تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864072692




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنياد شهيد عهده دار رسيدگي به امور شريف ترين انسانهاست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ اسفند ۱۳۹۲ (۱۶:۱۰ب.ظ)
مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور: بنياد شهيد عهده دار رسيدگي به امور شريف ترين انسانهاست مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور در ديدار با مدير كل و روساي مناطق بنيادشهيدوامور ايثارگران استان قم گفت: شما مسولان بنياد شهيد مسوليت خطيري را در خدمت رساني به شريف ترين انسانها بر عهده داريد.
به گزارش خبرگزاري موج،آيت الله حسيني بوشهري در اين ديدار كه در آستانه روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسيس بنياد شهيد انجام شد افزود: شهدا براي خدا كار كردند و براي دفاع از اسلام و انقلاب و مكتب جان خويش را از دست دادند و به فيض شهادت رسيدند و خانواده هايشان كه بر اين داغ صبوري كردند، رهرو راه شهدايشان مي باشند.
وي ادامه داد: حساسيت كار در بنيادشهيد به شكلي است كه اين مسووليت با ساير مسووليت ها قابل مقايسه نيست،‌ شهدا آنجا كه براي حفظ دين نياز به تقديم جان بود چنين كردند اگر شهدا و ايثارگريها در دوران قبل از انقلاب و هشت دفاع مقدس كه طولاني تر جنگ محسوب مي شود، نبود امام به تنهايي نمي توانستند آن كار بزرگ را به ثمر برسانند. شهدا تكليف خويش را ادا كردند.
مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور با طرح اين سوال كه اما امروز وظيفه ما در قبال شهدا چيست افزود: رسالت سنگيني بر دوش ماست، كار تكريم و تجليل از شهدا و خانواده ايشان بايد با ظرافت خاصي دنبال شود، ادبيات رفتار با ايشان بايد متناسب با شان و جايگاه شهدا و خانواده هاي شهدا باشد.
آيت الله حسيني بوشهري تاكيدكرد: امروز مسايل بازماندگان شهدا خصوصا نسل ايثارگر فقط مسايل زندگي نيست، بلكه بحث الگوهاي جامعه اسلامي است، فرزندان شهدا به هر عرصه اي كه وارد مي شوند بايد الگو باشند، راه ايشان راه همان پدران شهيدشان است، لذا بايد در بحث هاي فرهنگي قوي تر وارد شد و زمينه رشد و بالندگي خانواده شهدا و ايثارگران را فراهم نمود،‌و اين فقط وظيفه بنياد شهيد نمي باشد.
وي حفظ و حراست از خونهاي پاك شهدا و ارزشهاي انقلاب اسلامي و يادگاران شهدا را وظيفه اي سنگين دانست و افزود: بنياد نه يك تشكيلات اداري بلكه بايد خانه خانواده شهدا باشد، مسوولان بنياد پدران معنوي خانواده شهدا هستند و خانواده شهدا نور چشم جامعه هستند و سرمايه هاي نظام مي باشند.
وي با تاكيد بر اينكه ما بنياد را مدرسه اي از مدارس حوزه مي دانيم و آماده همكاري در راستاي خدمت به خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران هستيم، افزود: خانواده شهدا بايد مانند شهدا اثر گذار باشند انتظار مي رود هرچه بيشتر از ميان خانواده شهدا شاهد حضور مراجع‌،مجتهدان صاحب كرسي درس،‌ محققان برجسته باشيم، شهدا براي دفاع از دين و قرآن جان دادند و بازماندگان شهدا درد دين دارند و پيام رسان خون شهدا هستند.
مدير حوزه هاي علميه در خصوص همكاري حوزه هاي علميه در سطح استاني و ملي با بنيادشهيد در بحث ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و شهيد و شهادت اعلام آمادگي كرد.
مدير كل بنيادشهيدوامور ايثارگران نيز در اين ديدار حوزه هاي علميه را مايه مباهات و افتخار دانست و افزود: حوزه هاي علميه مايه بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي و راه هدايت و بصيرت را براي جامعه نشان مي دهند.
سردار سيد جواد هاشمي افزود: روحانيت همواره در صف مقدم دفاع از اسلام و انقلاب اسلامي بوده است و در دوران انقلاب و دفاع مقدس در دفاع از ولايت همواره حضوري پررنگ داشته و در سنگر كسب علوم ديني و مبارزه با دشمنان اسلام همواره مجاهدت كرده است.
وي با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز بزرگداشت شهدا مصادف با 22اسفند افزود: تلاش مي كنيم تا با خدمت به خاندان شهدا و ايثارگران و انجام اين رسالت سنگين براي تحقق فرهنگ ايثار و شهادت را در جامه ترويج داده و ياد و راه شهدا را زنده نگه داريم.
وي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و معرفي روز بزرگداشت شهدا را با استفاده از ظرفيت علما و روحانيت معظم درخواست كرد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن