واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
خط تولید روکش ملامینه با استفاده از ضایعات نخل در نرماشیر افتتاح شد نرماشیر - ایرنا - خط تولید روکش ملامینه با مشارکت بخش خصوصی و بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهرستان نرماشیر افتتاح شد.
![خط تولید روکش ملامینه با استفاده از ضایعات نخل در نرماشیر افتتاح شد](http://img7.irna.ir/1392/13921204/81056301/81056301-5519102.jpg)
به گزارش ایرنا، نماینده بنیاد برکت در استان کرمان شامگاه شنبه در آیین افتتاح این طرح گفت: این بنیاد به منظور تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و سند چشم انداز 20 ساله فعالیت می کند.
محمد دهقان با بیان این که بنیاد برکت کارش شرکت داری نیست، افزود: هدف از راه اندازی این بنیاد ایجاد اشتغال و محرومیت زدایی در مناطق محروم بویژه مناطق کمتر توسعه یافته ای است که دولت کمتر وارد عمل شده است.
وی بیان کرد: بنیاد برکت فقط با بخش های خصوصی تا سقف 49 درصد مشارکت و بعد از حداکثر پنج سال سهمش را به بخش خصوصی واگذار می کند تا ایجاد اشتغال تداوم پیدا کند.
وی از اجرای 9 طرح مختلف در استان کرمان خبر داد و گفت: سه طرح از این تعداد در منطقه بم اجرا شده است.
دهقان به ساخت 89 کلاس درس در جیرفت، کهنوج و شرق استان اشاره و خاطرنشان کرد: این تعداد کلاس در قالب 19 مدرسه است که تاکنون 15 مدرسه به بهره برداری رسیده و مابقی تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: تولید اولین داروی نانوفناوری در کنار کارخانه داروهای پیچیده ضد سرطان، با هدف کاهش هزینه های دارویی و کاهش وابستگی به داروهای خارجی از جمله خدمات بنیاد برکت در سال های اخیر است.
وی با اشاره به ارایه خدمات بانکی و بیمه ای توسط بنیاد برکت گفت: شرکت بیمه برکت در مناطق محروم به منظور ارایه خدمات بیمه تکمیلی در مناطق روستایی فعالیت خود را آغاز کرده است.
دهقان ادامه داد: برای پیشبرد اهداف و برنامه های این بنیاد نیازمند همکاری فرمانداران با شرکت های سرمایه گذار در این زمینه هستیم.
نماینده بنیاد برکت گفت: بیش از 100 میلیارد ریال برای اجرای این طرح ها هزینه شده که 34 درصد از این مبلغ سهم بنیاد برکت و مابقی سهم بخش خصوصی است.
معاون برنامه ریزی استاندار کرمان هم در این آیین، همت و ابتکار جوان سرمایه گذار و خلاق این طرح را ستودنی دانست و اظهار کرد: این طرح نمونه بارز اقتصاد مقاومتی و مورد تاکید مقام عظمای ولایت است.
محمد تکلوزاده با اشاره به سطح زیر کشت 65 هزار هکتاری نخیلات منطقه شرق استان، بر ایجاد کارخانه های فراوری ضایعات میوه خرما در این منطقه تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه هر نخل سالانه هفت تا 10 کیلوگرم ضایعات شاخ و برگ بر جای می گذارد و این کارخانه نیز سالانه 9 هزار تن از این ضایعات را فرآوری می کند گفت: این میزان تنها یک پنجم ضایعات تولید شده است.
تکلوزاده ادامه داد: امیدواریم این آخرین کارخانه در منطقه نباشد.
وی گفت: منبع مواد اولیه این کارخانه تمام نشدنی، تجدید پذیر و هر سال نیز قابل افزایش است و نه تنها دغدغه تمام شدن منبع وجود ندارد بلکه بخاطر رشد روز افزون ضایعات شاخ و برگ ها نیاز به کارخانجات دیگر نیز در سال های آینده احساس می شود.
نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مدیر این کارخانه طی سال های اخیر هرگز ناامید نشد و تلاش وی به ثمر رسید.
حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی، راه اندازی این کارخانه را نوعی خروج از تاریکی و حرکت به سمت روشنایی توصیف کرد و افزود: همین که قرار بود رهبر معظم انقلاب با نفس گرمشان این طرح وابسته به بنیاد برکت را همزمان با طرح های دیگر به بهره برداری برسانند نشان از برکت و اهمیت طرح است.
وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی خط نئوپان از شاخ و برگ نخل ها دغدغه چندین ساله برطرف و امروز ضایعات نخل ها به کار و سرمایه تبدیل شده است.
مدیر این کارخانه نیز با اشاره به ظرفیت تولید روزانه سه هزار ورق نئوپان با روکش ملامینه در این خط، از اشتغال 30 نفر در هر شیفت بصورت مستقیم و غیر مستقیم خبر داد.
رسول افسری گفت: توان افزایش تولید تا سه هزار و 500 ورق با روکش ملامینه و ام دی اف در چهار رنگ مختلف در این خط تولید را داریم.
وی افزود: خط تولید نئوپان معمولی پیش از این راه اندازی و خط ملامینه در کنار خط معمولی راه اندازی شده است و اشتغال تمامی بخش های این کارخانه به صورت مستقیم 120 نفر و غیر مستقیم 670 نفر است.ک/2
7444/8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]