تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869173011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصيبت‌هاي بانك ملت براي مردم در صدور كارت آني


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مصيبت‌هاي بانك ملت براي مردم در صدور كارت آني
بانك ملت كه در بسياري از خدمات بانكي سرآمد به شمار مي‌رود و حتي در حوزه بانكداري اينترنتي گوي سبقت را از بسياري از بانك‌ها ربوده است، اين روزها با يك عقبگرد جدي بسياري از مردم و مشتريان را كلافه و سردرگم كرده است، موضوعي كه براي بانك بزرگ ملت يك آفت به شمار مي‌رود.


بانك ملت كه در بسياري از خدمات بانكي سرآمد به شمار مي‌رود و حتي در حوزه بانكداري اينترنتي گوي سبقت را از بسياري از بانك‌ها ربوده است، اين روزها با يك عقبگرد جدي بسياري از مردم و مشتريان را كلافه و سردرگم كرده است، موضوعي كه براي بانك بزرگ ملت يك آفت به شمار مي‌رود. به گزارش «جوان» بانك ملت در كنار چند بانك خصوصي ديگر تا همين اواخر جزو بانك‌هايي بودند كه در صدور كارت آني با سرعت عمل فعاليت مي‌كردند. اما از بهمن ماه امسال بانك ملت يك عقبگرد در ارائه خدمت بانكي خود داشته كه مشتريانش را كلافه و سردرگم كرده است. داستان چيست؟ اگر شما مشتري بانك ملت بوديد، وقتي كارت بانكي (اكسس يا آني كارت) را گم مي‌كرديد و تاريخ انقضاي آن تمام مي‌شد، به هر شعبه‌اي از بانك ملت مراجعه مي‌كرديد با ارائه كارت هويت خود بدون اتلاف وقت كارت خود را مي‌گرفتيد. اما از تاريخ 21 بهمن‌ماه سال جاري بخشنامه‌اي به شعب بانك‌هاي ملت ابلاغ شده است كه اين سرعت عمل را حذف و بر شلوغي برخي شعب و سردرگمي مردم افزوده است. براساس اين بخشنامه ديگر از صدور آني كارت خبري نيست و هر فرد در هر شعبه‌اي كه حساب دارد بايد براي گرفتن كارت اقدام و شعبه نيز با تأييد مدارك هويتي متقاضي اقدام به صدور كارت مي‌كند. نكته جالب اينكه براساس بخشنامه جديد 3 تا 24 روز زمان براي دريافت كارت نياز است. اگر فردي در غرب تهران حسابي در ملت دارد و در شرق تهران براي انجام فوري كار خود نياز به كارت اكسس خود دارد، بايد تنها به سه مركز ويلا، جيحون و رسالت مراجعه كند. نكته بعد براي افرادي است كه از شهرهاي مختلف به شعب مراجعه مي‌كنند. در اين‌صورت فرد متقاضي چه بايد كند؟ اما فكر نكنيد كه كار همين جا تمام شده است! شما بايد حداقل چندين ساعت در نوبت بنشينيد تا وقت به شما برسد و كارت خود را با ارائه مدارك هويتي دريافت كنيد! اين مراكز ارائه خدمات متأسفانه با نيروهاي كم مشغول خدمت‌رساني هستند و همين موضوع مزيد علت شده تا سرعت كار در اين مراكز به شدت افت كند. برخي اخبار دليل اين عقبگرد بانك ملت و صدور بخشنامه جديد را مربوط به بروز برخي جعل كارت مي‌دانند اما آيا اين دليل خوبي است كه مردم تاوان ضعف احتمالي بانك در صدور كارت به جاعلين را بپردازند؟ آيا در عصر بانكداري اينترنتي و لحظه‌اي مي‌توان از بانك بزرگي چون ملت انتظار اين عقبگرد را داشت؟آيا مردم كه صاحبان اصلي بانك‌هاي كشور هستند بايد اينگونه زجر بكشند؟ چرا بايد صدور كارت ساده در بانكي مثل ملت با اين مشقات و صرف وقت و هزينه افراد ممكن شود؟ يكي از مسئولان بانك ملت نيز از پيگيري اين مشكل و برطرف شدن آن در آينده نزديك خبر داد.

نویسنده : علي طالب‌زاده 
منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: 07 اسفند 1392 - 22:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن