واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۷ق.ظ)
نمايندگان اتاق اصفهان در هيات هاي حل اختلاف مالياتي به 36 نفر افزايش مي يابد عضو هيات نمايندگان و مسؤل کميته مالياتي اتاق اصفهان گفت: تعداد نمايندگان اتاق در هيات هاي حل اختلاف مالياتي استان از 14 نفر به 36 نفر افزايش مي يابد.
به گزارش خبرگزاري موج از اصفهان، محمدرضا رجالي در سي و دومين جلسه کميته مالياتي اتاق اصفهان تصريح کرد: در حال حاضر 23 هيات حل اختلاف مالياتي در استان اصفهان فعاليت مي کنند.
وي از اطلاع رساني اتاق به شرکت هاي حقوقي جهت معرفي نمايندگان پيشنهادي جهت حضور در هيات هاي حل اختلاف مالياتي خبر داد و گفت: مديران مالي و کارشناسان مالياتي شرکت هاي عضو اتاق اصفهان مي توانند تا تا پايان اسفند ماه نسبت به نام نويسي جهت حضور در هيات ها حل اختلاف اقدام کنند.
وي نقش نمايندگان اتاق در هيات هاي حل اختلاف مالياتي را مهم و اثرگذار دانست و گفت: در ابتداي سال آينده کميته انتخاب اتاق اصفهان بر اساس توانمندي و تسلط کارشناسان مالي نسبت به قوانين و بخش نامه هاي مالياتي 36 نفر را به سازمان امور مالياتي جهت حضور در هيات ها معرفي مي کنند.
رجالي تاکيد کرد: کميته مالياتي اتاق با تمام توان تلاش مي کند که مشکلات و معضلات فعالان اقتصادي استان در موضوع مالياتي حل و فصل شود.
عضو هيات نمايندگان اتاق اصفهان از طرح فرهنگسازي اقتصادي و مالي کودکان و نوجوانان اصفهاني توسط اتاق خبر داد و گفت: طي اين طرح دانش آموزان مقاطع دبستان و متوسطه به اتاق دعوت مي شوند و با فعاليت هاي اتاق آشنا و در کارگاه هايي آموزشي تجارت و بازرگاني شرکت مي کنند.
همچنين رجالي در ادامه به اشاره برخي مشکلات موجود در خصوص گردشگري و صنعت توريسم در کشور بيان کردو گفت: کشور ايران و به خصوص استان اصفهان پتانسيل هاي بسيار زيادي در خصوص صنعت نوريسم دارد که هنوز نتوانسته ايم از آنها به نحو شايسته بهره برداري کنيم.
سيد حسين مصلحي رييس هيات مديره سنديکاي آسانسور و پله برقي اصفهان در اين جلسه به توضيح برخي مشکلات فعالان بخش آسانسور استان با سازمان امور مالياتي پرداخت و گفت: يکي از شاخصه هاي اشتغال زايي در هر جامعه تسهيل فضاي کسب و کار است که متاسفانه اين موضوع هنوز در استان اصفهان درست فرهنگسازي نشده و سال به سال شاهد سخت گيري هاي هرچه بيشتر سازمان امور مالياتي از واحدهاي اشتغالزا مي باشيم.
وي تصريح کرد:در سال 88 معاونت ماليات بر ارزش افزوده به سنديکا اعلام کرد که فعاليت هاي اين بخش مشمول ماليات بر ارزش افزوده نمي شود، ولي در سال جاري مساله تغيير کرده و سازمان براي فعالان بخش آسانسور نيز ماليات بر ارزش افزوده در نظر گرفته است.
«مهدي دياني» ديگر عضو هيات مديره سنديکاي آسانسور و پله برقي اصفهان در اين جلسه گفت: بسياري از ضرايب تعيين شده در دفترچه تعيين ضرايب مالياتي غير کارشناسانه بوده و به هيچ وجه با فضاي شغلي مطابقت ندارد.
وي خواستار تغيير برخي ضرايب مالياتي در خصوص بخش آسانسور شد و افزود: فعالان اقتصادي مي خواهند ماليات بپردازند و به دريافت ماليات از بخش هاي مختلف جامعه نيز احترام مي گذارند، ولي متاسفانه قوانين و بخشنامه هاي مالياتي سنگين باعث فرار مالياتي ار اجتماع مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]