تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818795426




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمايل اوباما بر خروج نيروهاي نظامي امريکايي تا پايان سال 2014 از افغانستان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۴۰ق.ظ)
تمايل اوباما بر خروج نيروهاي نظامي امريکايي تا پايان سال 2014 از افغانستان باراک اوباما، رئيس جمهور ايالات متحده در نظر دارد 3000 سرباز اين كشور را از افغانستان خارج كند. در حالي كه سه گزينه ديگر ميان كاخ سفيد و ارتش ايالات متحده مورد بحث است.
به گزارش خبرنگار بين المللي خبرگزاري موج، به نقل از راشاتودي، عوامل كليدي مانند تعداد سربازان و مكان استقرار آن ها سبب به وجود آمدن چهار گزينه پيش رو شده است. يك مقام ارشد امريكا در اين رابطه اظهار داشت: در تصميم دولت پس از نشست چاك هگل با همتايان خود در ناتو در بروكسل تجديد نظر خواهد شد.
چهار گزينه مذكور شامل:
گزينه اول: كه مورد علاقه فرماندهان نظامي است. 10 هزار سرباز در كابل، قندهار، بگرام و جلال آباد تا پايان 2015 باقي مي مانند. در حالي كه 5 هزار سرباز ديگر همراه ساير نيروهاي بين المللي در شمال و غرب حضور خواهند داشت. اين ماموريت يا نام پشتيباني صورت مي گيرد.
گزينه دوم: خروج نيروها تا سال 2016 به طول انجامد و حضورشان متمركز بر كابل و بگرام باشد. اين طرح در برگيرنده آموزش نيروهاي محلي در سراسر كشور است.
گزينه سوم: در اين گزينه بر حضور 3 هزار سرباز تاكيد مي شود. طرحي كه مورد تاييد رئيس جمهور و مخالفت فرماندهان نظامي است. زيرا از ديد نظاميان اين تعداد سرباز بيش از حد كوچك است و خطرات امنيتي بزرگي ايجاد مي كند. اين گزينه شامل پروژه هاي بشردوستانه و ديگر كمك هاي دولتي است.
ضمن آنكه تامين کننده امنيت براي عمليات CIA در خارج از كابل به ويژه شرق،‌ جايي كه افراط گرايان فعال هستند،‌ نيست. اين گزينه براي پهپاد هاي امريكا در پاكستان نيز حائز اهميت است ، از زماني كه تمامي عمليات از افغانستان صورت مي گيرد. اين طرح كه متمركز بر كابل و بگرام است،‌ اما تاريخ خروج سربازان را مشخص نكرده است.
گزينه چهارم: طرحي است كه دست كم مورد علاقه همه است. نظرسنجي ها نشان داده است كه در سال 2001، 66 درصد جنگ افغانستان را يك ايده خوب مي دانستند اما در نظرسنجي دسامبر 2013 همان 66 درصد ديگر با حضور در افغانستان موافق نيستند.
ايالات متحده براي رسيدن به يك توافق عجله دارد. ظاهرا دولت اوباما در حال حاضر در تماس با نامزدهاي انتخاباتي افغانستان است. البته همه آنها با امضاي اين توافق موافق هستند. گفتني است طبق مطالعات كنگره هرگونه خروج نيروها تا 2018 غير عاقلانه محسوب مي شود زيرا سبب تجديد حيات طالبان مي شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن