نمایش می دهد و با ذکر عنوان مشاور رئیس جمهور برای وی از کراوات زدن او تحت عنوان «پوشش غربی» انتقاد می کند. حسام الدین آشنا در نامه خود به ضرغامی مشاور بودن سریع القلم را ساخته و پرداخته صدا و سیما می داند و خواستار اصلاح این اشتباه در پخش بعدی این برنامه می شود. درخواستی که هنوز محقق نشده است.


سخنرانی آشنا در مراسم رونمایی کتاب «پایان تک صدایی» همان طور که انتظار آن می رفت تنها شروع ماجرا بود. اعضای دیگر شورای سرپرستی نیز بی کار ننشستند و در مصاحبه هایی به اظهار نظر درباره شورای سرپرستی و جایگاه نماینده قوه مجریه در آن پرداختند.


بیژن نوباوه وطن، دبیر شورای نظارت بر صدا و سیما در گفت و گو با تسنیم ضمن درخواستی از رئیس جمهور مبنی بر عزل نماینده خود در این شورا «آشنا» را بی اطلاع از عملکرد «صد در صد موفق» شورای نظارت در تحلیل محتوای برنامه های صدا و سیما که طی ده ها مجلد کارشناسی منتشر شده دانست.


نماینده مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما، اظهارات حسام الدین آشنا را غیر مسئولانه دانسته و از وی که عضو هیئت علمی دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه امام صادق و تنها عضو متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات این شورا است؛ درخواست کرده است مطالعات خود را افزایش دهد.


عضو کمیسیون فرهنگی مجلس البته تقاضای مکرر «آشنا» برای در دسترس داشتن مشروح مذاکرات شورای نظارت را خط بطلانی بر گفته های اخیر وی مبنی بر تشریفاتی بودن شورا دانسته است. نکته ای که خود از سوی دیگر نشان از آن دارد که اعضای شورای نظارت چندان درپی مشورت با نمایندگان دولت نیستند.


با گذشت کمتر از یک روز «حسام الدین آشنا» در مصاحبه ای کوتاه با سایت تدبیر به گفت و گوی نوباوه اعتراض کرد و گفت:« وظیفه اعضای شورای نظارت بر صدا و سیما مصاحبه علیه یکدیگر نیست.»


آشنا در ادامه وظیفه اصلی شورای نظارت بر صدا و سیما درباره انجام مطالبات به حق رهبری وسران سه قوه که عبارت است از رعایت انصاف، توازن، کیفیت و به صرفه بودن فعالیت های خبری و تولیدی سازمان صدا و سیما دانست.


وی در این گفت و گو بدون اشاره به درخواست نوباوه از رئیس جمهور اظهار داشت: «سازمان صدا و سیما باید به نظرات و جایگاه شورای نظارت توجه بیشتری داشته باشد. زیرا امکانات نظارتی از شورای نظارت گرفته شده و صدا و سیما پاسخگوی درخواست های نظارتی این شورا نیست.»


دقایقی بعد شجاعی کیاسری نماینده دیگر قوه مقننه در شورا، در گفت و گویی  با مشرق درخواست های حسام الدین آشنا از صدا و سیما را شخصی دانست. این در حالی است که سخنان نماینده رئیس جمهور در پاسخ به این اظهارات، دغدغه هایی عمومی و دست برقضا علمی است. ذکر عناصری همچون رعایت انصاف، توازن، کیفیت و به صرفه بودن فعالیت های خبری به عنوان مطالبات «به حق» مقام معظم رهبری از سازمان صدا و سیما، به خوبی نشان می دهد که او ناکارآمدی شورای سرپرستی را برای چیزی به جز دغدغه های شخصی رسانه ای کرده است.


کیاسری با جدیدالورود خواندن حسام الدین آشنا در شورای نظارت بر صدا و سیما  او را از «علی اکبر جوانفکر» نماینده دولت پیشین در شورا نیز تندروتر دانسته و بر سخنان نوباوه درباره عدم اشراف وی بر قوانین شورا را تکرار کرده است؛ این در حالی است که عضو به اصطلاح «تازه وارد» شورای نظارت بر صدا و سیما تنها عضو این شوراست که که دکترای خود را در سال 1382 در زمینه فرهنگ و ارتباطات اخذ کرده و عضو هیئت علمی تنها دانشگاهی است که همواره مورد تأیید اصولگرایان است.


اتفاقا به همین دلیل است که این بار تخریب شخصی که سالهاست در دانشگاه امام صادق (ع) و در گروه معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات به فعالیت مشغول است، با بازگشت به فتنه 88 ممکن نیست.


با وجود اینکه عزل و نصب نمایندگان به دست سران قوا صورت می­ گیرد و بعید به نظر می رسد که رئیس جمهور نماینده مورد تأیید خود را برکنار کند، بیژن نوباوه در آخرین خبرها از شکوائیه شورای نظارت به رئیس جمهور برای حذف حسام الدین آشنا سخن گفته است. بی تردید نوشته شدن این نامه خود نشانی از وجود اختلافات دیرینه میان اعضای شوراست و درخواست عزل نماینده رئیس جمهور نیز چیزی جز خواستار شدن حذف طیف مخالف نیست. خواسته ای که می تواند به معنی نقض فراقوه ای بودن شورای نظارت بر صدا و سیما باشد.




تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن