واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
همایش ˈمردم برای احیای زاینده رودˈ در اصفهان برگزار می شود اصفهان- ایرنا- به همت کمیته آب اتاق بازرگانی اصفهان، همایش ˈمردم برای احیای زاینده رودˈ با حضور کارشناسان و فعالان اقتصادی و زیست محیطی برگزار می شود.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اصفهان، مسوول کمیته آب کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی اصفهان اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش ارائه راهکارها برای احیای رودخانه زاینده رود و اطلاع رسانی از عوامل خشکی آن و همچنین مسوولیت مردم در حفظ و حراست از رودخانه است.
ˈمهدی بصیریˈ افزود: در این همایش از مسوولین استان، شهری و عموم مردم دعوت شده تا راهکارهای احیای رودخانه تمدن ساز زاینده رود مورد بررسی قرار گیرد.
وی برگزاری پانل تخصصی با حضور اساتید دانشگاه، نمایندگان مجلس و مسوولین را یکی از بخش های همایش ذکر کرد و گفت: نمایشگاهی از عکس های رودخانه زاینده رود در گذر زمان نیز در حاشیه همایش برپاست.
وی زاینده رود را مهمترین رودخانه دائمی فلات مرکزی ایران برشمرد که در 13 سال اخیر با خشکی های متناوب روبرو شده و افزود: این رودخانه علاوه بر تامین آب شرب استان و استانهای همجوار نقش موثری در حفاظت از محیط زیست اطراف این رودخانه نیز داشته است.
وی مدیریت جامع رودخانه از سرآب تا پایاب را یکی از مهمترین راهکارهای احیای این رودخانه عنوان کرد و گفت: جلوگیری از برداشت های غیرقانونی از رودخانه، احقاق حقوق حق آبه داران و رعایت عدالت صرفه جویی در زمان خشکسالی در تمام بخش های رودخانه از جمله راهکارهای احیای این رودخانه است.
بصیری با اشاره به عملکرد کمیته آب اتاق بازرگانی اصفهان گفت: این کمیته در 40 هفته هر شنبه شب جلسات کارشناسی با حضور اساتید دانشگاه، مسوولین و کارشناسان آب منطقه ای، نمایندگان مجلس، اعضای شورای شهر و فعالان اقتصادی در ساختمان شماره دو اتاق اصفهان برگزار کرد.
وی افزود: نتایج این جلسات در قالب سه بخش راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در همایش ارائه می شود.
همایش مردم برای احیای زاینده رود چهارم اسفند از ساعت 16 تا 19 در سالن همایش های بین المللی اتاق اصفهان واقع در میدان فیض برگزار می شود.
د/7143/ 607
انتهای پیام /*
12/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]