تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841947800




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهنماي خريد ابزارهاي ديجيتال


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
راهنماي خريد ابزارهاي ديجيتال




پيشقراولان تکنولوژي جهان هر روز ابزار جديدي را معرفي مي‌کنند که خواندن اوصاف آنها يا ديدن ويدئوها و عکس‌هايشان قند را در دل مشتاقان دانش نوين آب مي‌کند....





مجله سپید: هرکسي با خواندن اوصاف فلان تلفن‌ همراه و تبلت جديد يا عينک گوگل و ساعت هوشمند سوني دوست دارد يکي از آنها را داشته باشد تا کيفيت زندگي با تکنولوژي را درک کند، اما نه‌تنها محدوديت بودجه ممکن است انتخاب‌هاي ما را محدود کند، بلکه همراه داشتن انواع و اقسام اين ابزارها در جيب و کيف و کمر هم مي‌تواند دست و پا گير شود. اين هفته راهنماي کوچکي به شما ارائه مي‌کنيم که به تصميم‌گيري‌تان در خريد اين ابزارها کمک مي‌کند:






1.آيا اين وسيله به درد من خواهد خورد؟

اولين و مهم‌ترين قدم اين است که ببينيد آيا وسيله‌اي که مي‌خواهيد بخريد براي شما مفيد است يا نه؟! در مورد وسايل آشنا تصميم‌گيري خيلي‌راحت‌تر است. مثلا شما مي‌دانيد به ام‌پي‌تري‌پلير نياز داريد يا نه، اما بعضي وقت‌ها با يک پديده جديد روبرو مي‌شويم که تابه‌حال معادل آن را نديده بوديم. در اين‌صورت ممکن است به آن احساس نياز نکنيم، اما وقتي با کاربري آن آشنا مي‌شويم ديگر نمي‌توانيم بدون آن وسيله کارهاي روزمره خود را انجام دهيم. مثال بارز اين حرف، خود تلفن‌هاي همراه است. هيچ‌کس قبل از عرضه تلفن‌هاي همراه به آنها احساس نياز نمي‌کرد، اما حالا خيلي از ما نمي‌توانيم يک روز را بدون گوشي همراه خود سر کنيم. مثال ديگر، تکنولوژي لمسي است که ابتدا خيلي جدي گرفته نمي‌شد، اما حالا خيلي از کاربران ديگر با تلفن‌هاي غيرلمسي راحت نيستند.

در مورد ابزارهاي جديد بهترين راه اين است که مرور سايت‌هاي فناوري و تجربه‌هاي کاربران آن دستگاه را بخوانيد و ويدئوهاي مربوطه را تماشا کنيد تا حس دقيق‌تري از تجربه کار با دستگاه به شما منتقل شود. در اين حالت مي‌توانيد پي‌ببريد اين وسيله تا چه حد کارهاي شما را راحت‌تر خواهد کرد.

2.من از اين وسيله چه مشخصاتي مي‌خواهم؟

حالا که تصميم گرفتيد ابزاري را بخريد، بايد مشخصات فني مورد نيازتان را هم تعيين کنيد. در مورد تلفن همراه بايد براي خودتان تعيين کنيد که کيفيت دوربين تا چه حد برايتان مهم است. يا با چه ابعادي از صفحه نمايش راحت هستيد، چه ميزان قدرت پردازنده نياز داريد و… اگر يک لپ‌تاپ براي وبگردي و کار با فايل‌هاي ورد و پاورپوينت مي‌خواهيد، ديگر نيازي نيست دنبال گزينه‌هاي گران و با مشخصات بالا برويد.

اگر تصوري از مشخصات لازم خود نداريد، بهتر است مقاله‌هاي سايت‌هاي مختلف را در مورد کالاي مورد نظرتان بخوانيد تا مثلا متوجه شويدNFC در تلفن‌هاي همراه چه کاربردي دارد يا امکان استفاده از آن در ايران چقدر است.

حداقل و حداکثر مشخصات مورد نظر خود را تعيين کنيد تا در مراحل بعدي بتوانيد بين گزينه‌هاي مختلف راحت‌تر انتخاب کنيد.

3.محدوده بودجه من چقدر است؟

از قديم گفته‌اند هر چقدر پول بدهي همانقدر آش مي‌خوري. شما مي‌توانيد با هزينه‌اي بين 800 هزار تومان تا 8 ميليون تومان يک لپ‌تاپ بخريد و هرچه پول بيشتري بدهيد، امکانات بيشتري هم به‌دست مي‌آوريد اما بايد محدوده‌اي براي بودجه خود مشخص کنيد. سعي کنيد نسبت هزينه و فايده را در نظر بگيريد. آيا ارزشش را دارد که براي تفاوت سي‌پي‌يو 1.2 با 1.4 در يک تلفن همراه 300 هزار تومان بيشتر بدهيد؟

4.جستجوي کالاها

حالا که يک تصوير کلي از مشخصات و محدوده قيمت داريد، با استفاده از سرويس‌هاي جستجوي سايت‌هاي تخصصي مربوطه، ‌دنبال کالاهاي منطبق با خواست خود بگرديد. بسياري از سايت‌هاي ايراني هم امکاناتي از قبيل جستجو براساس قيمت و مشخصات کالا دارند. از آن جمله مي‌توان به سايت ديجي‌آنلاين digionline.ir( براي کالاهاي ديجيتال) موبايل‌ دات آي‌آر mobile.ir (براي گوشي‌ها) بازارbazar.ir (براي انواع کالاها) ايمالز emalls.ir (براي کالاهاي ديجيتال) اشاره کرد. در بعضي از اين سايت‌ها مي‌توانيد تفاوت قيمت يک کالا را در فروشگاه‌هاي مختلف ببينيد و مقايسه کنيد. بعد از بررسي فهرست کالاهاي نزديک به خواسته شما، تعدادي از آنها را که همخواني بيشتري با معيارهايتان دارند برگزينيد و به قدم بعدي برويد.

5.خواندن مطالب مروري

درست است که مشخصات رسمي مثل سرعت پردازنده، ميزان حافظه، اندازه، قيمت و... بسيار مهم هستند، اما همه چيز را در مورد کالاي مورد نظر به شما نمي‌گويند. تجربه‌هاي کاربراني که قبلا آن کالا را خريده‌اند بسيار مهم است چراکه شما را با زواياي پنهان آن گجت آشنا مي‌کنند. من چند وقت پيش مي‌خواستم يک مدل خاص از تلفن همراه را بخرم، اما با خواندن نظرات کاربران مختلف متوجه شدم اين مدل، اشکالاتي در بلندگوها و کيفيت صدا دارد که بعد از مدتي آزاردهنده مي‌شود و از خريد آن منصرف شدم.

بسياري از سايت‌هاي معتبر مرور‌هاي خوبي براي ابزارهاي ديجيتال مي‌نويسند و بعضي از آنها هم جايي براي نظرات کاربران دارند. کافي است نام و مدل کالاي مورد نظرتان را همراه با عباراتي مانند «بررسي» يا «هندز آن» (بررسي ويدئويي از تجربه کاربري) يا «آنباکس» (بررسي ويدئويي از باز کردن جعبه تا نگاه اجمالي به وسيله) يا «نظر کاربران» جستجو کنيد. به نتايج خوبي خواهيد رسيد.

6.انتخاب کالا و فروشگاه

حالا مي‌توانيد به‌راحتي کالاي مورد نظرتان را انتخاب و با توجه به معتبر، ارزان‌فروش و در دسترس بودن فروشگاه و ارائه گارانتي، محل خريد خود را هم مشخص کنيد. اگر يک فروشگاه اينترنتي را نمي‌شناسيد و به آن اطمينان کافي نداريد، ريسک نکنيد.

مبارک است، حالا که صاحب گجت جديدتان شده‌ايد، بهتر است قبل از هرکاري نگاهي به دفترچه راهنماي آن هم بيندازيد تا نکات ايمني ضروري از قلم نيفتند.






تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن