واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کمک به نیازمندان به سبک دانشجویان تهران- ایرنا- اساتید و دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران با هدف کمک به بیماران و نیازمندان کم درآمد مبتلا به بیماری های دهان و دندان اقدام به برگزاری بازارچه خیریه کردند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، این بازارچه خیریه با عنوان ˈ لبخند2 ˈ برای دومین سال متوالی روز سه شنبه در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
دانشکده دندانپزشکی با فراخوان از همه دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی این دانشگاه خواسته تا در این بازارچه خیریه شرکت کرده و با خرید انواع محصولات هنری، فرهنگی و غذاهایی که توسط دانشجویان این دانشکده طبخ شده به یاری بیماران کم درآمد بشتابند.
** تقویت روحیه مشارکت و همدلی دانشجویان
مسئول برگزاری غرفه های بازارچه خیریه لبخند 2 در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت: کانون خیریه لبخند بانی این حرکت خداپسندانه است و کار خود را از سال گذشته به همت برخی از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی، کمک اساتید و زیر نظر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی آغاز کرد.
دکتر ˈمهدی کدخدا زادهˈ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت اظهار داشت: از آنجا که تم دندانپزشکی روی طراحی لبخند است، نام لبخند را روی این کانون نهادیم .
دانشیار گروه آموزش بالینی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی ادامه داد: سال گذشته با همراهی کانون خیریه ˈمحک ˈ و ˈسپاس ˈ و امسال نیز با همراهی کانون خیریه ˈرایحه فاطمه ˈ این بازارچه را راه اندازی کردیم که هر دو بار نیز با استقبال و مشارکت بسیار بالای دانشجویان و اساتید روبرو شد.
به گفته وی، خدمات کانون لبخند بیشتر به گروه هدف یعنی بیماران نیازمندی است که به دانشکده دندانپزشکی مراجعه می کنند هر چند حمایت از دانشجویان و کارمندان کم بضاعت نیز در دستور کار آن قرار دارد.
کدخدازاده یادآور شد: سال گذشته تولیدات بازارچه خیریه لبخند یک در قالب یک مسابقه طبخ عذا بود و دانشجویان دست پخت و هنرهای خود شامل طراحی ، نقاشی و سفال را برای فروش در این بازارچه عرضه کردند که سود حاصل از آن صرف هزینه های کانون خیریه لبخند شد.
وی تصریح کرد: بیشتر دانشجویان دانشکده دندانپزشکی از نخبگان و افرادی هستند که با رتبه های خوب و تک رقمی وارد دانشگاه شدند، بخش اعظمی از ذهن آنها درگیر مسائل درس و تحصیل است از این رو با برگزاری چنین بازارچه هایی توجه آنها به جنبه های مختلف زندگی معطوف می شود.
به گفته کدخدازاده ، امور خیر نظیر برگزاری بازارچه های نیکوکاری مانع از تک بعدی شدن دانشجویان می شوند . علاوه بر اینکه تقویت روحیه مشارکت اجتماعی ، همدلی و همراهی با یکدیگر را در حرکتهای انسان دوستانه سبب می شود.
مسوول غرفه بازارچه خیریه لبخند 2 با بیان اینکه امور خیر
برای دانشکده و دانشجویان برکاتی را به همراه دارد، گفت: تاثیر این کار در فعالیت ها و رفتارهای دانشجویان بخوبی احساس می شود .
کدخدازاده با بیان اینکه تلاش داریم تا همه ساله این بازارچه را در ماه اسفند و همزمان با تقارن بهار برگزار کنیم، ابراز امیدواری کرد، چنین اقداماتی به خارج از دانشکده و دانشگاه نیز تسری یابد.
وی همچنین از برگزاری بزرگ ترین کنگره دندانپزشکان کشور در اردیبهشت ماه سال 93 خبر داد که بازارچه خیریه دیگر در حاشیه آن برگزار خواهد شد.
** رسم کاریکاتور یکی از اساتید به نفع نیازمندان
یکی از دانشجویان ترم 7 دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی به خبرنگار اجتماعی ایرنا گفت: این دانشکده برای دومین سال است که با هدف کمک به بیماران نیازمند به خدمات دندانپزشکی برگزار می شود.
ˈنگار دبیری ˈ افزود: هر دانشجویی به اندازه توانایی خود در راه اندازی این بازارچه سهم دارد، برخی با طبخ غذا، شیرینی ، دسر و عده ای نیز با انواع هنرهای دستی شامل، نقاشی، سفالگری، کاریکاتور در این امر انساندوستانه مشارکت کردند.
به گفته وی، یکی از اساتید دانشکده دندانپزشکی با هدف کمک به هزینه های درمان دندان بیماران کم در آمد داوطلب شد تا یکی از دانشجویان کاریکاتوری از وی را ترسیم کند.
دبیری ادامه داد: برگزاری این بازارچه و برنامه هایی نظیر آن علاوه بر اینکه حال و هوای دانشجویان را تغییر می دهد و سبب تازه شدن نفس ها و باعث مشارکت آنها در امر خیر و انسان دوستانه نیز می شود.
** جلب حامیان دندانپزشک
مسئول اشتغال بنیاد نیکوکاری ˈرایحه فاطمهˈ که غرفه عرضه تولیدات زنان سرپرست خانوار را در حاشیه این بازارچه به خود اختصاص داده است نیز به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین هدف ما از برپایی این غرفه جلب حامیان دندانپزشک است.
ˈفریده امینی ˈ با بیان اینکه برخی از مددجویان این بنیاد نیاز به درمان بیماری های دهان و دندان دارند، افزود: بسیاری از دندانپزشکان این دانشکده پس از آشنایی با موسسه، اقدام به پذیرش و معاینه رایگان جامعه هدف ما می کنند که زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها هستند.
وی با بیان اینکه امروز تولیدات این زنان را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادیم، ادامه داد: تمام تلاش موسسه رایحه این است که با حفظ آبرو و شرافت مادران بزرگوار و با پشتیبانی مادی و معنوی، آنها را به خودباوری برساند و این امر مهم محقق نمی شود، مگر با دست حمایتگر پروردگار، دستان سبز حامیان نیکو سرشت .
امینی با اشاره به اینکه تا امروز بالغ بر600 زن سرپرست خانوار دارای فرزند مستعد به خودکفایی رسیده اند، اضافه کرد: با حمایت های رایحه فاطمه یک هزار و 500 دانش آموز تا پایان دوره تحصیلی و حتی تا پایان دوره دانشجویی با موفقیت این دوران را سپری کردند.
به گفته امینی، غرفه موسسه رایحه فاطمه با انواع تولیدات نظیر چرم، گل سازی، بلور و انواع ترشیجات علاوه بر روز سه شنبه و چهارشنبه این هفته در روزهای شنبه تا چهارشنبه هفته آینده نیز از ساعت 9 صبح تا 14 در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی برپاست و بازدید و خرید برای عموم آزاد است.
اجتمام(5)1880**1436
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]