واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جاذبه های زیبای گردشگری در قروه چشمان را می نوازد قروه- ایرنا - قروه با ˈباباگرگرˈ، ˈسراب کوثر ˈ و ˈحمام قصلانˈ و دیگر جاذبه های گردشگری یکی از مناطق زیبای کردستان است که جاذبه هایش ناشناخته باقی مانده و بسیاری از مردم کشورمان چشمانشان را از دیدن این آثار طبیعی محروم کرده اند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده و دروازه ورودی به استان کردستان از سمت شرق این استان محسوب می شود که آثار طبیعی و تاریخی فراوانی در دلش نهفته است.
قروه منبع معادن و قطب کشاورزی است و دشت های حاصلخیزش در فصول مختلف سال یک جاذبه زیبای طبیعی در دل خود دارد.
قروه با آثار طبیعی و تاریخی اش در فصول مختلف سال بویژه در ایام نوروز پذیرای مهمانانش است و امسال نیز مقدمات حضور مهمانان دراین شهرستان فراهم شده است.
مسوول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان قروه آمادگی این شهرستان برای پذیرایی از مهمانان و مسافران نوروزی را اعلام کرد و گفت: در سال جاری، 91 هزار و 700 نفر از منطقه بابا گرگر، 96 هزار نفر از سراب کوثر و یک هزار و 657 نفر از حمام تاریخی قصلان بازدید کردند.
خداداد مولودی، افزود: آمار مسافران ورودی به شهرستان قروه در نوروز 92 نسبت به سال پیش از آن 59 درصد و مسافران مقیم نیز 24 درصد افزایش داشته است.
وی با تاکید بر لزوم تشدید نظارت بر اماکن رفاهی و رستوران های بین راهی، اظهار کرد: هم اکنون شاهد نابسامانی شدیدی در ورودی شهر قروه هستیم که این امر موجب می شود تا مسافران نسبت به بازدید از این شهرستان رغبت نداشته باشند.
وی اضافه کرد: به منظور اطلاع رسانی به مسافران نوروزی در زمینه جاذبه های گردشگری این شهرستان، دو مرکز اطلاع رسانی اماکن گردشگری و نمایشگاه صنایع دستی در ورودی شهر دایر خواهد شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان قروه با اشاره به همکاری بیش از 40 نهاد دولتی و غیر دولتی در راستای ارایه خدمات به گردشگران در این شهرستان اظهار کرد: با فعالیت ارزنده این نهادها، در ایام مختلف سال شهرستان قروه توانسته میزبان خوبی برای مسافران و گردشگران باشد.
مولودی افزود: با تشویق و جذب سرمایه گذار برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های گردشگری در شهرستان قروه که شامل چهار غذاخوری، مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، دو باب هتل، 9 باب طرح گردشگری در حال اجرا، احداث هتل مجتمع تفریحی و گردشگری، سفره خانه سنتی (در مسیر سراب) و احداث نمازخانه های بین راهی بود، این اداره توانسته امکانات رفاهی لازم را برای حال مسافران و گردشگران فراهم سازد.
وی با اشاره به اینکه 97 اثر تاریخی در قروه شناسایی شده که از این تعداد 70 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، گفت: حمام قصلان، پل فرهاد آباد و مقبره سید جلال الدین در باباگرگر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
مولودی با اشاره به اینکه گردشگری یک صنعت درآمدزا و اشتغالزا در دنیاست، افزود: در کشورما نیز با توجه به نوپا بودن این صنعت نیاز به حمایت های جدی و تشویق و حضور سرمایه گذاران دارد که در این راستا با حمایت بخش خصوصی در شهرستان قروه 9 باب مراکز اقامتی و پذیرایی احداث خواهد شد.
وی در پایان گفت: برای رفاه حال مسافران پنج باب نمازخانه در نقاط گردشگری و بین راهی احداث شده است.ک/3
7346/570
انتهای پیام /*
13/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]