تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را براى بزرگداشت خداوند زيبا بنويسد، خداوند او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826924424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مبارزه با مفاسد اقتصادی باید عملی و اجرایی شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مبارزه با مفاسد اقتصادی باید عملی و اجرایی شود
کد خبر: ۳۸۱۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵ - 24 February 2014


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تنها راه نجات کشور در این مقطع زمانی اقتصاد مقاومتی است، گفت: مبارزه با مفاسد اقتصادی باید عملی و اجرایی شود و اگر مواردی مشاهده می‌شود نشان می‌دهد که مفسده در حال رشد است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی رهبری در اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: اگر از همان سال‌های ابتدایی که این موضوع برای نخستین بار توسط مقام معظم رهبری مطرح شد دولت‌های قبلی آن را جدی می‌گرفتند تا این اندازه کشور دچار استرس و اضطراب ناشی از تحریم نمی‌شد و کشور برای رفع تحریم به نوعی بیمه و واکسینه شده بود.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد ریاضتی نیست، گفت: اقتصاد مقاومتی اقتصادی نیست که فکر کنند مردم ایران در نوعی حالت فشار قرار می‌گیرد بلکه اقتصاد روز به نوعی ناشی از فشارهای ناجوانمردانه‌ای است که به این ملت وارد می‌شود.

این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی افزود: از طرفی دولتمردان هم باید با راهکارهایی که در این سیاست‌های راهبردی که به عنوان اقتصاد مقاومتی تاکید شده ارائه دهند و قدرت چانه‌زنی‌شان افزایش پیدا کند، ضمن اینکه یک پشتوانه گرمی هم از جانب مردم خواهد داشت و تنها راه نجات کشور در این مقطع زمانی همین اقتصاد مقاومتی است.
 
جعفرزاده ایمن آبادی درباره اینکه به نتیجه رسیدن مذاکرات چقدر می‌تواند به تثبیت حقانیت ایران و در نتیجه افزایش اعتراضات بین‌المللی به تحریم‌کنندگان کمک کند، گفت: با توجه به سیری‌ناپذیری طرف مقابل همان‌طور که رهبری بیان کردند به مذاکرات خوش‌بین نیستیم البته نمی‌گوییم که این مذاکرات به نتیجه می‌رسد و یا نمی‌رسد، بلکه بر این باور هستیم کسانی که از طرف کشور ما در مذاکرات حضور دارند پایبندی‌شان به اصول و ارزش‌ها را همان‌گونه که تا الان حفظ کرده‌اند ادامه دهند.
 
وی تاکید کرد:‌ با توجه به اینکه طرف مقابل سیری‌ناپذیر است شکی نیست که بعد از بحث هسته‌ای وارد موضوعات موشک‌ها می‌شود و بعد از آن هم وارد عرصه علمی دانشگاهی، در واقع مشکل آنها با اسلام، انقلاب و مردم است.
 
این عضوکمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی درباره اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی و ارائه گزارش‌های دقیق از سوی دولت به نهادهای نظارتی و مردم چقدر در تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی موثر است، اظهار کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی باید عملی و اجرایی شود و اینگونه نباشد که تنها شعار دهیم زیرا با این راه‌ها مشکلی از مملکت حل نمی‌شود بنابراین ابتدا باید راهکارهایی اتخاذ شود تا شاهد موضوعاتی که در حوزه اقتصاد پیش از این بودیم، نباشیم.
 
جعفرزاده ایمن آبادی خاطرنشان کرد: ما نباید بعد از داستان سه هزار میلیارد، داستان 8000 میلیارد می‌داشتیم چرا که این موضوعات نشان می‌دهد مفسده اقتصادی در حال رشد است و بعد مباحثی مانند ریزه‌خواری و ... پیش می‌آید.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به تجارب گذشته باید راه‌های مفسده بسته شده و تکرار نشود و آن افرادی هم که مشخص شده‌اند تحویل دستگاه قضایی شوند و نهایتا مردم از نتایج آنها مطلع شوند نه اینکه در حد حرف و شعار بماند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن