تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818807627




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح ترسیب کربن در 110 هزار هکتار از عرصه های بیابانی خراسان شمالی اجرا می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

طرح ترسیب کربن در 110 هزار هکتار از عرصه های بیابانی خراسان شمالی اجرا می شود بجنورد - ایرنا - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: 110 هزار هکتار از عرصه های بیابانی این استان در حوزه شهرستان اسفراین برای اجرای طرح بین المللی ˈترسیب کربنˈ تعیین شده است.


به گزارش ایرنا ˈموسی صابریˈ روز دوشنبه در نشستی خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی، اظهار کرد: این طرح با مشارکت دفتر عمران سازمان ملل متحد برای نخستین بار در این استان اجرایی می شود.
وی افزود: نیمی از اعتبار اجرای طرح مزبور توسط سازمان ملل متحد و بقیه آن از محل اعتبارات ملی و استانی تامین می شود.
وی گفت: برآورد می شود اجرای این طرح سالانه 400 هزار دلار هزینه داشته باشد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالیدر خصوص عملکرد اداره متبوع خود در سال جاری گفت: از ابتدای امسال 210 فقره پرونده تخریب و تصرف عرصه های ملی در استان تشکیل شده است.
صابری افزود: متخلفان 236 هکتار از عرصه های طبیعی استان را تخریب کرده بودند که یکان حفاظت این اداره کل با شناسایی متخلفان و تشکیل پرونده آنان را به مراجع قضایی معرفی کرد.
وی گفت: متصرفان 203 هکتار از عرصه های ملی در استان نیز با تشکیل 98 فقره پرونده به مراجع قضایی معرفی شده و عرصه های متصرفه با حکم قضایی از آنان خلع ید شد.
وی اظهار کرد: همچنین یکان حفاظت این اداره کل امسال از تخریب و تصرف 58 هکتار عرصه طبیعی ممانعت کرد که در این زمینه 40 فقره پرونده تخلف تشکیل داد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اشاره به ظرفیت فراوان عرصه طبیعی استان برای بهره برداری از گیاهان دارویی، گفت: امسال 16 هزار کیلوگرم ˈباریجهˈ و ˈکتیراˈ در قالب طرح از مراتع استان برداشت و برای فرآوری به خارج از استان ارسال شد.
وی آنی نبودن سود اقتصادی فرآوری داروهای گیاهی را از مهم ترین مشکلات و استقبال اندک سرمایه گذاران از فعالیت در این حوزه برشمرد.
وی به سرمایه گذاران توصیه کرد برای آغاز کار در قالب این طرح ها از دیگر برندها استفاده کرده و محصولات تولیدی خود را با برندهای دیگر به بازار عرضه کنند.
15 اسفند روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی است. ک/2
7184/623/626
انتهای پیام /*




12/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن