تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844292692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه رضایت همسرمان را جلب کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: چگونه رضایت همسرمان را جلب کنیم؟

چگونه رضایت همسرمان را جلب کنیم؟

برخی مهارت های ساده اثر زیادی روی کیفیت رابطه ما دارند، مثلا گوش دادن فعال یکی از این مهارت هاست. سعی کنید از این مهارت در رابطه تان استفاده کنید.

احساس رضایت از رابطه و این که همسران احساس کنند نیازهای آن ها دیده می شود، به آن ها پاسخ داده می شود و نقش مهمی در خانه به آن ها محول شده است، می تواند آن ها را به ادامه زندگی دلگرم کند. با توجه به این نکات این دلگرمی را در همسرتان ایجاد کنید.
برخی مهارت های ساده اثر زیادی روی کیفیت رابطه ما دارند، مثلا گوش دادن فعال یکی از این مهارت هاست. سعی کنید از این مهارت در رابطه تان استفاده کنید. به حرف های همسرتان با دقت گوش دهید، تمام توجه خود را در زمان صحبت او متوجه اش سازید، پیش داوری نکنید و از بازخوردهای مناسب برای نشان دادن توجه تان استفاده کنید.
 
نکته های دیگر را هم در ادامه بخوانید
به همسرتان احترام بگذارید : یکی از ساده ترین راه ها صدازدن همسر به شکلی محترمانه است. یادتان باشد خیلی از اوقات رفتارهای بی ادبانه تند از رفتارهای ساده تری شروع می شود. وقتی به خودمان اجازه می دهیم همسرمان را به شکلی غیرمودبانه صدا بزنیم، عجیب نخواهد بود اگر بعد از مدتی از عبارات بدتر استفاده کنیم!
 
بچه ها را مقابلش قرار ندهید : به بچه های تان یاد دهید، به پدرشان باید احترام بگذارند؛ البته منظور از این یاد دادن سخنرانی برای بچه ها نیست. از قدیم گفته اند، «احترام امام زاده را متولی نگه می دارد»؛ با احترام برخورد کردن شما مهم ترین نکته در آموزش این احترام است. البته در مواردی که بچه ها برخوردی اشتباه دارند، نوع برخورد شما و نشان دادن ناراحتی به اندازه و به شکلی صحیح می تواند از تکرار آن جلوگیری کند.
 
قول هایش را عملی کنید : اگر همسرتان به بچه ها قولی داده، سعی کنید برای عملی شدن قول، تلاش خودتان را بکنید، هر چند چندان هم موافق آن نباشید. اگر قرار باشد همسرتان به بچه ها چیزی بگوید و شما چیزی دیگر، در طولانی مدت جدا از عوارض بدی که این برخورد روی بچه ها دارد، در رابطه بچه ها و شما و همسرتان هم اثر می گذارد. به این موضوع مشکلاتی که برای رابطه 2 نفری شما هم ایجاد می کند را اضافه کنید.
 
جلوی دیگران او را سرزنش نکنید : همه ما ایراداتی داریم، تذکر در مورد ایراد نیز اتفاق عجیبی نیست که پیش نیاید. اصلا وقتی ما همسرمان را دوست داشته باشیم، درست این است که به او این موارد را به شکلی زیبا متذکر شویم اما هیچ وقت این کار را جلوی دیگران انجام ندهیم بیان ایرادات جلوی دیگران در بیشتر موارد جز تحقیر معنای دیگری برای همسر ما ندارد. کاری که البته تاثیر مثبت چندانی نیز به دنبال نخواهد داشت.

مشکل تان را با او درمیان بگذارید : اگر شاغل هستید، اگر درس می خوانید، اگر در بخش های دیگر زندگی تان با مشکلی روبه رو می شوید، بد نیست بعضی مواقع با همسرتان مشکلات تان را در میان بگذارید. شاید بگویید این کار را انجام می دهید اما این بار متفاوت از سایر موارد این کار را انجام دهید. با او در مورد مشکلات تان صحبت کنید، بگذارید پیشنهاد دهد و از پیشنهادهای او استقبال کنید.
 
خطاهایش را بزرگ نبینید : بزرگ نکردن خطاهای همسرتان از جمله مواردی است که بهتر است به آن توجه داشته باشید. اگر همسرتان مرتکب خطایی شده که چندان هم وحشتناک نیست، زمانی که خودش نیز پشیمان شده و سعی در جبران آن دارد، در عوض منت گذاشتن، او را سریع ببخشید. یادتان باشد طول دادن فرآیند بخشیدن و منت گذاشتن و خلاصه نازکردن شما، در بسیاری از مواقع می تواند تنها باعث آسیب به عزت نفس او و احساس کوچک شدنش شود.
 
به خانواده اش احترام بگذارید : حتی اگر با خانواده همسرتان اختلاف نظرهای زیادی دارید و سابقه خوبی نیز در رابطه شما با آن ها وجود ندارد، باز سعی کنید به آن ها احترام گذاشته و همسرتان را برای قطع رابطه با آن ها تحت فشار نگذارید. احترام به خانواده همسر، در واقع احترام به خود او نیز هست. اگر خاطرات تلخ زیادی دارید، فقط همین نکته را در ذهن داشته باشید که لازم نیست عاشق آن ها باشید اما می توانید برخوردی انسانی و محترمانه با آن ها داشته باشید؛ رابطه ای که در نهایت به نفع شما نیز خواهد بود.

مدام گله نکنید : سعی کنید زمان حضور همسرتان را تنها به بیان مسائلی که داشتید، مشکلاتی که باید او در اسرع وقت حل کند، بیان انتقادات و نارضایتی ها و مواردی از این دست پر نکنید. این کار باعث می شود برای خود شما نیز حضور همسر به معنی مسائل تنش زا و ناخوشایند شود، علاوه بر این که برای همسرتان نیز حضور در خانه و همنشینی با شما به معنی تنش و ناراحتی می شود. سعی کنید توازنی بین بیان مسائل خوشایند و ناخوشایند برقرار کرده و به ویژه در ابتدای حضور همسرتان در خانه، محیطی آرام برقرار کنید.
خشم تان را کنترل کنید : بسیاری از ما زمانی که عصبانی می شویم  دیگر فراموش می کنیم چه کاری خوب است، چه کاری بد. معمولا برخوردهای ما تند بوده و چندان کنترلی نیز روی آن ها نداریم. این نقطه ضعف البته قابل برطرف کردن است؛ کافی است در کلاس هایی که به منظور مدیریت خشم در مراکز مشاوره یا فرهنگسراها برگزار می شود شرکت کنید تا به این ترتیب بتوانید عصبانیت خود را به شیوه ای درست بیان کنید؛ شیوه ای که نه به شما آسیب برساند، نه به همسرتان و نه به رابطه بین شما!
 
به زبان بی زبانی حرف نزنید : یکی از اشتباهاتی که همسران زیادی درگیر آن هستند، باورهای اشتباه شناختی است. یکی از این باورهای اشتباه این است که همسر ما باید از نیازهای ما بدون این که ما آن ها را بیان کنیم، خبر داشته باشد. چنین باوری معمولا باعث ایجاد نارضایتی در خود ما و بعد از مدتی هم ایجاد عصبانیت در همسرمان می شود، زیرا در هر صورت او توانایی ذهن خوانی ندارد. برای پیشگیری از این دردسرها بد نیست با این باورهای اشتباه آشنا شوید و فکری به حال آن ها بکنید. با این کار آینده زندگی مشترک تان را نیز تضمین کرده اید. برخی رفتارهای ساده می توانند رابطه عاطفی بین ما و همسرمان را تقویت کنند. فراموش نکنید که نیازهای عاطفی بخش مهمی از نیازهای هر فرد است که ارضای آن ها می تواند رضایت از رابطه را افزایش دهد.
 
ایراد نگیرید : شاید با خود فکر کنید اگر قرار به تعریف کردن باشد که اوضاع درست نمی شود؛ با ایرادات همسرتان که البته گاهی اوقات بدجوری هم اعصاب خرد کن می شود، چه می شود کرد؟ به روی او نیاورم؟ آن وقت هیچ وقت درست می شود؟ اصلا این همه خودخوری درست است؟ توجه داشته باشید لازم نیست که خیلی خودتان را سانسور کنید، دندان روی جگر بگذارید و وقتی ایرادی وجود دارد، به روی همسرتان نیاورید. می توان ایرادات را بیان کرد اما با زبانی زیبا، بدون توهین، بدون مسخره کردن و تحقیر می شود در مورد آن ها گفت وگو کرد اما اگر قرار باشد «تنها» در مورد آن ها با همسرتان حرف بزنید و صحبت دیگری نداشته باشید، آن وقت مشکل ایجاد می شود. از تاکید زیاد روی نقاط ضعف خودداری کنید.

منفی بافی نکنید : در مورد آینده زندگی مشترک تان با امید صحبت کنید. برنامه هایی برای آن داشته باشید و با همسرتان در مورد آن صحبت کنید. فقط یادتان باشد لازم نیست زیادی جدی وارد بحث در مورد آینده شوید؛ این قدر که در مورد 20 سال بعد دعوای تان شود که اسم نوه تان چه باشد بهتر است! هدف از این کار در درجه اول ساخت آینده زندگی در ذهن است، کاری که به هر دوی شما امید بیشتری برای بهترکردن زندگی تان می دهد.
 
از او تعریف کنید : جدای از تعریف از زندگی مشترک تان، سعی کنید از همسرتان و ویژگی های خوبی که دارد، جلوی دیگران نکاتی را بیان کنید. البته می دانم که متاسفانه در فرهنگ ما خیلی رسم نیست که همسران از همدیگر تعریف کنند اما اگر می دانستید این کار چقدر می تواند رابطه بین شما را تقویت کرده و شما را به او نزدیک تر کند و البته احساس رضایت را به شکلی غیرمستقیم در شما افزایش دهد، قطعا خودتان یک تنه دست به کار می شدید!








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن