واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۳۰ق.ظ)
نبايد کالاهاي صرفا وارداتي در سبد کالا قرار گيرد بازار جهاني با برندهاي برتر ملي تصاحب مي شود چنانچه بتوانيم توجه مسئولان را به اهميت برندسازي در اقتصاد و توليدات ملي جلب کنيم مطمئنا با بدست آوردن بازار بزرگ جهاني زمينه صادرات هر چه بيشتر کالاهاي ايراني را فراهم ميکنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، اميد احمدي دبير همايش تخصصي بينالمللي برند برتر کيفيت برتر، با بيان اين مطلب گفت: با توجه به آنکه مشکلات و اثرات ناشي از تحريمها بر اقتصاد ملي کم نبود اما با حمايت دولت، فعالان بخش خصوصي و کارآفرينان، توليد ملي را سر پا نگه داشتهايم و با قوت در مسير تعالي و پيشرفت قدم برميداريم.
وي تصريح کرد: يکي از اهداف مهم برپايي اين همايش معرفي دقيق و به روز محصولات سلامت محور، آشنايي مردم در خصوص برندهاي برتر محصولات غذايي، آشاميدني، بهداشتي و آرايشي ميباشد.
احمدي با اشاره به اينکه يکي ديگر از اهداف سومين همايش تخصصي برند برتر فراهم آوردن فضاي گفت وگو بين دولت و مسئولان بخش خصوصي، اظهار داشت: چنانچه بتوانيم توجه مسئولان را به اهميت برندسازي در اقتصاد و توليدات ملي جلب کنيم مطمئنا با بدست آوردن بازار بزرگ جهاني زمينه صادرات هر چه بيشتر کالاهاي ايراني را فراهم ميکنيم.
به گفته وي، در دنياي امروز و با گسترش اطلاعرساني، هر حرکت و تصميمگيري واحدهاي توليد کننده توسط برند آن واحد مورد ارزيابي قرار ميگيرد و موفقيتها و شکستهايش نيز با برند آن نمايان ميشود.
دبير سومين همايش تخصصي برند برتر- کيفيت برتر، با تاکيد براينکه امروزه برند، سرمايه بسياري از کسب و کارها محسوب ميشود، اذعان داشت: ارزش و اعتبار برند يک شرکت چندين برابر ارزش داراييهاي مشهود و قابل رؤيت آن است. به عبارت ديگر برند، حرکت ذهني و روحي است که بايد در ذهن مصرف کنندگان، خريداران، سهامداران، کارکنان و کاربران قرار گيرد. برندها داراي ماهيت اجتماعي هستند و آن برندي موفق است که افراد اجتماع نسبت به آن حس تعلق و مالکيت داشته باشند و آن را از آنِ خود بدانند و براي آن برند از همه نظر تلاش كنند.
وي با اشاره به اعمال تعرفه کمتر بر واردات کالاهاي با کيفيت، تصريح کرد: چنانچه از طريق سياستهايي نظير تعيين تعرفه پايين از واردکننده کالاهاي مرغوب حمايت نکنيم؛ متأسفانه محصولات بيکيفيت بيشتر از محصولات مرغوب به کشور خواهد شد.
احمدي در خصوص قرار ندادن اقلامي نظير ماکاراني و چاي ايراني در سبد کالا نيز گفت: چرا بايد با وجود وابستگي 90 درصدي کشور به واردات روغن، اين کالا در سبد خانوار قرار گيرد.
وي با اشاره به عدم حضور مسولان ارشد دولتي دراين همايش به رغم قولي که داده بودند، با صراحت گفت: مسئولاني که در دو همايش گذشته تريبوني داشتند براي پيشرفت و به دست آوردن جايگاهي مناسب، اکنون در همايش سوم پشت ما را خالي کردند!
دبير همايش فوق همچنين با اشاره به عدم حضور مسئولان سازمان غذا و دارو، ابراز گله کرد و گفت: اين مسولان به راحتي با اعضاي انجمن واردکنندگان مواد غذايي و آشاميدني جلسه مي گذارند و اين بدين معناست که براي فعالان سازمان غذا و دارو واردکنندگان بر توليد ارجحيت دارند که دراين همايش حضورشان را نداريم!
احمدي همچنين در پيشنهادي تشکيل انجمن واحدهاي نمونه و داراي نشان سيب سلامت غذا و دارو را براي متحد کردن واحد هاي فعال و نمونه اعلام کرد.
در ادامه اين مراسم، همايون هاشمي رئيس سازمان بهزيستي کشور، با ابراز خرسندي از برپايي همايش برند برتر- کيفيت برتر، گفت: هرکجا زمينه براي ايجاد يک زندگي بهتر و سلامت محور فراهم باشد سازمان بهزيستي با تمام قدرت سعي در بهتر کردن اين شرايط ميکند.
وي افزود: پيرو سياست حرکت به سمت يک زندگي سلامت محورتر سازمان بهزيستي کشور، اقدام به راهاندازي يک واحد مستقل به نام معاونت پيشگيري کرد که اين معاونت پس از راهاندازي صاحب بودجه مجزا از سازمان بهزيستي نيز شد.
حجم تجارت برند حلال فزون بر 2هزار ميليارد دلار است
نماينده انجمن جهاني حلال، نيز در اين همايش با اشاره به صنعت برند حلال در کشور، گفت: از برند حلال در سالهاي قبل از انقلاب غافل بوديم پس از آن متوجه شديم که برخي از توليدکنندگان در صادرات به دليل عدم داشتن برند حلال با مشکل مواجه هستند.
دکتر فخاري افزود: همين دليلي شد تا در سال 1386 با همکاري اتاق بازرگاني برند حلال در کشور راهاندازي شود و اکنون حدود 800 برند حلال در کشور موجود است.
وي با طرح پرسشي که " چرا برند حلال مهم است؟ " ادامه داد: عنوان "حلال" مزيتي براي برند در صادرات است، که بر روي توليد و وضعيت اقتصادي نيز ميتواند اثرگذار باشد. اکنون در دنيا 15 تا 25 درصد مردم مسلمان حاضر به پرداخت پول بيشتري براي خريد کالايي با برند حلال هستند درحالي که جمعيت مسلمان دنيا رو به رشد است.
به گفته فخاري، 1.8 ميليارد مسلمان در دنيا وجود دارد و اين جمعيت خواهان محصول با برند حلال هستند.
وي با اشاره به حجم دو هزار ميليارد دلاري تجارت محصول حلال در دنيا، خاطرنشان کرد: اکنون براي بازار حلال در دنيا رقابت ايجاد شده است و کشوري مانند ايران که داراي شرايط و مزيت براي توليد برند حلال است بايد از اين ويژگي و مزيت اقتصادي استفاده کند.
سومين همايش تخصصي برند برتر، کيفيت برتر در حوزه صنايع غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، با حمايت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، سازمان غذا و دارو و سازمان بهزيستي و با حضور فعالان اقتصادي بخش خصوصي و نمايندگان مجلس و مديران دولتي در سالن همايش هاي کتابخانه ملي ايران برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]