محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832212230
سیاست های اقتصاد مقاومتی سنگین نگهداشتن کفه ایران در مذاکرات است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیرعامل بنیاد یوروسویک لندن: سیاست های اقتصاد مقاومتی سنگین نگهداشتن کفه ایران در مذاکرات است تهران- ایرنا- مدیر عامل بیناد یوروسویک لندن ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را بسیار عاقلانه دانست و گفت: این اقدام سنگین نگهداشتن کفه ایران در مذاکرات هسته ای است.
پیروز مجتهدزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره پیام ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی همزمان با مذاکرات وین، افزود: من فکر می کنم پیام آن کاملا آشکار است. ایران در مقابل فشارهایی که وارد می شود از کار نخواهد افتاد.
مجتهدزاده ادامه داد: ایران مقاومت خواهد کرد و این مقاومت کردن در حقیقت سنگین نگه داشتن کفه ترازویی است که دیگران را وادار کرده است تا با ما برای حل مشکلات موجود وارد مذاکره شوند.
وی با بیان اینکه طبیعی است که همه طرف های درگیر این معادلات سعی می کنند مواضع خودشان را قوی و قویتر نگهدارند، اظهار داشت: اگر مواضعشان ضعیف شود در گفت و گو جایگاهشان ضعیف خواهد شد از این رو من فکر می کنم این اقدام بسیار عاقلانه و بجایی است که در عین مذاکره، مواضع خودمان را هم محکم نگهداریم.
** توضیحات ایالات متحده درباره گسترش تحریم ها جبران کوتاهی ها نیست
مجتهد زاده درباره پیش نیازهای مذاکرات جامع، گفت: مهم ترین اقدامی که دو طرف باید انجام دهند، اجرای دقیق تعهدهای متقابلی است که در ژنو انجام شده است.
وی ادامه داد: لزوما اگر طرفین خواهان ادامه مذاکرات برای حل مسایل موجود هستند، باید آن چیزهایی که تعهد کرده اند را به اجرا بگذارند.
این کارشناس روابط بین الملل با بیان اینکه تا جایی که از اخبار بین المللی می توانیم استنباط کنیم این است که ایران خوشبختانه به همه تعهدات خود عمل کرده است، اضافه کرد: حتی آژانس بین المللی انرژی هسته ای هم در آخرین گزارش های خود صحبت کرده است که ایران همه تعهدات خود را رعایت کرده و مساله ای ندارد.
مجتهدزاده درباره اجرای تعهدات طرف های مقابل نیز توضیح داد: اما در طرف مقابل برای اجرای تعهدهای 1+5 بخصوص ایالات متحده آمریکا تزلزل هایی می بینیم، اگرچه رهبران سیاسی ایالات متحده آمریکا توضیحاتی در این زمینه می دهند که گذشته از قابل قبول بودن یا نبودن آن ها، آن چه مسلم است این است که توضیحات نمی تواند کوتاهی ها را جبران کند.
** آمریکا نمی تواند سیاست یک بام و دو هوا را در مذاکرات دنبال کند
وی اظهار داشت: من فکر می کنم که ایالات متحده آمریکا حتما به این نتیجه رسیده است که نمی تواند بر اساس سیاست یک بام ودو هوا در این زمینه حرکت کند.
این استاد دانشگاه به اقدام وزارت دارایی ایالات متحده آمریکا در اجرای تحریم های جدید اشاره کرد و گفت: این وزارت خانه باید تکلیف خودش را روشن کند که جزیی از دولت ایالات متحده آمریکا هست یا نه؟
مجتهد زاده، ادامه داد: اگر عضو دولت دیگری است که دیگر بحثی نیست و این اقدامات را به حساب دولت آمریکا نمی گذاریم اما اگر بخشی از دولت ایالات متحده آمریکاست، این امر مربوط به رییس دولت ایالات متحده می شود که حساب وزارت خانه های خودش را روشن کند و به این وضعیت سر وسامانی بدهد.
وی، تاکید کرد: در یک معادله و یا توافق بین المللی هرکسی نباید حرف خودش را بزند.
مدیر عامل بنیاد پژوهشی یوروسویک لندن با بیان این که دولت ایالات متحده آمریکا به اندازه کافی زیر فشار کنگره این کشور ولابی صهیونیستی قرار دارد، گفت: قطعا وقتی به صورت هایی می تواند که آن یاغی گری های لابی یهودی در کنگره ایالات متحده آمریکا را هموار کند باید حریف وزارتخانه خودش هم بشود.
** آمریکا خود گرفتار ایراداتی شده که سال ها به ایران نسبت می داد
مجتهدزاده به افکار عمومی بخصوص افکار عمومی ملت ایران به عنوان ناظر اشاره کرد و توضیح داد: تمام گله و ناله آمریکا در طی سال ها این بوده که ایران پایبند اصول و مقررات نیست، حالا باید به خود آمریکا گفت که پس از این همه سال ایراد گیری از دولت ایران چگونه است که خودش مرتکب همان ایرادهایی می شود که همیشه مطرح می کرده است؟
تحلیلگر مسایل سیاسی در عین حال افزود: همه ما باید دقت داشته باشیم که اجازه ندهیم خرده گیری های احتمالی به مشکلات و موانع جدیدی تبدیل شود بلکه اجازه دهیم این توافق ها و راهی که آغاز شده است به سلامت به سرانجام مطلوب برسد؛ در سرانجام مطلوب اگر راضی نبودیم آن وقت می توانیم بحث و جدل کنیم.
** طرح هرگونه موضوع جدید در مذاکرات، خرابکاری در مسیر صلح است
مجتهد زاده به بهانه های مختلف برای شفاف سازی عملکرد جمهوری اسلامی ایران و افزودن موارد جدید در مذاکرات یا گسترش تحریم ها اشاره کرد و گفت: ما باید ببینیم این نقارها از کجا سردر می آورد، تا جایی که من اطلاع دارم بحث هایی همچون تسلیحات را رسما دولت ایالات متحده آمریکا و یا دولت های اروپایی مطرح نکرده اند.
وی، تصریح کرد: این مباحث از منابعی سر در می آورد که آن منابع، کاملا آشکارا ثابت کرده اند که به دنبال کارشکنی و ایجاد مشکل در مسیر توافق ها هستند؛ ما هم صورت هایی از این وضعیت را در داخل داریم، نباید اجازه دهیم این بحث های شخصی، حزبی، جناحی و لابی صهیونیستی به بحث مرکزی این مذاکرات جدید تبدیل شود.
استاد جغرافیای سیاسی دانشگاه خاطر نشان کرد: من مطمئن هستم همه دولت های درگیر این مذاکرات می دانند که افزودن بر مطلب اصلی مذاکرات که پرونده انرژی هسته ای است و رفع نگرانی در این زمینه، فقط و فقط و فقط به معنی خرابکاری و از بین بردن زمینه های توافق و تفاهم است.
** جمهوری اسلامی ایران هم مسایل متنوع زیادی برای افزودن در مذاکرات دارد
مجتهدزاده با بیان این که ایران هم می تواند مسایل مختلفی را در قبال آن مسایل مطرح کند که البته قویا توصیه می کنم به این طرف ها نرویم، افزود: مثلا ایران می تواند حصول هرگونه توافقی در مذاکرات هسته ای را به سرنگونی رژیم بحرین مشروط کند.
وی، تصریح کرد: طرح این چنین مسایلی یک مفهوم دارد و آن هم خرابکاری برای از بین بردن اصل مذاکرات است.
تحلیلگر مسایل بین المللی با بیان این که من مطمئن هستم دولت های درگیر در این مذاکرات از جمله آمریکا می داند که منظور از این بحث ها و بیان ها ایجاد خرابکاری در روند مذاکرات است، گفت: قرار بر این نیست که موشک های ایرانی، نیروی زمینی، هوایی و مانند آن وارد بحثی شود که اصلا ربطی به این مسایل استراتژیک و نظامی ندارد.
مجتهدزاده خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد این مباحث مطرح شود، ایران هم می تواند انواع و اقسام موارد مشابه را مطرح کند.
** مسئولیت نافرجامی مذاکرات با دولتی است که مسایل غیر مرتبط را به موضوع هسته ای گره بزند
مدیر عامل بنیاد یوروسویک لندن درباره مسئولیت نافرجام ماندن مذاکرات در صورت طرح موضوعات متفرقه و ایجاد خرابکاری در رسیدن به توافق نهایی نیز اظهارداشت: اگر این مذاکرات نافرجام بماند باید دید کدام یک از طرفین مباحثی را آغاز کرده اند که به این وضعیت ختم شده است.
مجتهدزاده با تاکید بر این که طرح مباحثی همچون تسلیحات ایران و گسترش تحریم ها مذاکرات را به نافرجامی خواهد کشاند، افزود: قطعا دولتی که این مسایل را مطرح می کند، مسئولیت نافرجامی مذاکرات را باید به عهده بگیرد.
وی در عین حال خاطر نشان کرد: تا این لحظه، من ندیدم که دولتی راسا وارد این مباحث شده باشد و دست به این گونه اقدامات بزند، اگر منابعی در ایالات متحده آمریکا یا اروپا چنین بحث های اضافی را مطرح می کنند باید دقت کنیم که این منابع مستقیما مربوط به دولت ایالات متحده یا اروپا نیستند و نباید به حساب آن ها گذاشت.
این استاد دانشگاه افزود: ما قویا از این دولت ها می خواهیم جلوی این مباحث را بگیرند.
** لغو قطعنامه های شورای امنیت تعهد طرف مقابل
پیروز مجتهد زاده هم چنین درباره قطعنامه های شورای امنیت و چگونگی سرنوشت آن ها تا حصول توافق نهایی گفت: این موضوع بستگی به نوع توافق طرفین دارد.
وی با بیان این که طرفین باید تا رسیدن به توافق نهایی تمامی تعهدات خود را عمل کنند، افزود: در این صورت، لغو تحریم های سازمان ملل متحد علیه ایران که 5 مورد خاص است به عهده طرف 1+5 است چرا که آن ها این تحریم ها را در شورای امنیت به تصویب رسانده است.
تحلیلگر مسایل سیاسی تاکید کرد: در انتها لزوما باید در قبال اجرای موارد تعهد شده از طرف ایران طرف مقابل هم تعهدات خود را در رفع تحریم ها وظلم ها انجام دهد.
سیام(4)1429**1535
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
شرط ایران برای کاهش گاز صادراتی به ترکیه / ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی، وظیفه نفتیها را سنگینتر كرد
زنگنه در جمع خبرنگاران شرط ایران برای کاهش گاز صادراتی به ترکیه ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی وظیفه نفتیها را سنگینتر كرد وزیر نفت گفت ایران تمایل دارد که صادرات گاز به ترکیه افزایش یابد البته آنها به دنبال کاهش قیمت گاز وارداتی از ایران هستند به گزارش خبرنگار اقتصادی بشرط ایران برای کاهش گاز صادراتی به ترکیه / با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی وظیفه نفتیها سنگینتر میشود
زنگنه در جمع خبرنگاران شرط ایران برای کاهش گاز صادراتی به ترکیه با ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی وظیفه نفتیها سنگینتر میشود وزیر نفت کاهش قیمت گاز صادراتی به ترکیه مشروط دانست و گفت ایران تمایل دارد که صادرات گاز به ترکیه افزایش یابد البته آنها به دنبال کاهش قیمت گاز وارامام جمعه ایلام: غرب در مذاکرات به دنبال ضربهزدن به ایران است/ «اقتصاد مقاومتی» اقتصاد ریاضتی نیست
امام جمعه ایلام غرب در مذاکرات به دنبال ضربهزدن به ایران است اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیستامام جمعه ایلام گفت غربیها در مذاکرات هستهای به دنبال انتقامگیری و ضربهزدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام آیتالله محمدنقی لطفی ظهر امروز در خطبنامه رییس جمهور به رهبر انقلاب در پی ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» : با این سیاستها زمینه ش
نامه رییس جمهور به رهبر انقلاب در پی ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با این سیاستها زمینه شکوفایی بیشتر اقتصاد ایران را فراهم میسازیم حجتالاسلام حسن روحانی در پی ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی خطاب به مقام معظم رهبری نوشت این ساستها بهترین چراغ راه دولت تدبیر و امیجعفرزاده در نطق میان دستور: مذاکرات ایران با ۱+۵ صرفا هستهای است/ اقتصاد مقاومتی زمینه ترقی کشور است
جعفرزاده در نطق میان دستور مذاکرات ایران با ۱ ۵ صرفا هستهای است اقتصاد مقاومتی زمینه ترقی کشور استنماینده مردم رشت در خانه ملت گفت جهتگیری مذاکرات هستهای در کل مثبت بوده اما به دشمن نباید اعتماد کرد مذاکرات صرفا هستهای است و نباید اجازه داد مسائل غیرهستهای وارد مذاکرات شوسیاست های اقتصادمقاومتی و حمایت رهبرانقلاب از دولت، جایگاه ایران را در منطقه تقویت خواهد کرد
سیاست های اقتصادمقاومتی و حمایت رهبرانقلاب از دولت جایگاه ایران را در منطقه تقویت خواهد کرد مقام معظم رهبری به دنبال نامگذاری 13 سال با عناوین اقتصادی در دو دهه اخیر و اعلام سند چشم انداز 20 ساله کشور و حمایت از دولت تدبیر وامید برای تقویت اقتصادملی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتکرار/ نامه رییسجمهور به رهبر معظم انقلاب: سیاستهای اقتصاد مقاومتی بهترین چراغ راه برای دولت و زمینه شکوفای
تکرار نامه رییسجمهور به رهبر معظم انقلاب سیاستهای اقتصاد مقاومتی بهترین چراغ راه برای دولت و زمینه شکوفایی بیشتر اقتصاد ایران خواهد بودحجتالاسلام حسن روحانی در پی ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی خطاب به مقام معظم رهبری نوشت این سیاستها بهترین چراغ راه دولت تدبیر و امیداجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی حماسه دیگری در ایران رقم خواهد زد
فرماندار ری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی حماسه دیگری در ایران رقم خواهد زد شهرری-ایرنا- معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری گفت اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد زمینه خلق حماسه ماندگار دیگری در عرصه اقتصادی را فراهم کرد هدایت الله جمالیسياستهاي اقتصاد مقاومتي بهترين چراغ راه براي دولت و زمينه شکوفايي بيشتر اقتصاد ايران
۲ اسفند ۱۳۹۲ ۷ ۰ق ظ نامه رييسجمهور به رهبر معظم انقلاب سياستهاي اقتصاد مقاومتي بهترين چراغ راه براي دولت و زمينه شکوفايي بيشتر اقتصاد ايران حجتالاسلام حسن روحاني در پي ابلاغ سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي خطاب به مقام معظم رهبري نوشت اين سياستها بهترين چراغ راه دولت تدبينامه رئیسجمهور به مقام معظم رهبری در پی ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی»
پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۴۴ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در نامهای به مقام معظم رهبری ابراز امیدواری کرد که با ابلاغ و اعمال سیاستهای اقتصاد مقاومتی و ایجاد فضای همدلی بیشتر به همت همه تلاشگران سال ۹۳ سال حماسه اقتصادی شکسته شدن محدودیت ها و شکوفایی و رونق و رشد پایدانامه رییسجمهور به مقام معظم رهبری: دستگاهها بیدرنگ برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی عمل خواهند کرد
نامه رییسجمهور به مقام معظم رهبری دستگاهها بیدرنگ برای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی عمل خواهند کرددر پی ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی رئیسجمهور به مقام معظم رهبری نامه نوشت به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری نامه رییس جمهور به مقام معظمنامه رییس جمهور به مقام معظم رهبری در پی ابلاغ سیاست های کلی «اقتصاد مقاومتی»
نامه رییس جمهور به مقام معظم رهبری در پی ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی سیاست > دولت - رئیس جمهور در نامه ای به مقام معظم رهبری مراتب تشکر و قدردانی خود را به مناسبت ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابراز نمود به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانیدکتر روحانی: سیاست های اقتصاد مقاومتی بهترین چراغ راه دولت تدبیر و امید خواهد بود
در پیام رییس جمهوری به رهبر معظم انقلاب دکتر روحانی سیاست های اقتصاد مقاومتی بهترین چراغ راه دولت تدبیر و امید خواهد بود تهران – ایرنا - رییس جمهوری کشورمان با صدور پیامی به رهبر معظم انقلاب آورده است سیاست های اقتصاد مقاومتی بهترین چراغ راه دولت تدبیر و امید خواهد بود تا با حیادداشت اقتصادی انعکاس مشکلات تامین و انحصار نهاده در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
یادداشت اقتصادیانعکاس مشکلات تامین و انحصار نهاده در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتیمشکل نهاده دامداران و کشاورزان به حدی است که در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی تأکید ویژهای بر افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی شده است به گزاردستور روحانی به معاون اول رییس جمهور در درباره ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب
دستور روحانی به معاون اول رییس جمهور در درباره ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تهران - ایرنا - حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی طی نامه ای با معاون اول رییس جمهور درباره ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تاکید کرد لازم اسسخنگوی دولت: سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبری را به عنوان یک سند بالادستی در دستور کار قرار میدهیم
سخنگوی دولت سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبری را به عنوان یک سند بالادستی در دستور کار قرار میدهیم سیاست > دولت - محمد باقر نوبخت با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصادی مقاومتی توسط رهبر انقلاب گفت سیاست اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک سند بالادستی در دستور کار دولتابوترابیفرد: میزان مصرف انرژی در ایران تعجبآور است/نقشه راه، اقتصاد مقاومتی است
پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۱۴ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بالا بودن مصرف انرژی در کشور بر لزوم نگاه به درآمدهای نفتی به عنوان یک سرمایه ملی و میاننسلی تاکید کرد و گفت که درآمد حاصل از فروش نفت نباید برای هزینههای روزانه کشور صرف شود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشج-
گوناگون
پربازدیدترینها