تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870144478




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش رییس کمیسیون اصل 90 به تحقیق و تفحص از بنیاد مستضعفان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

واکنش رییس کمیسیون اصل 90 به تحقیق و تفحص از بنیاد مستضعفان تهران - ایرنا - یکی از نمایندگان مجلس پیگیر تحقیق و تفحص از بنیاد مستضعفان شده و آن را دنبال می کند.


این در حالی است چندی پیش اخباری از این نماینده مجلس منتشر شد که حکایت از آن دارد که این نماینده قطعه زمینی به مساحت 80 هزار متر به قیمت 50 میلیون تومان از بنیاد خریداری کرده که آنرا برای ساخت خانه جوان اختصاص دهد، اما پس از گذشت مدتی نه تنها در این زمین خانه جوان ساخته نشده، بلکه این زمین تفکیک و به قیمت بسیار بالا به فروش رسیده است.
سازمان بازرسی کل کشور از این مطلب باخبر می شود و فسخ این معامله را اعلام و زمین را به بنیاد باز می گرداند و حتی در قوه قضاییه نیز پرونده ای در این مورد باز می شود که رای به نفع بنیاد مستضعفان صادر شده است. اما این نماینده به رییس بنیاد مراجعه و بر پس گرفتن این زمین اصرار می کند و تهدید می کند که در صورت همکاری نکردن، بحث تحقیق و تفحص از بیناد را در مجلس پیگیری خواهد کرد.
اما در این رابطه محمدعلی پورمختار رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصر خبر با تاکید بر اینکه تاکنون پرونده شکایتی در مورد این زمین خواری به کمیسیون ارجاع نشده است، گفت:تحقیق و تفحص هیچ اشکالی ندارد و اگر در رابطه با این مورد اسناد و مدارک مستدلی وجود داشته باشد، هنگام تحقیق و تفحص برملا خواهد شد.
وی با اعلام اینکه تحقیق و تفحص متشکل از گروهی است، گفت: تحقیق و تفحص در اختیار شخص خاصی نیست و هنگامی که کمیته آن مشخص شود، تمامی اسناد و مدارک از سوی هر شخصی که در آن مورد آگاهی داشته باشد، دریافت و پیگیری خواهد شد.
نماینده بهار و کبودرآهنگ با تاکید بر اینکه پس از تحقیق و تفحص نتیجه آن به صورت گزارش منعکس خواهد شد و هیچ کس نمی تواند مانع انتشارآن شود ،گفت: اگر بنیاد مستضعفان نیز در مورد این شخص اسناد و مدارکی داشته باشد، مطرح می شود و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اینکه وقتی گزارش نهایی شد، کمیته تحقیق و تفحص یک رونوشت آنرا به کمیسیون اصل 90 ارایه خواهد داد، گفت: اگر اشخاص یا دستگاهی در این رابطه اعتراض یا مدرکی داشته باشد و کمیته آنرا نگرفته باشد، می تواند به کمیسیون اصل 90 ارایه دهد و اگر هر کسی سند و مدرکی داشته باشد می تواند به صورت شخصی یا دستگاهی به کمیسیون مراجعه کند.
پورمختار در پاسخ به اینکه اگر ثابت شود نماینده مجلس قصد داشته از موقعیت خود سوءاستفاده کند، چه اتفاقی خواهد افتاد، گفت: این از موارد سوءاستفاده از موقعیت شغلی است و با آن فرد برخورد خواهد شد. که راهکار آن در قالب آیین نامه تعریف و تعیین شده است.
منبع: عصر خبر
اول1516
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن