واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
391 هزار نفر گردشگر آذری به استان ردبیل سفر کردند اردبیل- ایرنا- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، از سفر 391 هزار اتباع آذری به استان اردبیل در 9 ماهه سال جاری خبر داد.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، یحیی نقی زاده محجوب در جلسه بررسی ایجاد خط هوایی اردبیل- باکو و اردبیل-استانبول گفت : در حالی که تعداد گردشگران ورودی آذری به استان اردبیل در سال 87 حدود 45 هزار نفر بود این میزان در 9 ماهه سال جاری به 391 هزار نفر افزایش یافته است.
وی افزود: براساس نظرسنجی جهاد دانشگاهی استان اردبیل 49 درصد از این مسافران برای درمان و امور پزشکی و مابقی با اهداف گردشگری و تجارت و.. به استان مسافرت می کنند.
وی با اشاره به ماهیت اقتصادی، اشتغال زا، تولید محور، در آمدزا و زودبازده بودن صنعت گردشگری، گفت: به همین دلیل دولت در صدد فراهم آوردن تسهیلات بیشتری برای رونق صنعت گردشگری است.
او اضافه کرد: با توجه به افزایش سفر اتباع جمهوری آذربایجان و نیز مشترکات تاریخی و فرهنگی دو کشورضروری است در استان تمهیدات لازم برای گسترش مراودات دیده شود و تحقق این امر نیز در گرو استفاده از ظرفیت فعالان بخش خصوصی در زمینه گردشگری است.
وی با اشاره به ساماندهی سفرهای خارجی اتباع آذری از پایانه بیله سوار و ورود 430 هزار تبعه آذری در سال گذشته به این استان، اظهار کرد: استفاده از این ظرفیت و جذب گردشگر، مستلزم زیرسازی حمل و نقل و ترانزیت زمینی و هوایی است.
در این جلسه معاون اجرایی فرودگاه اردبیل نیز برای برقراری خط هوایی در مسیر پارس آباد (استان اردبیل ) و باکو (جمهوری آذربایجان )اعلام آمادگی کرد و گفت: حرکت ما به سمت تقویت زیرساخت های حمل و نقل و ترانزیت است.
محمد قصابی گفت : برقراری خط هوایی اردبیل- باکو، نیز مد نظر است اما این امر علاوه بر آمادگی فرودگاه، آمادگی آژانش های فروش بلیط و تضمین مسافر را می طلبد.
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه استان اردبیل و جمهوری آذربایجان مرز طولانی دارند، گفت: در سال های اخیر به جهت تحولات در نرخ ارز، لغو روادید از سوی جمهوری اسلامی ایران ، هزینه درمان پایین در کشورمان، شاهد روند رو به رشد در رابطه با ورود اتباع آذری هستیم.
قادر تقی زاد با اشاره به اینکه اساس و پایه جذب گردشگر، راه های ارتباطی است، تصریح کرد: هرکشوری که جاده و راه دریایی، زمینی و راههای ارتباطی متنوعی داشته باشد به طور قطع در جذب گردشگر موفق خواهد بود.
تقی زاده برپایی نمایشگاه ها به منظور نمایش توانمندی درمانی، تجاری، اقتصادی و جاذبه های گردشگری استان و دعوت از دفاتر خدمات مسافرتی جمهوری آذربایجان برای شرکت در این نمایشگاه ها را پیشنهاد کرد و گفت: عقد تفاهم نامه ای در مورد همکاری فی مابین آذربایجان و استان اردبیل می تواند در این زمینه راهگشا باشد.
1234/530
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
06/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]