واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۷ب.ظ)
آغاز فصل جديد تعامل مديريت شهري با انجمنهاي علمي نخستين نشست مشترک مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران با کميسيون انجمنهاي علمي وزارت علوم با حضور روسا و نمايندگان بيش از 50 انجمن علمي و تخصصي کشور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، بابک نگاهداري، رئيس مرکز مطالعات و برنامه ريزي شهر تهران در اين نشست اظهار داشت: همکاري انجمنهاي علمي با شهرداري تهران به عنوان يکي از گروههاي اصلي مرجع در ميان نخبگان و نظامهاي دانشگاهي و پژوهشي، در تصميم سازيها و تصميمگيريهاي مديريت شهري از اهميت بسيار بالايي برخوردار است و مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران ميتواند از ظرفيتهاي بالقوه انجمنها در پروژههاي مطالعاتي و برنامهريزيهاي خود براي شهر تهران بهرهمند شود.
نگاهداري اظهار کرد: انجمنها به عنوان يکي از مراجع مهم و ارزشمند تصميمسازي در کشور به شمار ميروند و ميتوانند شهرداري تهران را در تحقق اهداف پيش بيني شده براي ارتقاي کيفيت زندگي شهروندان کمک نمايند که مهمترين مسير اين ارتباط و همکاري مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران خواهد بود.
وي افزود: در مباحث مهم و بعضا چالش برانگيز مطرح در عرصه مديريت شهري نظير آلودگي هوا، ترافيک، مديريت و بهرهوري، استفاده از فناوريهاي نوين و يا موارد کلانتر مانند انتقال پايتخت، انجمنهاي علمي ميتوانند به بالا بردن دقت تصميمگيري در اين امر کمک قابل توجهي نمايند.
رئيس مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران خاطرنشان ساخت: در دوره قبل شهرداري تهران اقدامات وسيع و خوبي را در بحثهاي کالبدي و سختافزاري و بر مبناي تشخيص فوريت و زيرساختي بودن اين موارد در شهر انجام داده است، لذا در دوره جديد مديريت شهري بيشترين تمرکز بر روي موضوعات مهم فرهنگي، اجتماعي و به عبارتي بحثهاي نرمافزاري و انسان محور در اداره شهر خواهد بود.
نگاهداري از مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران به عنوان يک سازمان پيشرو در حوزه تحقيق و توسعه شهري نام برد و گفت: تاکنون مشکلات احتمالي شهر تهران توسط اين مرکز شناسايي و مطالعه شده و در قالب منشورات دانش شهر و گزارشهاي مديريتي و همچنين عناوين متعددي از کتب تخصصي منتشر نموده است و در اين راستا از پيشنهادات و همکاري انجمنهاي علمي درباره موضوعات مطالعاتي و به ويژه تدوين و تاليف کتب مرجع و ماندگار در اين عرصه استقبال مينمايد.
نگاهداري با بيان اين که يکي از اصلي ترين نقشهاي در نظر گرفته شده براي انجمنهاي علمي و فرهنگستانها مباحث آيندهنگاري است اظهار داشت: در اين راه با توجه به چند رشتهاي بودن مديريت شهري، انجمنهاي علمي ميتوانند کمک بسياري به مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران داشته باشند و در رويکرد آينده نگاري، آيندهگري و آينده پژوهي، طرح هايي را به اين مرکز ارائه دهند.
رئيس مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران خاطر نشان کرد: اکنون مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران استفاده فعالتر از همکاري از اعضاي هيات علمي دانشگاهها را در قالب هيئت علمي وابسته در دستور کار خود قرار داده است و انجمنهاي علمي نيز ميتوانند در اين مسير نقش ياريگر را داشته باشند.
در اين نشست مشترک همچنين مرتضي براري، دبير کميسيون انجمنهاي علمي وزارت علوم ضمن استقبال از رويکردهاي جديد شهرداري تهران، اعلام آمادگي انجمنهاي علمي را در راستاي همکاري با مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران بيان کرد.
وي افزود: انجمنهاي علمي با توجه به پتانسيلهاي خود در حوزههاي تصميمسازي و تصميمگيري و توسعه تعاملات ملي و بين المللي، ميتوانند همکاري بيشتري را با مرکز مطالعات و برنامهريزي شهر تهران داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]