واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر شرکت مهندسی آب کشور: اصفهانی ها در مصرف آب صرفه جویی کنند اصفهان- ایرنا- مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: اصفهانی ها باید در ماه پایانی سال مانند ماه های گرم در مصرف آب صرفه جویی کنند تا آب شرب مورد نیاز آنها بدون هیچ مشکلی تامین شود.

به گزارش روز یکشنبه آبفای اصفهان، «حمیدرضا جانباز» در نشست بررسی مشکلات تأمین آب شهرها و روستاهای استان اصفهان افزود: آب شرب اصفهان بزرگ که شامل بیش از 56 شهر و 300 روستاست از طریق زاینده رود تامین می شود که در سالهای اخیر بدلیل وقوع خشکسالی، حجم آب سد آن بسیار کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه حجم سد زاینده رود به حدود یک چهاردهم ظرفیت آن رسیده است، گفت: این رویداد سبب خشک شدن بسیاری از چاه های ˈفلمنˈ شده و آنها را از مدار بهره برداری خارج کرده است.
وی گفت: بدلیل این مشکلات، حفر و تجهیز 76 حلقه چاه در اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به کاهش میزان آب بدون درآمد(آبی که در سیستم هدر می رود و یا هزینه آن پرداخت نمی شود) در اصفهان اظهار کرد: از سال 1386 تاکنون میزان آب بدون درآمد در این استان رو به کاهش گذاشته بطوریکه هم اکنون این رقم به 21 درصد رسیده است.
وی گفت: اصلاح به موقع شبکه های فرسوده نیاز به اعتبارات لازم دارد که در برنامه های بلند مدت شرکت مهندسی تدابیری در این زمینه در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها هزینه اصلاح شبکه های فرسوده از طریق تعرفه های آب تامین می شود، افزود: میزان دریافت آب بها در کشور قابل توجه نیست و اکنون آب بهای حدود 72 درصد از مشترکان کمتر از دو هزار و 500 تومان است.
جانباز به برنامه های شرکت مهندسی آب و فاضلاب برای تامین آب شرب استان اصفهان اشاره کرد و گفت: این شرکت با تدوین برنامه های کوتاه، میان و بلند مدت درصدد تامین آب شرب پایدار بیش از 56 شهر و 300 روستای اصفهان از حوضه زاینده رود است.
وی استفاده از پساب فاضلاب را در واحدهای صنعتی بسیار حائز اهمیت برشمرد و تصریح کرد: باید در استان اصفهان با همکاری استانداری تمهیداتی لحاظ شود که صنایع استان نیاز آبی خود را از طریق پساب فاضلاب برطرف کنند.
د/7148/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]