پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850934972
جلسات تفتیش علمی، عقیدتی، شخصی و خانوادگی فرهاد رهبر/ آزاد ارمکی: به اساتید می گفت، در تمام لحظات کلاس های شما را زیر نظر دارم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
جلسات تفتیش علمی، عقیدتی، شخصی و خانوادگی فرهاد رهبر/ آزاد ارمکی: به اساتید می گفت، در تمام لحظات کلاس های شما را زیر نظر دارم
اساتید از لحاظ عقیدتی، علمی ، شخصی و خانوادگی مورد تفتیش فرهاد رهبر قرار می گرفتند. با این حال هیچگاه تنشی ایجاد نشد، چراکه اساتید معمولا سکوت می کردند تا کارشان پیش رود.
به گزارش نامه نیوز، دکتر تقی آزاد ارمکی، استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران طی مصاحبه ای از ناگفته های دوره مدیریتی فرهاد رهبر در دانشگاه تهران گفت.
وی در بخشی از این گفتگو اظهار داشت: رهبر به دانشگاه شانیت نداد و دانشگاه تهران را به صورت یک دانشگاه محله ای در آورد و در نهایت سطح را از سطح دانشگاه علامه به ریاست آقای شریعی پایین تر آورد.
دکتر تقی آزاد ارمکی در بخش دیگری بیان داشت: اساتید از لحاظ عقیدتی، علمی ، شخصی و خانوادگی مورد تفتیش فرهاد رهبر قرار می گرفتند. با این حال هیچگاه تنشی ایجاد نشد، چراکه اساتید معمولا سکوت می کردند تا کارشان پیش رود.
اهم اظهارت این استاد برجسته دانشگاه در گفتگو باتیک در زیر می آید:
{ارزیابی از دوره ی فرهاد رهبر در دانشگاه تهران} دکتر رهبر در ابتدا استار یار بود، احتمال این وجود داشت که سرانجام زمانی رئیس دانشگاه شود اما در فرایندی طولانی. برای مثال در ابتدا استاد تمام و سپس معاون دانشگاه و بعد رئیس دانشگاه. اما ایشان یکدفعه از استادیار دانشگاه تبدیل به رئیس دانشگاه شدند. این مسئله می توانست باعث بدفهمی هایی راجع به دانشگاه شود، چراکه ایشان ظرفیت های کافی برای استادی دانشگاه و مدیریت را نداشتند.
دانشگاه تهران را به عنوان نماد آموزش عالی کشور می شناسد و معمولا روسای دانشگاه از شخصیت های علمی – فرهنگی بوده اند، اینکه ایشان از استادیاری به ریاست دانشگاه برسند، منشا یک بدفهمی در مورد علم و دانشگاه شده است.
باوجود اینکه دکتر رهبر یک بچه مسلمان و انسان خوب و خوش طینتی بود، اما ایشان در شان دانشگاه نبود. آقای رهبر به دانشگاه شانیت نداد و دانشگاه تهران را به صورت یک دانشگاه محله ای در آورد و در نهایت سطح را از سطح دانشگاه علامه به ریاست آقای شریعی پایین تر آورد.
مدیریت آقای رهبر با مدیریت آقای شریعتی فرقی نمی کرد اما ایشان شان را پایین تر از دانشگاه علامه آورد که در حقیقت تازه تاسیس است. از چندین جهت می توان عملکرد آقای رهبر را مورد داوری قرار داد، اما مهمترین مسئله در این داوری این است که آیا محصولات علمی در دوره ی ایشان افزایش داشت یا کاهش؟ که باید بگویم کاهش داشت. در واقع، ما با افت جدی در سطح بین المللی و داخلی مواجه شدیم که ناشی از کاهش ارائه مقالات و کاسته شدن از میزان مشارکت دانشگاه در سطح بین المللی و کارهای تحقیقاتی. یکی از ضربه های دیگری که در دوره آقای رهبر به دانشگاه تهران وارد شد، عدم ورود دانشجوی نمونه و ممتاز بود.
در این دوره، دانشجوهای ممتاز علاقمندی کمتری برای ورود به داشنگاه تهران نشان می دادند یا حتی به داشنگاه های دیگر یا خارج از کشور می رفتند. پییش از این، از امتیازات ویژه داشنگاه تهران این بود که به ترین دانشجوها در رشته های مختلف در دانشگاه حضور داشتند. طبیعتا دانشجوی خوب نیروی تقویت کننده و منشا انرژی استاد است، اما اکنون دانشجویان بی انگیزه هستند.
از سوی دیگر، مسئله اصرار به بازنشست کردن اساتید توانمند وجود داشت که کاملا تعمدی صورت می گرفت و به خاطر رسیدن به سن بازنشستگی نبود.
خیلی از اساتید مجبور به بازنشستگی شدند، اساتید توانمند و با تجربه ای که با خروج آنها از دانشگاه، فضای کار علمی و پژوهشی کم شد.
از طرفی، اساتید به دلیل نوع برخورد و مدیریت دانشگاه، از مشارکت در ارائه مشاوره به سطوح مختلف نظام دور شدند.
به طور عادی اساتید دانشگاه تهران در سطوح متفاوت به خیلی از مراکز و نهادها مشاوره می دادند و کمک می کردند، اما با این شرایط افراد کمتری اماکن کمک را داشتند. دلیلش هم این بود که باید از فیلتری عبور می کردند. در نهایت هم عده کمی می تواسنتند از آن عبور کنند و باقی اساتید هم نامحرم شناخته می شدند.
{وجود فضای غیرعلمی در دانشگاه} ایشان دانشگاه را سیاسی مدیریت می کردند تا علمی و فضای سیاسی غالب شده بود.
ایشان حتی در مسائل شخصی استانید دخالت می کردند، به طوری که اساتید را یک به یک دعوت می کردند و با آنها صحبت می کردند. آقای رهبر مسائل شخصی اساتید را پیگیری می کرد و باتوجه به مسائل شخصی آنها در موردشان قضاوت می کرد. این مسئله ای است که تمامی اساتید می گویند و نسبت به آن ناراضی بودند و حتی بارها به آقای رهبر تذکر داده شد این نوع برخورد در شان استاد داشنگاه نیست.
در حقیقت اساتید از لحاظ عقیدتی، علمی ، شخصی و خانوادگی مورد تفتیش ایشان قرار می گرفتند. با این حال هیچگاه تنشی ایجاد نشد، چراکه اساتید معمولا سکوت می کردند تا کارشان پیش رود. مثلا به استاد می گفت، با این پول چه کار می کنید یا با خانواده تان چکار می کنید و کجا می روید. این اقدامات و این فضا، استاد را می ترساند و به حاشیه می برد. آن چیزی که ما انتظار داریم و رئیس جمهورمحترم می خواهد، شجاعت است. اما این اقدامات، شجاعت را می گرفت و استاد را تحقیر می کرد.
آقای رهبر حتی در جزئی ترین و نازترین سطوح هم مداخله می کردند. برای مثال طی انتخابات، دو نفر برای مدیر گروه انتخاب می شدند و دانشگاه در نهایت یک نفر را انتخاب می کرد. اما ایشان اصرار داشت فرد مورد نظر خودشان مدیر گروه شود و معمولا اجازه انتخابات را نمی داد. برای نمونه، گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران را مشاهده کنید، در این مدت اخیر همین سرنوشت را پیدا کرده است.
آقای رهبر می گفتند، کسی باید انتخاب شود که من می گویم. برای همین رئیس دانشکده علوم اجتماعی را مدیر گروه کردند و ایشان هم امکان مدیریت دانشگاه را نداشت. در واقع، آقای رهبر در اموری مداخله می کرد که هرگز در شان ریاست دانشگاه نبود و وظیفه مدیر دانشکده و استاد بود.
{چرایی بوجود آمدن موجی از خوشحالی در دانشگاه پس از تغییر فرهاد رهبر} روسای پیشین دانشگاه تهران در عرض یک یا دو روز یا نهایتا یک هفته به اساتید وقت ملاقات می دادند اما آقای رهبر بعد از 5 تا 6 ماه وقت می داد یا اصلا وقت نمی داد، با این حال من این فرصت را داشتم.
من از سال 54 دانشجوی دانشگاه تهران بودم، در این 40 ساله شاهد چنین حادثه و عکس العملی نبودم. با این حال، وقتی آقای رئیس دانا رفت و آیت الله عمید زنجانی آمد گروه های سیاسی اعتراض کردند، همچنین وقتی آقای عمید زنجانی رفتند و آقای رهبر آمد، اعتراضاتی شد. اما برای اولین بار بود که این اتفاقات رخ می داد که معنی اجتماعی دارد.
خوشحالی دانشجویان داشنگاه تهران به خاطر آن بود که سرانجام از یک شرایط بسته و تحت کنترل خارج شدند. اساتید و دانشجویان از درب ورودی دانشگاه تا همه جا تحت کنترل بودند. حتی آقای رهبر خطاب به اساتید گفتند، من در تمام لحظات، اتاق کلاس های شما را زیر نظر دارم ، به من ایمیل می دهند و گزارش می کنند و کاملا در جریانم که شما چه کار می کنید.
رئیس دانشگاه شخصا بارها در جلسات عمومی این مسئله را گفته بود و بسیاری اعتراض کرده بودند. وقتی در دانشگاه، حتی تا داخل کلاس، افراد کنترل می شوند، فضای تنگی بوجود می آید و همه احساس خفگی می کنند. اما با رفتن ایشان همه نفس راحتی کشدند و نجات پیدا کردند. البته من نمی گویم، نظارت نباید وجود داشته باشد، من می گویم کشور قاعده و قانونی دارد. در واقع، چنین مسائلی باعث می شود به اساتید و دانشجویان سخت بگذرد. این مسئله ی عبرت آموزی است، آقای رهبر ببینند و کسی که می خواهد ریاست دانشگاه را برعهده بگیرد، ببیند و فکر کنند چکار کنند که موقع رفتنشان افراد احساس ناراحتی کنند.
{آینده ی ریاست دانشگاه و فضای حاکم بر آن} در مورد ریاست دانشگاه، هفت تا هشت کاندیدا وجود دارد اما به پیشنهاد وزیر محترم قرار است انتخابات برگزار شود. دکتر امید معاون وزارت علوم هستند، نه رئیس دانشگاه، ایشان آمده امد که شرایط انتخاب رئیس جدید دانشگاه را فراهم کنند.
امیدوارم که فضای خوبی در داشنگاه تهران حاکم شود. مدیریت بعدی باید مدیریتی باشد که اکثر استادان با آن موافق باشد. رئیسی نباشد که تازه به فکر استاد تمامی و چاپ مقالات باشد. مدیری نباشد که بخواهد تازه تبدیل به یک شخصیت شود و به تلویزیون برود و خودش را نشان دهد و بگوید من مهم هستم تا بلکه وزیر و وکیل شود. رئیس بعدی دانشگاه باید کسی باشد که از تظاهر و ریاست سیراب باشدو نیز نماد فرهنگ و اخلاق باشد. اساتید زیادی در دانشگاه تهران وجود دارند که شایسته ی ریاست بر دانشگاه هستند.
1392/12/1
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
حال و هوای دانشگاه تهران بعد از فرهاد رهبر/ آزادی و نشاط، مطالبه دانشجویان و اساتید از امید
حال و هوای دانشگاه تهران بعد از فرهاد رهبر آزادی و نشاط مطالبه دانشجویان و اساتید از امید "فرهاد رهبر" پس از شش سال ریاست امروز از این دانشگاه رفت به گزارش نامه نیوز خبرنگار ایسنا امروز پس از اعلام خبر تغییر رییس دانشگاه تهران به این دانشگاه رفت تا حال و هوای دانشوزیر علوم، حکم برکناری «فرهاد رهبر» و سرپرستی «امید» را صادر کرد
وزیر علوم حکم برکناری فرهاد رهبر و سرپرستی امید را صادر کرد امید است جامعه دانشگاهی کشور همانند گذشته از تجارب ارزنده و تلاشهای مخلصانه شما در تحقق برنامه های توسعه علمی و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بهره مند شوند به گزارش نامه نیوز وزیر علوم تحقیقات و فناوری با عنایفرهاد رهبر برکنار شد
فرهاد رهبر برکنار شد خبر برکناری فرهاد رهبر سی و یکمین رئیس دانشگاه تهران تایید و جایگزین آن نیز مشخص شده است مدیر روابط عمومی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار جام جم آنلاین خبر منتشر شده در برخی خبرگزاری ها مبنی بر برکناری فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران را تأیید کرد و علت آنواکنش فرهاد رهبر به خبر برکناری اش
واکنش فرهاد رهبر به خبر برکناری اش رئیس دانشگاه تهران گفت من هم درباره برکناری خودم از ریاست دانشگاه تهران شنیده ام و این خبر صحت دارد خبرگزاری مهر رئیس دانشگاه تهران گفت من هم درباره برکناری خودم از ریاست دانشگاه تهران شنیده ام و این خبر صحت دارد فرهاد رهبر گفت وزارت عواکنش فرهاد رهبر به خبر برکناریاش از ریاست دانشگاه تهران
واکنش فرهاد رهبر به خبر برکناریاش از ریاست دانشگاه تهران رئیس دانشگاه تهران گفت من هم درباره برکناری خودم از ریاست دانشگاه تهران شنیده ام و این خبر صحت دارد به گزارش نامه نیوز فرهاد رهبر گفت وزارت علوم این موضوع را با من مطرح کرده اما هنوز حکمی به دست من مبنی بر برکناری ام نررئیس دانشگاه آزاد اراک: مردم ایران آگاهتر از همیشه در کنار رهبری هستند
سهشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۵۲ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت مردم ایران از همیشه آگاهتر بوده و با رصد کردن موقعیت فعلی گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند دکتر علیرضا نظامآبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی اظهار داشت مردم ایران هموارهفریدون در گفتوگو با فارس مطرح کرد پایان دوره 4 ساله دلیل برکناری فرهاد رهبر/برگزاری مراسم معارفه هفته آینده
فریدون در گفتوگو با فارس مطرح کردپایان دوره 4 ساله دلیل برکناری فرهاد رهبر برگزاری مراسم معارفه هفته آیندهمدیرکل دفتر وزارتی وزارت علوم با تأیید برکناری فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران دلیل برکناری را اتمام دوره چهارساله فعالیت وی بیان کرد عبدالحسین فریدون مدیرکل دفتر وزارتیوزارت علوم برکناری فرهاد رهبر را تأیید کرد
وزارت علوم برکناری فرهاد رهبر را تأیید کردتاریخ انتشار سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۲ ۲۴ مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم خبر برکناری فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران را تأیید کرد عبدالحسین فریدون مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی در گفتوگو با تسنیم درباره عزل فرهاد رهبر ادلیل برکناری فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران/ معاون فرجی دانا سرپرست دانشگاه شد
حوزه و دانشگاه مدیرکل وزارت علوم خبر داد دلیل برکناری فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران معاون فرجی دانا سرپرست دانشگاه شد مدیرکل دفتر وزارتی وزارت علوم دلیل تغییر رئیس دانشگاه تهران را اتمام حکم مدیریت فرهاد رهبر در این دانشگاه عنوان کرد عبدالحسین فریدون در گفتگو با خبرنگارفرهاد مجیدی و خانه شخصی اش / عکس
سرک در زندگی خصوصی ستاره ها فرهاد مجیدی و خانه شخصی اش عکس فرهاد مجیدی روزهای آرام و به دور از هیاهویی را پشت سر می گذارد شماره هفت آبی ها این روزها فقط استراحت می کند سایت جام جم ورزشی - مجیدی البته در کلاس های مربی گری شرکت می کند و به کارهای تجاری اش هم مشغول است اما واضحافرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران برکنار شد
فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران برکنار شدفرهاد رهبر توسط وزیر علوم از ریاست دانشگاه تهران برکنار شد به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس طی حکمی از سوی فرجیدانا وزیر علوم فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران برکنار شد شنیدهها حکایت از این دارد که امید معاون مالی اداریامید سرپرستی دانشگاه تهران را از فرهاد رهبر گرفت
حوزه و دانشگاه امید سرپرستی دانشگاه تهران را از فرهاد رهبر گرفت سرپرست دانشگاه تهران با حضور در دفتر ریاست دانشگاه رسما سرپرستی این دانشگاه را از فرهاد رهبر تحویل گرفت به گزارش خبرنگار مهر یک روز پس از معرفی دکتر محمد حسین امید معاون اداری مالی وزارت علوم به عنوان سرپحکم ۳ مرجع تقلید درباره تفتیش خودرو شخصی شهروندان
حکم ۳ مرجع تقلید درباره تفتیش خودرو شخصی شهروندان ۳ مرجع تقلید به پرسشی درباره حریم خصوصی در خودرو شخصی افراد پاسخ گفته اند پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه در استفتائی نظر ۳ مرجع تقلید را درباره حریم خصوصی در خودرو شخصی پرسیده است متن پرسش مطرح شده و پاسخ این ۳ مرجع تقلیدرهبر یک حزب مجلس ترکیه خواستار آزادی اوج آلان شد
رهبر یک حزب مجلس ترکیه خواستار آزادی اوج آلان شد آنکارا- ایرنا - ارطغرل کورکچی رهبر حزب جدید التاسیس دمکراتیک خلقهای ترکیه خواستار آزادی عبدالله اوج آلان رهبر زندانی گروه پ ک ک شد به گزارش ایرنا وی روز دوشنبه در مراسم معرفی نامزدهای انتخاباتی حزب متبوعش برای شرکت در انتخ1200 نفر از اساتید و طلاب حوزه علمیه تهران و قم خطاب به رئیس جمهور: انفعال دربرابر تهدیدهای آمریکا همسویی نگاه
1200 نفر از اساتید و طلاب حوزه علمیه تهران و قم خطاب به رئیس جمهور انفعال دربرابر تهدیدهای آمریکا همسویی نگاه دولت با رهبر انقلاب را نشان نمیدهد1200نفر از اساتید و طلاب حوزه علمیه تهران و قم در نامه خود خطاب به روحانی اعلام کردند انفعال تیم دیپلماسی دولت بعد از مذاکرات هستهایواکنش کوچکزاده به برکناری رهبر: بزرگترین توهین به تمامی اساتید این دانشگاه بود
واکنش کوچکزاده به برکناری رهبر بزرگترین توهین به تمامی اساتید این دانشگاه بود عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از تغییر رئیس دانشگاه تهران گفت جایگزین شدن معاونت اداری وزارتخانه علوم تحقیقات و فناوری برای سرپرستی دانشگاه تهران با حفظ سمت در صورتی که ضرورت هم داشفرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران برکنار شد+سوابق
فرهاد رهبر از ریاست دانشگاه تهران برکنار شد سوابقتاریخ انتشار سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۱ ۲۳ وزیر علوم فرهاد رهبر را از ریاست دانشگاه تهران برکنار کرد به گزارش تسنیم دقایقی پیش رضا فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری فرهاد رهبر را از ریاست دانشگاه تهران برکنار کرد بر اساس-