واضح آرشیو وب فارسی:مهر:

استانها > مرکز > تهران بختیاری مطرح کرد:
سیاست مدرک محوری جفا به حیثیت علمی کشور است
پیشوا - خبرگزاری مهر: رییس دانشگاه سما شهرستانهای ورامین و پیشوا، سیاست مدرک محوری برخی از مراکز آموزش عالی نوپا را جفا به حیثیت علمی کشور برشمرد.
به گزارش خبرنگر مهر، علی بختیاری عصر یکشنبه در حاشیه طرح هدایت تحصیلی و موفقیت علمی دانش آموزان که با حضور مسئولین مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد ورامین در مدارس فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش شهرستان پیشوا برگزار شد، اظهار داشت: جوانان در رژیم گذشته مورد بی مهری قرار گرفته و توانمندی ها و توانایی های آنان نادیده گرفته می شد، خلاقیت و نوآوری جایی در رژیم گذشته نداشت و دغدغه اصلی آن رژیم، حاكم ساختن فرهنگ غربی در كشور و گرایش به غرب تحت لوای رسیدن به تمدن و پیشرفت بود. رییس دانشگاه سما شهرستانهای ورامین و پیشوا با بیان اینکه با وجود همه سنگاندازی دشمنان انقلاب در طول عمر با برکت این شجره طیبه، همه قلههای پیشرفت توسط ملت ایران فتح شده افزود: رشد باسوادی، ارتقای تحصیلات تکمیلی جوانان این مرز و بوم و گامهای بزرگ تسخیر فضا و فناوریهای نوین و تکنولوژیهای برجسته، همه و همه نشان بارز توانمندی ملت ایران است. این مسئول یادآور شد: در سه دهه گذشته به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی عدالت آموزشی در سطح کشور برقرار و اقصی نقاط کشور از نعمت آسان ادامه تحصیل برخوردار شده اند. وی گفت: امروز معلمان و دبیران در مقاطع مختلف تحصیلی وظیفه دارند تا دانش آموزان را با مبانی اسلامی آشنا کنند و اگر در این زمینه کسی کوتاهی کند قطعا خسارت های بزرگی به فرد و جامعه وارد خواهد شد و امروز انقلاب اسلامی بیش از هر زمان دیگری به تلاش معلمان نیاز دارند و باید زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای نسل جوان و نوجوان کشور بیش از پیش فراهم شود تا در آوردگاه مبارزه با استکبار بتوانیم سربلند باشیم. بختیاری ادامه داد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تمامی نخبگان از کشور خارج می شدند و به مردم کشورهای دیگر خدمت می رساندند اما پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، روند فرار مغزها کاهش چشمگیری یافت. بختیاری یادآور شد: امروز دشمنان نظام اسلامی با استفاده از ابزارهای مختلف نظیر ماهواره، اینترنت و بازیهای مخرب رایانه ای سعی دارند تا نسل جوان و نوجوان این کشور را از انقلاب اسلامی دور کنند که این وظیفه خانواده ها و مسئولین را سخت و دشوار می کند. این فعال دانشگاهی یادآور شد: به گفته مقام معظم رهبری، رسیدن یک جامعه به سرافرازی، رفاه، غنا، پیشرفت علمی، شجاعت، خردمندی، آزادگی و عقلانیت، در گرو آموزش و تربیت صحیح کودکان و نوجوانان است و بخش عمده ای از این وظیفه بسیار مهم نیز بر عهده معلمان است. بختیاری افزود: اگر در گذشته جنگ ها به صورت نظامی دنبال می شد اما اکنون، قدرت و دانش علمی حرف اول را در معادلات جهانی می زند و تمام کشورهایی که اکنون به عنوان قدرت در دنیا شناخته می شوند، توانسته اند در زمینه های علمی پیشرفت های قابل توجهی کسب کنند. وی با بیان اینکه این دانش آموزان نیاز به حمایت همه جانبه دارند تا راه برای پیشرفت و موفقیتشان همچنان باز بماند بیان داشت: حمایت های مسئولان از این دانش آموزان قطعا آینده درخشانی را برای این عزیزان و خانواده هایشان رقم خواهد زد. این مسئول دانشگاهی سیاست مدرک محوری برخی از مراکز آموزش عالی نوپا را جفا به حیثیت علمی کشور برشمرد و دانشگاه آزاد اسلامی را کیفی ترین ساختار غیر دولتی آموزش عالی کشور معرفی کرد.
بختیاری برنامه های سازمان سما را در بخش فنی و حرفه ای و کاردانش بسیار مدون و پرثمر بر شمرد و تکیه دانش آموزان این رشته ها را به ادامه تحصیل در سما یک هدف روشن ذکر کرد
بنا به همین گزارش در این برنامه علی سهرابی ، محمد بیدگلی و مهدی آل بویه مسئولین حوزه های مختلف آموزشکده به تفکیک شاخص های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی اشاره و راه های بهره مندی مناسب دانش آموزان در آینده تحصیلی شان را تشریح کردند. در پایان این نشست ها دانش آموزان به طرح سوالات مختلف پیرامون ادامه تحصیل در نظام آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی پرداخته و مسئولین سما واحد ورامین به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.
۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۸:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]