محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843263420
مشکلات جنسی زنان چیستند و چگونه درمان می شوند؟
واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
مشکلات جنسی زنان چیستند و چگونه درمان می شوند؟ درمان سردمزاجی دشوار نیست ولی درمانگر برای درمان سردمزاجی و یا بیزاری جنسی، که اختلالات اولیه محسوب می شوند، باید باورهایی را در ذهن خانم ها بشکند.
ناتوانی یا اختلال جنسی در زنان چند نوع است؟
اختلال جنسی در زنان به انواع زیر تقسیم می شود:
1- اختلال کمبود میل جنسی یا سردمزاجی زنان.
2- اختلال بیزاری یا تنفر جنسی. این اختلال شدیدتر از اختلال قبلی است.
3- اختلال در برانگیختگی جنسی. در این حالت فرد واجد میل جنسی است اما برانگیخته نمی شود.
4- هراس از آلت. این اختلال، اختلالی اضطرابی است که در آن فرد به شدت از آمیزش می ترسد، درحین آمیزش تمام عضلات شکم، ران، دست و پای او جمع می شود و به مرد اجازه آمیزش را نمی دهد.
5- واژینیسموس. این اختلال شبیه اختلال قبلی است. در این حالت، عضلات ست و پا و شکم شل است ولی عضله ابتدایی واژن مسدود و منقبض است و این انقباض مانع از دخول می شود.
6- آمیزش دردناک. این اختلال در اثر برانگیخته نشدن درست خانم و یا تعارضات خانم با همسرش در زندگی زناشویی و یا ناشی از مشکلاتی است که زن از کودکی با آمیزش جنسی داشته است. در این حالت، آمیزش برای خانم بسیار دردناک و ناخوشایند می شود.
7- اختلالِ نرسیدن به ارگاسم. این اختلال بسیار شایع است و شاید شایع تررین اختلال جنسی خانم ها باشد. این اختلال در کشور ما نسبت به کشورهای غربی و حتی کشورهایی مثل کره و چین و ژاپن رواج بیشتری دارد.
کلاً این اختلال در خاورمیانه شیوع گسترده تری نسبت به جهان غرب و بسیاری از مناطق دیگر جهان دارد. علت آن هم آموزه های تعصب آمیز است که اجازه نمی دهد خانم ها به اوج لذت جنسی برسند و بعد از مدتی نسبت به رابطه جنسی سرد و نفرت زده می شون و حتی از همسر خودشان هم دلزده می شوند که چرا او به ارگاسم می رسد ولی من به ارگاسم نمی رسم.
8- اختلال سردرد بعد از آمیزش. در این حالت، فرد بعد از آمیزش دچار سردرد، انقباض های عضلانی ناحیه سر، سرگیجه، تهوع می شود.
9- اختلال ملال بعد از آمیزش. در این حالت، زن پس از آمیزش دچار افسردگی و اندوه می شود و ممکن است گریه کند و دچار غم شدید شود.
این ها اختلالات جنسی خانم هاست.
حادترین اختلال در بین این اختلالات نه گانه کدام است؟
بیزاری جنسی از همه حادتر است و درمانش هم از همه شدیدتر است؛ چون فرد نه تنها تمایلی به نزدیکی ندارد بلکه از آن بیزار است. ممکن است علت این اختلال، سوءاستفاده های جنسی در کودکی باشد. تجاوز و کودک آزاری حتی توسط محارم و یا آموزه های سخت و متعصبانه در خانواده، می تواند علت این اختلال باشد.
مثلاً در خانواده ای که سه تا عمه میانسال ازدواج نکرده حضور دارند، یک دختر کم سن و سال در اثر تلقینات این سه تا عمه، می تواند دچار بیزاری جنسی شود ؛ من خودم چنین بیماری داشتم.
گاهی نیز آموزه هایی که موجب خشم زن نسبت به نزدیکی می شوند، می توانند علت این حالت باشند. مثلاً ممکن است یک زن ، مقاربت را نشانه بیچارگی و تحقیر و تسلیم و ستم پذیری اش بداند! چنین باورهایی می تواند به خشم از نزدیکی و بیزاری جنسی منجر شود.
ارتباط ناخوشایند با همسر و یا دعواهای خانوادگی و اختلافات زناشویی هم به صورت ثانویه ممکن است موجب بیزاری جنسی شوند. انزجار جنسی سخت ترین و حادترین نوع اختلال جنسی در زنان است.
به طور کلی هر چه اختلال جنسی در مرحله آغازین تری از نزدیکی رخ دهد، حادتر و درمانش دشوارتر است. مثلاً درمانِ اختلالِ ملال و سردردِ بعد از آمیزش آسان تر از اختلال نرسیدن به ارگاسم و درمان این یکی آسان تر از اختلالات برانگیخته نشدن است.
دوره آمیزش به چهار مرحله تقسیم می شود: 1- میل جنسی 2- برانگیختگی جنسی 3- اورگاسم 4- فرونشینی.
فرونشینی در مرد و زن تفاوت هایی دارد. فرونشینی در مرد با دوره ای از بی پاسخی همراه است که بسته به سن و سال، وضعیت روحی و ژنتیک مرد ممکن است از یک ربع تا حتی چند روز باشد. مرد پس از رسیدن به ارگاسم، تا مدتی توانایی نعوظ دوباره را از دست می دهد ولی چنین حالتی در خانم ها وجود ندارد.
زنان پس از یک ارگاسم بلافاصله می توانند وارد یک ارگاسم دیگر شوند و حداقل سه تا چهار ارگاسم پشت سر هم را می توانند تجربه کنند ولی چنین ویژگی ای در مردها وجود ندارد. بنابراین برخی معتقدند میل جنسی در زنان خیلی قوی تر از مردان است.
بیزاری جنسی و هراس از آلت دقیقاً چه تفاوتی با هم دارند؟
هراس از آلت ناشی از این است که خانم در ناخودآگاه خودش احساس می کند که اگر نزدیکی کند، اعضاء و جوارحش زخمی و خدشه دارد می کند و مثلاً او را می کُشد.
هراس از آلت در جامعه ما و کلاً در خاورمیانه، خیلی شایع است. در دبیرستان ها و مدارس راهنمایی، افسانه هایی ورد زبان دختران است که مثلاً عمه فلانی ازدواج کرد و کارش به اورژانس کشید، خاله فلانی شب اول ازدواج داشت می مرد و او را بردند بیمارستان و بخیه اش زدند و … این افسانه ها سال ها در ذهن دختران ما می ماند و آنها با این تصورات بزرگ می شوند و ازدواج می کنند ولی او در خیلی از موارد نمی توانند با این افسانه ها کنار بیاید و آنها را از ذهن خود دور بریزند.
شما در بین بیمارانتان چنین نمونه ای زیاد دارید؟
بسیار زیاد. حداقل هفته ای پنج تا پانزده بیمار دارم که دچار هراس از آلت اند.
درمان این مشکل آسان است؟ و اصلاً چگونه است؟
درمانش خیلی آسان است. ما اطلاعاتی عینی به بیمار می دهیم. مثلاً اطلس آناتومی و وضعیت عضلات آلت و واژن را به فرد نشان می دهیم تا بیمار بداند که هیچ عضله یا استخوانی در آلت مرد وجود ندارد و فقط خون است که موجب نعوظ آلت مردانه می شود. ما این ها را به بیمار یادآور می شویم و او بر اساس جدول تمریناتی که به او می دهیم، تمرین های ویژه ای انجام می دهد. این مشکل در عرض 7 هفته قابل درمان است.
سردمزاجی در زنان بیشتر علل روانی دارد یا فیزیولوژیک و بیولوژیک؟
غالباً علل روانی دارد. اختلال جنسی به طور کلی ممکن است اولیه یا ثانویه باشد. اختلال اولیه از ابتدای آمیزش جنسی وجود دارد. اختلال ثانویه یعنی فرد تا مدت ها در نزدیکی جنسی مشکلی نداشته و اختلالش مثلاً از شش ماه پیش شروع شده است.
دانستن اینکه اختلال جنسی اولیه است یا ثانویه، و دیگر اینکه فقط معطوف به شوهر است یا کلاً در رابطه با هر جنس مخالفی وجود دارد، در درمان اختلال جنسی زنان مهم است.
در این موارد آموزه های متعصبانه و سخت گیرانه دوران کودکی و نوجوانی، احتمال سوءاستفاده جنسی و جسمی، یعنی دستمالی شدن دختر توسط پسردایی، پسر عمه، پسرعمو، پسرخاله، برادر، پدر، عمو، دایی – که متاسفانه در کشور ما نیز شایع است - و نیز موارد دیگری مثل مردستیزی، ازدواج تحمیلی و یا اختلافات زناشویی، که حتی می تواند شامل تعیین مهریه و خرید جهیزیه و خریدن یا اجاره کردن خانه مناسب زندگی، می تواند به سردمزاجی زن بینجامد.
درمان سردمزاجی دشوار نیست ولی درمانگر برای درمان سردمزاجی و یا بیزاری جنسی، که اختلالات اولیه محسوب می شوند، باید باورهایی را در ذهن خانم ها بشکند. بنابراین شخصیت درمانگر یا مشاور نقش بسیار تعیین کننده ای در درمان اختلالات جنسی دارد.
اگر بیمار به لحاظ شخصیتی درونگرا و شرمگین باشد و به توضیحات اندک بسنده کند، درمان آن طور که باید پیش نمی رود؛ چون یک سری باورهای نادرست و طرح واره های شناختی غلط و نیز یکسری تعصبات و نادانی ها باید در جلسه آغازین شکسته شود تا بیمار راغب شود که تمرینات توصیه شده از سوی درمانگر را انجام دهد.گاهی حتی اتوریته و اقتدار زیادی در جلسه اول باید اعمال شود تا بیمار انگیزه درمان را بدست آورد.
انگیزه درمان را چطور می توان افزایش داد؟
مثلاً من در مطب خودم یک میز مربع دارم که چهار تا صندلی در اطراف آن است و با بیمار و همسر او دور همین میز می نشینم. یعنی می خواهم به او بگویم این جا با مطب یک جراح که یک میز مستطیل بزرگ اربابی دارد و دو تا صندلی رعیتی هم جلوی آن میز برای مریضش گذاشته است، خیلی فرق دارد.
من به مریض می گویم که بار اصلی درمان بر دوش شما و شوهرتان است. من فقط می توانم کلید گنج را به دست شما بدهم ولی این خود شما هستید که باید به غار بروید و گنج را از آن خود کنید. اگر تمرین های درمانی را انجام ندهید، فیلم های آموزشی را نبینید، کتاب های لازم را نخوانید، درمان پیش نمی رود و مشکل حل نمی شود.
در روانپزشکی به طور کلی و در درمان اختلالات جنسی به طور ویژه، این طور نیست که مریض مثل کسی که به چشم پزشک مراجعه کرده، دراز بکشد و چند قطره در چشم او بریزند و بعد چشمش را پانسمان کنند و او بی هیچ نقش و کنشی، خوب شود و سلامتش را بدست آورد.
آمیزش دردناک چطور؟ این اختلال معمولاً بعد از ازدواج ایجاد می شود یا از قبل وجود دارد؟
بستگی به اولیه یا ثانویه بودن اختلال دارد. در مواردی که اختلال اولیه است، ماجرا به پیش از ازدواج بازمی گردد ولی وقتی این اختلال ثانویه است، در اغلب موارد، مشکل ناشی از دوران پس از ازدواج است. یعنی مشکلاتی که بین زن و شوهر ایجاد شده، در ایجاد این اختلال موثر بوده است.
حتی نارضایتی زن از میزان نفقه و خرجی نیز می تواند موجب اختلال آمیزش دردناک شود. وقتی که آقا از چشم خانم بیفتد، ممکن است آمیزش دردناک شود.
یائسگی چه رابطه ای با اختلالات جنسی زنان دارد؟ و اگر رابطه ای دارد، بیشتر به کدام اختلال منجر می شود؟
یائسگی قطعاً بر کارکرد جنسی زنان تاثیر دارد. پس از یائسگی انواع اختلالات ممکن است در زنان حادث شود که شایع ترین آنها کمبود میل جنسی، برانگیخته نشدن، آمیزش دردناک و حتی به ارگاسم نرسیدن است.
این مشکلات زنان یائسه، راه حلی هم دارد؟
قبلاً برای رفع این مشکلات، جایگزینی هورمون صورت می گرفت ولی الان به دلیل بالارفتن آمار سرطان در زنان، این تردید پیش آمده است که آیا جایگزینی هورمون کار درستی است یا نه؟ در این باره اختلاف نظر زیادی بین متخصصان زنان و زایمان وجود دارد. به هر حال، یائسگی از حیث ایجاد اختلال جنسی در زنان، قطعاً مشکل ساز است.
در جامعه ایران واکنش مردها به اختلال جنسی همسرشان معمولا چیست؟
مشکلات جنسی زنان در بسیاری از موارد منجر به فروپاشی خانواده می شود اما این فروپاشی به صورت غیرمستقیم رخ می دهد. یعنی مشکلات جنسی زن، مرد را به بیرون خانواده سوق می دهد. مرد اگر نتواند آمیزش جنسی داشته باشد، دچار مشکل در ناحیه های بیضه و پروستات شده و همچنین دچار افسردگی و یا پرخاشگری می شود.
بعضی مردان بیرون از خانواده با زن دیگری وارد رابطه می شوند و در بسیاری از موارد، همسر آنها پس از اینکه متوجه این امر می شود، طغیان می کند و و زن و شوهر کارشان به جدایی و طلاق می کشد.
مرد با همسرش که ناتوانی جنسی دارد، چگونه باید رفتار کند؟
مرد پیش از هر چیز، باید همسرش را درک کرده و او را حمایت کند. من همیشه به مردها می گویم هر مردی اگر رستم دستان هم باشد، در طول چهل سال حداقل چهار تا هشت بار و هر بار چهار تا هشت هفته ممکن است دچار اختلال جنسی جدی شود.
مرد باید بداند همان طور که این مشکل گریبانگیر خودش می شود، همسر او نیز ممکن است با چنین مشکلی مواجه شود.
افسردگی در زنان دو برابر مردان است. اضطراب در زنان دو-سه برابر مردان است. زنان فراز و فرودهای هورمونی دارند و در دوران بارداری و نیز پس از زایمان، تالمات روحی و روانی خاص خودشان را دارند و در این دوره ها ممکن است دچار مشکل اختلال جنسی شوند.
اختلال جنسی در پی مشکل روحی، امری طبیعی است. مرد باید همسرش را درک کند، از او حمایت کند و او را متهم به کم لطفی و مایه نگذاشتن از خودش در رابطه زناشویی نکند؛ چرا که زن در چنین وضعی قطعاً خودش این اندوه و نگرانی را دارد که در اثر ناتوانی او، زندگی اش در معرض خطر است.
مرد باید همسرش را نزد درمانگر اختلالات جنسی ببرد.هم اکنون دوازده نفر روانپزشک، یک نفر متخصص مامایی و دو نفر روانشناس در ایران وجود دارند که درمانگر جنسی هستند. این پانزده نفر آدم های شناخته شده ای هستند که متاسفانه همگی در تهران هستند. اما این به این معنا نیست که یک متخصصان اعصاب و روان، اورولوژی و زنان و زایمان در شهرستان ها، نمی توانند به حل مشکلات جنسی زنان کمک کنند.
به هر حال، بهتر است زن و شوهر به جای مراجعه به مشاوران و روانشناسان گوناگون، هر چه سریعتر به یک پزشک مراجعه کنند؛ زیرا مشکلات جنسی با فیزیولوژی و آناتومی پیوند خیلی نزدیکی دارد و روانشناسان و مشاوران در طول دوران تحصیلشان فیزیولوژی و آناتومی را مطالعه نمی کنند. اما پزشکان و ماماها، این مباحث را مطالعه کنند.
مرد باید هر چه زودتر همسرش را به یک درمانگر اختلالات جنسی برساند، با او در جلسات درمانی شرکت کند، همسرش را تشویق کند که تمرین ها را انجام دهد، بار درمان را بر دوش همسر بگذارد ولی در تمامی مراحل درمان حامی و پشتیبان همسرش باشد.تبیان
سه شنبه 6 اسفند 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
چرا زنان ميل جنسي را از دست ميدهند؟+راه درمان
چرا زنان ميل جنسي را از دست ميدهند راه درمان در بسياري از زنان كاهش هورمون استرس هاي شغلي مشكلات بين فردي با همسر يائسگي و ساير مسائل باعث از بين رفتن ميل جنسي مي شود زندگي بدون تمايل جنسي از دست رفتن ميل جنسي يكي از شايع ترين اختلالات آميزشي است كه زنان زيادي را در سنينچرا بلوغ زودرس و مشکلات جنسی در کودکان ایجاد می شود؟
چرا بلوغ زودرس و مشکلات جنسی در کودکان ایجاد می شود کودکان امروز با کودکان 20 سال گذشته تفاوت دارند دیگر نه از قانع بودن کودکان به عروسک های چوبی خبری هست و نه از سرخ شدن صورت ها کودکان امروز با کودکان 20 سال گذشته تفاوت دارند دیگر نه از قانع بودن کودکان به عروسک های چوظریف چگونه از دست دادن به زنان دیپلمات خودداری میکند
ظریف چگونه از دست دادن به زنان دیپلمات خودداری میکند 1392 10 23مجسمه هایی که از مشکلات زنان می گویند!+تصاویر
مجسمه هایی که از مشکلات زنان می گویند تصاویر مریم کوهستانی در تازهترین نمایشگاه مجسمههای خود با عنوان واریس که در گالری سیحون گشایش مییابد مشکلات زنان در دنیای امروز را به نمایش خواهد گذاشت مریم کوهستانی در تازهترین نمایشگاه مجسمههای خود با عنوان واریس که در گالری سیحونمناظره قیمت تمام شده خدمات بهداشتی و درمانی در کشور/۱ اولیاییمنش: تعرفه قیمت تمام شده پاشنه آرشیل نظام سلامت/
مناظره قیمت تمام شده خدمات بهداشتی و درمانی در کشور ۱اولیاییمنش تعرفه قیمت تمام شده پاشنه آرشیل نظام سلامت باید ریشه مشکلات پیدا شوداولیاییمنش گفت در بحث نظام سلامت تعرفه قیمت تمام شده پاشنه آرشیل است و ما به جای پرداختن به مسائل حاشیهای باید ریشه مشکلات را پیدا کنیم به گزاانتظارات جنسی مردان از زنان در رابطه زناشویی
انتظارات جنسی مردان از زنان در رابطه زناشویی انتظارات مردان از زنان در رابطه جنسی و آشنايی با فانتزيهاي جنسی مردان غريزه جنسی در مردان يكي از زيبا ترين و مقدس ترين اميال در انسان ميل جنسی يا غريزه جنسی ميباشد كه خداوند به انسان و ساير موجودات زنده بخشيده اما تفاوت موجود بين انسوزیر بهداشت: راه حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان از جنس اقدامات دفاع مقدس است
وزیر بهداشت راه حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان از جنس اقدامات دفاع مقدس است تهران - ایرنا - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز شنبه گفت باور داریم که راه حل مشکلات بخش بهداشت درمان و آموزش پزشکی از جنس فعالیت ها و اقداماتی است که در دوران دفاع مقدس انجام می شد به گزارش خبرنگمشاور وزیر کشور: رفع مشکلات زنان نیازمند ساختار فعال و کارآمد است
مشاور وزیر کشور رفع مشکلات زنان نیازمند ساختار فعال و کارآمد است تهران - ایرنا - مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با بیان این که رفع مشکلات زنان و خانواده به ساختار فعال و کارآمد نیاز دارد بر ارتقاء سطح مهارت های این بدنه تاکید کرد به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا فهیمه فیک کارشناس امور زنان در گفتوگو با فارس: معاونت امور زنان برنامههای راهبردی ارائه دهد/مشکلات زنان با دید و با
یک کارشناس امور زنان در گفتوگو با فارس معاونت امور زنان برنامههای راهبردی ارائه دهد مشکلات زنان با دید و بازدید حل نمیشودیک کارشناس امور زنان گفت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری باید برنامههای راهبردی خود را برای ماههای آینده ارائه دهد چراکه مشکلات زنان جامعه ما بایک روانشناس تشریح کرد مردان مقتدرتر استرس بیشتری دارند/زنان عاقل چگونه رفتار میکنند
یک روانشناس تشریح کردمردان مقتدرتر استرس بیشتری دارند زنان عاقل چگونه رفتار میکنندیک روانشناس گفت مرد سلطان خانواده است اما بر خلاف تصور هر چه مرد مقتدرتر و مسئولیت پذیرتر باشد استرس بیشتری را تحمل میکند یک زن عاقل میداند چگونه با همسرش رفتار کند اما معمولاً زنان بلندپروازضرورت مطرح شدن زنان در پستهای مدیریتی فارغ از بحث جنسیتی/ در لایحه بودجه سال ۹۳ اعتباری برای زنان پیش بینی نش
فرهمندپور در گفتگوی ویژه خبری عنوان کرد ضرورت مطرح شدن زنان در پستهای مدیریتی فارغ از بحث جنسیتی در لایحه بودجه سال ۹۳ اعتباری برای زنان پیش بینی نشد فیلم مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت باید زنان در پستهای مدیریتی فارغ از بحث جنسیت مطرح شوند به گزارش گروه چندوزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی مشکلات این وزارتخانه را تشریح کرد
وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی مشکلات این وزارتخانه را تشریح کرد مشهد- ایرنا - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت هم اکنون این وزارتخانه با سه مشکل اساسی ضعف مدیریت در ساختارها و توانمندی ها کمبود منابع و مشکل تولیت و پراکندگی اختیارات گریبانگیر است دکتر سیدحسن قاضی زاده هچگونه از آزار جنسی کودکان جلوگیری کنیم؟
چگونه از آزار جنسی کودکان جلوگیری کنیم به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین شیرزاد عبداللهی مادر در حالی که کوله پشتی پسر ده ساله اش را روی دوش او می اندازد با نگرانی می گوید مواظب خودت باش و کودک با نگاهی معصوم وارد کوچه می شود تا مدرسه راهی نیست اما پیمودن هنباید با تفکیک جنسیتی زنان را از فیلمسازی محروم کرد
تهیه کننده دربند نباید با تفکیک جنسیتی زنان را از فیلمسازی محروم کرد امیر سماواتی تهیه کننده سینما تفلیک جنسیتی در سینما را اشتباه دانست امیر سماواتی تهیه کننده فیلم سینمایی پنج ستاره در خصوص حضور کارگردانان زن در سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما باشگطرح درمان رایگان زنان روستاهای البرز پایان یافت
طرح درمان رایگان زنان روستاهای البرز پایان یافت کرج - ایرنا - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز از پایان طرح درمان رایگان زنان روستایی خبرداد مریم فلاحی نوید روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود این طرح از سه روز گذشته با هدف ارایه خدمات بهتر درمانی به زنان روسواژینیسموس؛ اختلال جنسی شایع در زنان
واژینیسموس اختلال جنسی شایع در زناناغلب زنان واژینیسموس را به صورت انقباض و درد ناگهانی در هنگام نزدیکی توصیف می کنند این مشکل ناشی از انقباض خود به خود و غیرارادی عضلات کف لگن است و اراده فرد در آن نقشی ندارد این واکنش ممکن است در معاینه زنانه نیز ظاهر و مانع ورود اسپکولومنشست بین المجالس کشورهای اسلامی گامی مهم در جهت حل مشکلات زنان است
عضو پارلمان سومالی نشست بین المجالس کشورهای اسلامی گامی مهم در جهت حل مشکلات زنان است تهران - ایرنا - مریم اویس جامع عضو پارلمان سومالی برگزاری اجلاس بین المللی مجالس اسلامی را گامی مهم در جهت رویارویی با چالش های پیش روی جامعه زنان جهان اسلام ارزیابی کرد اویس جامع در حاشیه ن-
سرگرمی
پربازدیدترینها