واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
106 واحد آموزشی در دزفول نیاز به بازسازی دارد دزفول- ایرنا- نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: 106 واحد آموزشی در این شهرستان به دلیل وضعیت خاص نیاز به تعمیر و نوسازی دارند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ˈعباس پاپی زاده ˈ روز شنبه در پنجمین جشنواره بانوان خیر مدرسه ساز دزفول هزینه نوسازی این واحد های آموزشی را حدود دو هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: نوسازی این واحدهای آموزشی از محل اعتبارات دولتی30 سال طول می کشد ضمن اینکه مدارس زیادی نیز در این مدت به این مدارس اضافه می شود.
وی اظهار داشت:متاسفانه وضعیت خاصی در شهرستان دزفول حاکم است و از مرکز این شهر تا مناطق محروم کمبود امکانات مشهود است و مشکلات جدی در حوزه های مختلف وجود دارد به گونه ای که 70 درصد وسعت شهرستان دزفول در محرومیت کامل به سر می برد و برخی مناطق دزفول در آرزوی مدرسه سقف دار هستند.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت:برخی دانش آموزان دزفول زیر سایه درخت درس می خوانند و در تهیه چادر نیز مشکل دارند این درحالی است که در برخی مناطق حرف از هوشمند سازی مدارس زده می شود.
وی با تاکید بر رعایت عدالت آموزشی افزود:وضع برخی مدارس دزفول حتی در مرکز شهر موجب شرمندگی است و این به دلیل عدم رسانه ای کردن مشکلات بوده است.
پاپی زاده با اظهار گله مندی از ارائه آمار غلط مبنی بر معرفی دزفول به عنوان شهری توسعه یافته گفت:در جریان زلزله 4.8 ریشتری اخیر به دلیل عدم وجود امکانات ابتدایی از قبیل زیر ساخت مخابراتی (تلفن و موبایل) امکان اطلاع از وضعیت سلامت اهالی روستایی محل حادثه میسر نشد.
وی افزود:اطلاع رسانی در خصوص محرومیت دزفول موجب راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی دزفول شد که موجب ارتقای چند رتبه ای این واحد دانشگاهی در سطح کشور شد و نتایج خوبی برای شهر دزفول به ارمغان آورد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی ، دزفول را از مظلوم ترین شهرهای کشور معرفی کرد و گفت:مسوولان بخش های مختلف باید مشکلات حوزه کاری خود را تک تک اطلاع رسانی کنند تا شاهد پیشرفت شهر باشیم.
وی همچنین به مصوبات مجلس در رابطه با بانوان اشاره کرد و گفت: تصویب بیمه زنان خانه دار و بی سرپرست و همسران جانباز ، معافیت از عوارض ومالیات و بخشودگی از پرداخت قبوض آب وبرق خیرین در مجلس از جمله مصوباتی است که بزودی اجرا خواهد شد.
وی همچنین ضمن تقدیر از فعالیت های بانوان نیکوکار گفت:زنان جامعه تربیت کننده نسل های آینده و تضمین کننده اصلی مسیر تاریخ هستند که مانند حضرت فاطمه (س) وحضرت زینب (س) تاریخ را تعیین کردند.
وی زنان خیر را ادامه دهنده راه زنان تاریخ ساز دانست و گفت: بانوان نیکوکار با کارهای خیر خود تاریخ را تغییر می دهند وحماسه آفرینی می کنند.
وی ضمن تقدیر از مرحوم اسفندیار پورهنگ خیر مدرسه ساز دزفول گفت: شخصیت این نیکوکار به دلیل کارهای خیر فراوان و خدمات ارزنده ارائه شده در استان و خارج از استان شناخته شده است.
پاپی زاده افزود:بایداز نام این نیکوکار برای نامگذاری میادین و خیابان های اصلی شهر دزفول استفاده شود تا کارهای خیر این نیکوکار بزرگ همیشه در یادها باقی بماند.
رییس ستاد بانوان خیر مدرسه ساز خوزستان نیز در این آیین گفت:خیرین مدرسه ساز در ایران الگو هستند و با اولویت دادن به نظام تعلیم وتربیت زمینه رشد نظام را فراهم می کنند.
زیبا صالح پور افزود:زندگی خیرین با دین مداری،عشق و نوع دوستی همراه است و امروزه مدرسه سازی به یک فرهنگ در کشور تبدیل شده است.
وی با اشاره به حضور پرشور و زیبای بانوان متعهد در عرصه خیر مدرسه سازی گفت:زنان مفتخرند با اندک سرمایه خود در کنار مردان در خدمت به نظام گام بردارند.
صالح پور میزان تعهدات زنان را در مدرسه سازی 25درصد اعلام کرد وگفت:زنان در این امر خیر زبانزد بوده و این حضور آنها نشانه احساس مسوولیت و درک درست آنهاست.
رییس ستاد بانوان خیر مدرسه ساز خوزستان گفت:استان خوزستان در میزان تعهدات خیرین مدرسه ساز جزو استان های برتر کشور است.
غلامرضا نصرالله پور مدیر آموزش وپرورش دزفول نیز گفت:باید توجه خاصی به مدارس به ویژه مدارس دخترانه مبذول داشت.
وی افزود:بانوان دزفول تا کنون کمک های قابل توجهی در زمینه مدرسه سازی هزینه کرده و این بانوان فرهنگ نیکوکاری را در جامعه زنده نگه داشته اند.
اجرای سرود،نمایش و دکلمه از دیگر برنامه های این جشنواره بود .
در این جشنواره خیرین مدرسه ساز دزفولی تعهدات خود برای احداث و تجهیز مدارس را اعلام کرده و در پایان از بانوان خیر مدرسه ساز دزفول با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد. ک/2
7278/648/681
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]