تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841903098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت نگاهي جدي رسانه ملي به حوزه کشاورزي و روستاها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۱ اسفند ۱۳۹۲ (۸:۵۳ق.ظ)
مشکلات بخش کشاورزي با فرهنگي سازي حل مي شود ضرورت نگاهي جدي رسانه ملي به حوزه کشاورزي و روستاها گروه زيربنايي
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سال ها پيش در دهه 60 رسانه ملي که با محدوديت تعداد شبکه مواجه بود با ساخت برنامه هايي به ظاهر طنز و آموزنده با پوشش روستا و کشاورز تلاش مي کرد تا برخي از موضوعات ساده را به عزيزان روستايي و مردم ارائه دهد.
يکي از اين برنامه ها را پا به سن گذاشته حتما به خاطر مي آورند، برنامه آقاي اقتصاد بود که سعي مي کرد به مشکلات روستا و کشاورزان با زباني ساده بپردازد اما اين ديدگاه در برنامه هاي ديگر اصلا وجود نداشت و به جاي حل مشکل روستانشينان و کشاورزان در واقع به نوعي ترويج فرهنگ شهرنشيني در آن ها به خوبي مشاهده مي شد.
متاسفانه اين تبليغات منفي در آن سال ها و اصرار بر اين يکجانبه نگري، سبب کوچ دسته جمعي بسياري از روستائيان و کشاورزان به شهر ها و خالي شدن منابع ( روستاها)توليد محصولات غذايي از نيروي انساني ماهر و با تجربه شد.
متاسفانه اين روند در دهه 70 نيز کم و بيش با ورود محصولات خارجي و بالا رفتن امکانات دريافت تصاوير خارج از شبکه هاي داخلي به اوج خود رسيد به طوريکه در برخي محصولات کشاورزي مجبور به واردات 100 درصدي شديم.
اگر يک بررسي آماري صحيح و علمي انجام شود مشاهده مي گردد که بخش زيادي از مهاجرت هاي منفي از روستا به شهر به علت تاثير پذيري همين به ظاهر برنامه هاي طنز و عدم تدبير در فرهنگ سازي غني و بومي بر ساخت برنامه ها بر مي گردد.
متاسفانه در اين سال ها روند تغيير تقسيم بندي کشوري نيز بيشتر تسهيل شده است وبسياري از روستاها به بهانه هاي مختلف و به دليل آن که جلوي مهاجرت ها را بگيرند ابتدا به بخش و به سرعت به شهر تبديل شده اند.
و اين بدان معني است که آن فضاهاي پاک و بي الايش روستايي جاي خود را به يک فضاي سخت و صنعتي شهري تبديل شده است و اکثر کشاورزان به دلايل مختلف از آن وِيژگي هاي روستاهاي اصيل ايراني دور شده اند.
بنا براين با توجه به اين تغييرات ذهني صورت گرفته در کشاورزان قديمي و تغيير فکر نسل هاي بعدي کشاورزان به طور حتم مشکلات بيشتري در بخش کشاورزي ايجاد خواهد شد که نمونه هاي مختلف آن را در سال هاي گذشته شاهد بوده ايم.
متاسفانه در 10 سال اخير رسانه ملي نتوانسته وظيفه خود را به کشاورزي و کشاورزان ادا کند بلکه اساسا در سياست هاي کلي خود نيز جايگاهي براي اين بخش در نظر نگرفته است.
در اين 10 ساله تعداد شبکه هاي سيما به بيش از 20 عدد رسيده اما دريغ از يک شبکه که در مورد کشاورزي سخن بگويد. براي کنکور، آشپزي، کوبلن دوزي، مليله دوزي و هزاران موضوع ديگر شبکه داريم؛ اما براي بخشي که بايد امنيت غذايي کشور را تامين کند هيچ برنامه و موضوعي در نظر گرفته نشده است.
البته برخي مواقع مصلحت باعث مي شود که اصول را فراموش کنيم. يعني يادمان مي رود که اگر کشاورزي نباشد، مليله دوزي به چه کار آيد؟!يادمان مي رود که اگر کشاورزي نباشد؛ با چه چيزي مي خواهيم محصولاتي آشپزي را به مردم ياد دهيم با حبوبات مصنوعي يا با نقاشي سبزيجات!
اين سوالي است که بايد مديران رسانه ملي و ساير رسانه ها به آن پاسخ دهند که چه زماني وقت آن است به جاي ايجاد شبکه هاي مختلف براي پخش انواع و اقسام فيلم ها و سريال ها، يک شبکه براي بخش کشاورزي و مشکلات آن ايجاد شود.
اساسا وقتي بيش از 80 درصد تبليغات سيما را مواد غذايي مختلف به خود اختصاص مي دهند، چرا اين بخش که مستقيما با امنيت غذايي کشور گره خورده است حتي يک ساعت برنامه تخصصي در تلويزيون ندارد؟
به نظر مي رسد با توجه به اتمام دوره رياست رسانه ملي در ماه هاي آينده، مهندس ضرغامي مي تواند با اقدامي مناسب براي زنده نگه داشتن اين بخش و توسعه آن شبکه اي تخصصي را راه اندازي کند تا در کارنامه خود اقدامي ماندگار را به ثبت برساند.

محمد علي رفيعي














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن