تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845209322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ممکن است به مدد آمریکایی‌ها «پارازیت» در حد استاندارد قرار گیرد!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ممکن است به مدد آمریکایی‌ها «پارازیت» در حد استاندارد قرار گیرد!
کد خبر: ۳۸۱۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۱ - 24 February 2014




«گزارش پارازیت سری نیست»؛ این را وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به خبرنگارانی گفت که درباره تاخیر در اعلام نظر کمیته‌ پیگیری تاثیرات این امواج بر سلامت مردم از او می‌پرسیدند؛ امواجی که تا چندی پیش به حدی سری بودند که حتی وجودشان تکذیب می‌شد!

به گزارش «تابناک»، از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 به بعد، هر زمان که یکی از کانال های فارسی زبان اما بیگانه از دسترس مخاطبان برخی نقاط کشورمان خارج می‌شد، واژه «پارازیت» بیشتر با گوش مردم آشنا می‌شد. واژه‌ای که به مرور زمان به بیماری‌های لاعلاج و آمار بالای سرطان هم گره خورد و اینقدر در کنار این واژگان دردناک تکرار شد تا تبدیل به دغدغه مسئولان نیز شود اما هنوز فرجام نیافته و به نظر نمی‌رسد حل و فصل شود.

پیگیری پارازیت و بیماری‌هایی که در شایعات به آن نسبت می‌دهند، زمانی در دستور کار مسئولان قرار گرفت که دولت یازدهم بر سر کار آمد. ابتدا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که در این باره شفاف سازی کرد. واعظی که ابتدای دی ماه، در کوران بحث بر سر عضویت برخی اعضای کابینه در شبکه ‌های مجازی، در چند شبکه مجازی داخلی اعلام عضویت کرده و پاسخ گوی برخی سوالات کاربران بود، در پاسخ به پرسشی درباره تاثیرات پارازیت بر سلامت مردم از تشکیل کمیته‌‌ای در این باره در وزارت ارتباطات با حضور معاون وزیر بهداشت، معاون رئیس سازمان محیط زیست و همچنین معاون سازمان انرژی اتمی خبر داده و از پایش تشعشعات در در مناطق مختلف و در ساعات مختلف شبانه روز خبر داده بود.

وی در ادامه گفته بود: «گزارشی در این باره به رئیس جمهور داده‌ام و وی به جد دنبال این است که اگر موردی علیه سلامت مردم باشد، شخصا وارد شود.»؛ بدین ترتیب آشکار شد که هم عزم دولت مردان برای پیگیری این اخبار یا شایعات جدی‌ست و هم معلوم شد که دو وزارت خانه و دو سازمان در این مسیر، همکاری خواهند کرد.

تاخیر در ارائه گزارش پارازیت، ارتباطی به سری بودن آن ندارد

در ادامه، هر بار که خبرنگاران فرصتی برای گفت‌وگو با نهادهای حاضر در این کارگروه به دست آورده‌اند، در مورد نتایج این کارگروه از ایشان پرسیده‌اند. در تازه ترین اتفاق از این دست، وزیر بهداشت چند روز پیش در حاشیه هشتاد و نهمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی در پاسخ به چرایی تاخیر اعلام نتایج این کمیته گفت: اگر تاخیری در ارائه گزارش کمیته باشد، به دلیل حجم کاری بالا در این بخش است و ارتباطی به سری بودن آن ندارد. این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا به یک نتیجه برسیم.

قاضی زاده هاشمی افزود: همه جای دنیا پارازیت هست؛ موبایل، ماهواره، سیم‌های برق و صداها پارازیت‌ دارند. به طور کلی می‌توان گفت بخشی از تکنولوژی می‌تواند مضر باشد و باید تاثیر پارازیت‌ها را نیز به عنوان بخشی از تکنولوژی بررسی کرد. وظیفه ماست که اگر میزان پارازیت‌ها خارج از استانداردها باشد هشدار دهیم که به همین منظور اقدامات لازم انجام می‌شود.

در حالی که وزیر بهداشت معتقد است چیزی سری در این باره وجود ندارد و نتایج کمیته اعلام خواهد شد و به اطلاع عموم خواهد رسید، سازمان حفاظت از محیط زیست نظر متفاوتی دارد؛ از یک سو رئیس این سازمان معتقد است که افزایش آمارهای نامطلوبی مانند افزایش سرطان می‌تواند در اثر عوامل متعددی رقم خورده باشد که تنها یکی از آنها پارازیت است که موضوع نگران کننده در ارتباط با آن، بی اطلاعی دستگاه های نظارتی است و از سوی دیگر، معاون محیط زیست انسانی این سازمان می‌گوید: «تاثیر پارازیت‌ها بر سلامت مردم و محیط زیست مشخص و حتی اعلام شده که پارازیت‌ها سرطان‌زا هستند که امیدواریم هرچه سریعتر جلسات این کمیته برای جلوگیری از خطرات احتمالی پارازیت‌ها تشکیل شود.»

سعید متصدی که این سخنان را در حاشیه اعلام خبر تشکیل کمیته‌ای دیگر برای بررسی تاثیر پارازیت بر سلامت مردم در سازمان محیط زیست بیان کرده، افزود: به طور کلی نمی‌توان به صورت پیش‌فرض حکمی در رابطه با پارازیت‌ها صادر کرد بلکه باید پیش از آن، کانون انتشار،‌ میزان و مدت آن نیز مشخص شود. همچنین باید ویژگی‌ها و تاثیرات پارازیت‌ها بررسی شده و سپس بر اساس استانداردهای موجود ببینیم در چه وضعیتی قرار داریم.

آنچه واضح است، پارازیت به هر میزان، ولو در محدوده استاندارد، مضر بوده و سلامت شهروندان را به مخاطره می‌اندازد اما اگر فرجام پیگیری ها نشان دهد که پارازیت ها حتی از حد استاندارد نیز فراتر رفته است، آن گاه ماجرا رنگ و بوی تخلف گرفته و بازی با سلامت شهروندان مودبانه ترین نامی‌ست که می‌توان بر آن نهاد چراکه اگر بپذیریم برخی از سرطان‌ها به کاهش عمر مبتلایان و حتی مرگ ایشان ختم می‌شود، دخیل دانستن پارازیت ها در ابتلای این افراد به سرطان به نوعی تایید دست داشتن متولیان راه اندازی آن در مرگ مردم خواهد بود!

رسیدگی کمیسیون بهداشت ماجرای پارازیت ها را برملا کرد

عابد فتاحی، عضو کمیسیون بهداشت درمان مجلس در پاسخ به اینکه چرا وجود پارازیت‌ها در سالهای گذشته تکذیب می‌شد، گفت: در سالهای گذشته به خاطر مسائل فرهنگی وجود پارازیت ها تکذیب شده است و تنها زمانی که این موضوع در کمیسیون بهداشت و درمان مطرح گردید، بحث پارازیت‌ها برملا شد.

نماینده مردم ارومیه در پاسخ به این سوال که اگر میزان پارازیت‌ها در سطحی فراتر از استاندارد ارزیابی شود، چه کسی یا کسانی را باید عامل آن دانست؟، گفت: عامل این کار هر کسی می‌تواند باشد ولی هرکس که مسئول آن باشد، باید پاسخگوی مردم باشد، چراکه اگر قرار باشد به خاطر امنیت ملی کشور، مردم دچار آسیب و بیماری شوند، پارازیت ارزشی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این صورت، راهکاری حقوقی برای استیفای حقوق از دست رفته شهروندان در این سالها وجود دارد یا تنها باید به این دلخوش کنیم که جلوی ضرر گرفته خواهد شد؟، گفت: ما فقط می‌توانیم بعد از این پیش‌گیری کنیم و امکان این نیست که بتوانیم مراکز هدف را مشخص کنیم چون اختصاص به یک منطقه خاص یا یک گروه مشخص نداشته و تقریبا تمام جامعه در معرض این امواج قرار دارند لذا نمی‌توانیم ادعای حق و حقوق برای مردم کرده و به دنبال تشکیل دادگاه باشیم؛ این یک حرف اضافه است و جایگاهی نخواهد داشت.

چند هفته است ارسال پارازیت را کاهش داده‌ایم!

فارغ از پاسخ این نماینده که با حدسیات‌مان تا حدودی همخوانی داشت، احمد بخشایش اردستانی، دیگر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به این سوال که چرا وجود پارازیت‌ها در سالهای گذشته تکذیب می‌شد؟ گفت: چون کشورهای اروپایی و آمریکا شبکه های ما را پارازیت می کردند، طبیعی بود که ما نیزعکس العمل نشان داده و روی شبکه های ماهواره ای ایشان پارازیت ارسال کنیم، اما از چند هفته پیش که آمریکا اعلام کرده دیگر بر روی یوتل ست پارازیت ارسال نخواهد کرد، ایران نیز رها سازی این امواج را تعدیل کرده که به نظر من عمل مثبتی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون باید حاشیه های پیرامونی این موضوع کنار گذاشته شود. اینکه پارازیت ها از نظر بهداشتی مضر هستند و ممکن است برای سلامت مردم خطرناک باشند، موضوعی جداست اما دلیل پنهان کردن آن در دولتهای گذشته، اقدام مقابله جویانه ما بود.

نماینده مردم اردستان در پاسخ به این سوال که چرا نهادهای ناظری مانند وزارت بهداشت، سازمان حفاظت از محیط زیست و حتی وزارت ارتباطاتی که فضای فرکانسی کشور را می‌بایست پاسداری و حراست کند، از وجود این امواج بی‌‌اطلاع بوده‌اند، گفت: فکر نمی‌کنم این نهادها از موضوع بی اطلاع باشند چرا که این گونه مسائل با هماهنگی و دستور شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود و همه می‌دانستند که ایران روی شبکه‌های ماهواره‌ای پارازیت می‌فرستد‌.

وی در پاسخ به این سوال که اگر میزان پارازیت ها در سطحی فراتر از استاندارد ارزیابی شود، چه کسی یا کسانی را باید عامل آن دانست؟ گفت: باید این پیش فرض ثابت شود و پس از آنکه ثابت شد، اقدام کرد. مسئول این کار غربی‌ها و آمریکایی‌ها هستند؛ همان‌گونه که می‌گویند در جنگ امام علی(ع) و معاویه، کسی به معاویه گفت اگر عمار شهید شود، بنا بر گفته پیامبر ما مقصر هستیم که او پاسخ داد: نه ما مقصر نیستیم. کسی مقصر است که عمار را به جنگ آورده است. در اینجا هم آمریکایی ها مقصر هستند!

نکند نتیجه بررسی ها متاثر از اقدام آمریکایی ها شود؟

بدین ترتیب از یکسو درخواهیم یافت که پارازیت تا چندی پیش در دایره موارد سری قرار داشته و به تازگی از شمول آنها خارج شده و از سوی دیگر پی خواهیم برد که بسیاری از مسئولان و نهادهای مرتبط، خیلی پیش‌تر از وجود آن آگاهی داشته‌ اما اقدامی صورت نداده‌اند؛ با این تفاسیر آیا می‌توان توقع داشت که نتیجه کارگروه چیزی غیر از استاندارد شمردن میزان پارازیت ها بوده و این شائبه پیش آید که چرا مسببان این اقدام غیر انسانی (عامل یا عاملان ارسال پارازیت غیر استاندارد) نباید محاکمه شوند؟

جالب تر اینکه هنوز گزارش کمیته بررسی اثرات پارازیت ها بر سلامت مردم اعلام نشده، به گفته عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، زمینه کاهش سطح پارازیت ها با اقدام آمریکایی‌ها(!) فراهم آمده است؛ یعنی ممکن است پارازیت ها کاسته شده و در رنج استاندارد قرار گرفته باشد و پیرو آن، نتایج بررسی ها نیز بر اساس این اقدام آمریکایی ها و واکنش متقابل متولیان پارازیت در کشورمان، تغییر کند!

اینجاست که نمی‌دانیم اگر در روزهای آتی اعلام شود پارازیت ها خطری متوجه سلامت مردم نمی‌کند، باید آن را به حساب آمریکایی ها بگذاریم یا پیگیری دولتمردان؟!













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن