تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870602566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده مجلس: شهرداری اجرای پروژه قطار شهری رشت را پیگیری کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نماینده مجلس: شهرداری اجرای پروژه قطار شهری رشت را پیگیری کند رشت - ایرنا - نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی از شهرداری خواست اجرای پروژه قطار شهری رشت را به طور جدی پیگیری کند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈجبار کوچکی نژادˈ روز دوشنبه در نشست شورای اداری شهرداری رشت افزود: شهرهای دیگر در این زمینه پیشرفت قابل توجهی دارند اما رشت هنوز در نقطه صفر می باشد.
وی به آرامش حاکم در نهاد شهرداری اشاره و اظهار کرد: باید در جهت حفظ فضای ایجاد شده کوشا باشید و عزم خود را برای ارائه خدمات مناسب جزم کنیم.
وی حمایت از اعضای شورای اسلامی شهر رشت را یک امر مهم برشمرد و گفت: ترکیب اعضای شورای اسلامی شهر رشت تخصصی است و قطعاً کمک آنها می تواند شهر رشت را از بن بست خارج کند.
کوچکی نژاد ادامه داد: اعضای شورا و شهرداری رشت باید به گونه ای عمل کنند که نمایندگان مجلس را نیز با خود همسو گردانند زیرا نمایندگان مجلس می توانند رافع بسیاری از مشکلات و مطالبات شهر باشند.
وی بر مدیریت صحیح اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار رشت در بهبود و توسعه مسایل شهری تاکید و اضافه کرد: نگاه ما این است که به صورت کلان فکر کنیم و کار انجام دهیم و در این راستا همراهی صمیمانه مدیران شهری می تواند این مهم را تحقق بخشد.
نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : پروژه کمربندی شهر رشت و سایر پروژه های بزرگ می تواند به عنوان یک طرح ملی برای شهرداری در نظر گرفته شود.
کوچکی نژاد داشتن مدیریت واحد شهری را مهم دانست و گفت : پی گیری در این زمینه همچنان ادامه دارد تا با نظارت شهرداری در تمامی امور شهر بتوانیم توسعه شهری را رقم بزنیم.
ˈمحمدابراهیم خلیلیˈ شهردار رشت نیز گفت : سبقه و نشان خدمتی در مجموعه شهرداری نمود بیشتری داشته است و در بارش برف اخیر نیز با مدیریت صحیح مدیران شهرداری توانستیم مردم شهر رشت را خشنود کنیم .
وی افزود : جلب اعتماد مردم به شهرداری نسبت به گذشته بهتر احساس می شود و یقیناً این امر در گرو حرکت ، کار و تلاش مجدانه و متعهدانه با اثربخشی در سازمان محقق می گردد تا شهرداری را دوباره به جایگاه واقعی خودش برساند.
خلیلی گفت : تمام تلاش شهرداری در سال 92 دستیابی به منابع مالی بوده که می تواند زمینه ساز خدمت صادقانه و مخلصانه را فراهم نماید .
شهردار رشت افزود : شهرداری ها باید در خدمت مردم باشند بنابراین باید در جهت افزایش فعالیت ها و تلاش مجموعه تلاش نمود ، مدیران باید تعهدات سازمانی خود را افزایش دهند و قطعاً حضور نمایندگان مجلس می تواند یاری گر این مجموعه باشد .
شهردار رشت ادامه داد: بخشی از کارهایی که باید در این شهر انجام شود ، ملی است و در بحث آسفالت و رودخانه ها جذب بودجه های کلان می تواند رافع بسیاری از مسایل باشد.
وی در پایان تصویب طرح جامع حمل و نقل شهری را از نمایندگان مجلس و وزیر کشور خواستار شد.
کلانشهر رشت حدود 750 هزار نفر جمعیت ثابت دارد که این میزان در طول روز به افزون بر یک میلیون نفر می رسد.ک/3
619/695
انتهای پیام /*




12/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن