تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804109566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايسته‌هاي اقتصاد مقاومتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۵۴ق.ظ)
حمايت: بايسته‌هاي اقتصاد مقاومتي
به گزارش خبرگزاري موج، حمايت نوشت: اهداف اصلي سياست‌هاي کلي اقتصاد مقاومتي که از سوي مقام معظم رهبري به رؤساي سه قوه و رييس تشخيص مصلحت نظام ابلاغ شد، درون‌زا و برون‌گراست. اين سياست‌ها به اقتصاد داخلي و سرمايه‌گذاري‌هاي خارجي پرداخته است. در حوزه سياست‌هاي داخلي اشتغال، توليد، هدفمندي يارانه‌ها، سلامت مورد تأکيد قرار گرفته است بنابراين بايد نهادها و دستگاه‌هاي مربوطه برنامه‌هاي خود را بر اساس سياست‌هاي ابلاغ شده تنظيم کنند.
به نظر مي‌رسد يکي از موضوعاتي که بايد مورد توجه ويژه نهادهاي مربوط قرار بگيرد، هدفمندي يارانه‌هاست. هدفمندي يارانه‌ها بايد به عنوان يک ظرفيت براي توسعه کشور مورد استفاده قرار گيرد. تاکيد در اين سياست‌ها اين است که جهت‌گيري هدفمندي يارانه‌ها به سمت افزايش توليد، رشد اشتغال و تأمين آن، بالا بردن بهره‌وري در تمامي بخش‌ها و کاهش مصرف انرژي در کشور باشد تا از وضعيت نابسامان کنوني خارج شويم.
در اين صورت است که شاخص‌هاي عدالت اجتماعي؛ يعني کاهش فاصله طبقاتي و رفع نياز فقرا و محرومان جامعه و به طور کل رسيدن جامعه منهاي فقر تأمين مي‌شود. همچنين توجه به توليد به عنوان يکي از عامل‌هاي مؤثر در رشد اقتصادي و ايجاد اشتغال مورد تأکيد قرار گرفته است. بر اين اساس بايد زنجيره توليد تا مصرف را طوري تنظيم کرد که در تمامي زمينه‌ها رشد قابل ملاحظه‌اي ايجاد شود؛ به اين منظور بايد سرمايه‌گذاري لازم براي جذب نيروهاي انساني و آموزش مهارت‌هاي لازم به آنان صورت گيرد تا سهم توليد در کشور به گونه‌اي بالا رود که علاوه بر اينکه بتواند نياز داخلي را برآورده کند به موضوع صادرات نيز پرداخته شود.
از سوي ديگر اين موضوع بايد مورد توجه قرار بگيرد که ما ظرفيت‌هاي زيادي در خارج کشور داريم که به ايران تعلق دارد. بنابراين بايد در داخل کشور بستري فراهم شود تا بتوان ظرفيت‌هاي خارجي را جذب کرد. علاوه بر جذب ظرفيت‌هاي خارجي، بايد به فعالان اقتصادي داخل کشور که علاقه‌مند به سرمايه گذاري در طرح‌هاي مختلف هستند توجه و فرصتي براي سرمايه‌گذاري در داخل به آنان داده شود.
اما اقتصادي مقاومتي موضوع برون‌گرايي را نيزمورد توجه قرار داده است. موضوع برون‌گرايي در اقتصاد مقاومتي شامل دو نوع رابطه تجاري ايران و کشورهاست. نوع اول کشورهاي اسلامي را مد نظر قرار مي‌دهد. در واقع هدف اين نوع اقتصاد افزايش تجارت با کشورهاي اسلامي است به طوري که اقتصاد کشورهاي اسلامي روز به روز رشد داشته باشد و در کنار آن تجارت با کشورهايي مد نظر قرار مي‌گيرد که دوستي آنان با ايران تحت تأثير کشورهاي غربي و دشمن با ايران قرار نداشته باشد؛ به اين معنا که کشورهايي با اجازه آمريکا در کشور سرمايه‌گذاري مي‌کنند و با قهر آمريکا از کشور مي‌روند جزو اهداف برون‌گرايي اقتصاد مقاومتي قرار نمي‌گيرند و نمي‌توانند در اقتصاد کشور ايفاي نقش کنند.
بنابراين اگر تمامي دستگاه‌ها برنامه خود را بر اساس اين سياست‌هاي کلي ابلاغ شده که جزو اسناد فرا دستي است، قرار دهند دستيابي به چشم‌انداز بيست ساله کشور به سهولت امکان‌پذير شود. به همين دليل بايد نهادها برنامه‌ريزي‌هاي خود بر اساس رويکرد جهادي و انعطاف پذير انجام دهند.
حميد رضا ترقي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن