واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ربیعی:دیدگاه هر ایرانی یک کار بدون جنبش عظیم کارآفرینی محقق نمی شود تهران-وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این که کارآفرینی درمان درد جامعه امروز ایران است ، گفت: دیدگاه هر ایرانی، یک کار، بدون جنبش عظیم کارآفرینی در کشور محقق نمی شود.

علی ربیعی روز شنبه در دومین همایش بین المللی کارآفرینی که در دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: خیل عظیمی از فارغ التحصیلان دانشگاهی بزودی وارد بازار کار ایران می شوند، بنابراین باید به گونه ای عمل کنیم که کار از خانه تا کارخانه در جامعه تسری یابد.
وی با اشاره به سال حماسه اقتصادی گفت: کارآفرینی همواره در پیشرفت کشورهای توسعه یافته نقش ارزنده ای داشته است و باید با حمایت از کارآفرینان سال حمایت اقتصادی را در کشور محقق کنیم.
به گفته ربیعی کارآفرینی با فرایند مهارت آموزی و پرورش انسانهای خلاق ایجاد می شود و با حمایت از کارآفرینی باید از سرمایه داری صرف عبور کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد کارآفرینی پیامدهای مثبتی برای جامعه دارد و از بیکاری در جامعه می کاهد.
ربیعی خاطرنشان کرد برای حمایت از کارآفرینی باید فراتر از لوح تقدیر به کارآفرینانان گام برداریم ، به طوری که کارآفرینی در جامعه تبدیل به یک آرمان شود.
این مقام مسوول با اشاره به حمایت وزارتخانه متبوع خود از کارآفرینی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور اهداف خود در تحقق کارآفرینی در جامعه، طرحهای جدیدی را تدوین کرده است.
وی مهمترین عملیات محوری وزارت کار را کمک به بهبود فضای کسب و کار، طراحی و تنظیم نقشه جامع کارآفرینی، برنامه ریزی برای ایجاد سازمان نظام کارآفرینی کشور، طراحی و تنظیم جامع ترویج و آموزش کارآفرینی ، تدوین بسته حمایتی کارآفرینان در شورای عالی اشتغال، برنامه ریزی برای ایجاد بورس ایده ،کمک به دانشگاهها برای ایجاد انطباق تربیت دانشجو با بازار کار، بسترسازی برای ایجاد مولفه های کار شایسته ،حمایت از بنگاه های اقتصادی دارای مزیتهای نسبی( که رویکر دولت تدبیر و امید است) ،کمک به بیکاران در جهت توانمند سازی آنها و توسعه کسب و کارهای خانگی با رویکر ایجاد شبکه زنجیره ای عنوان کرد.
وی معتقد است جامعه امروز ایران نیازمند تحولات بزرگ است که مهمترین آن حمایت از کارآفرینی است.
** راهی جر حمایت از کارآفرینی نداریم
ربیعی تاکید کرد کارآفرینی باید به یک جنبش عظیم در جامعه تبدیل شود، به طوری که یک گفتمان عمومی از خانه به مدرسه، از مدرسه به دانشگاه و از دانشگاه به محیط کسب و کار باشد.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد برای توسعه کارآفرینی می توانیم از تجارب کشورهایی که به ما نزدیک هستند یاری بگیریم.
** چاره ای جز دویدن خستگی ناپذیر نداریم
ربیعی با این جمله که جامعه ایران به دلیل مشکلات اقتصادی چاره ای جز دویدن خستگی ناپذیر ندارد گفت: باید شوق در میان کارآفرینان جامعه ایجاد کنیم و کارآفرینی را تبدیل به ارزش کرد به طوری که این مفهوم در جامعه تقدس یابد.
به گفته وی کارآفرینان باید بدانند که جامعه از ایده های آنها حمایت می کند و موانع کارآفرینی به لحاظ حقوقی،اقتصادی و سیاسی را باید برطرف کنیم.
وی گفت: حمایت های مالی نباید فقط دولتی باشد و جامعه باید به کمک کارآفرینان بیاید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ارتباط عمومی و افقی را باید میان کارآفرینان توسعه دهیم و ارکان جامعه باید به حمایت از کارآفرینان برخیزند.
ربیعی با اشاره به این که برای حمایت از کارآفرینی باید ارتباطات بین المللی تسهیل شود گفت: برای فائق آمدن به مصائب و آسیب های اجتماعی و حتی جلوگیری از هم پاشیدگی خانواده باید در جامعه شوق بیافرینیم .
همایش بین المللی کارآفرینی به مدت دو روز در دانشگاه تهران برگزار می شود. در این همایش از 10 نفر از کارآفرینان ایرانی که در خارج از کشور کسب و کار موفقی راه اندازی کرده اند تقدیر به عمل می آید.
اقتصام(3) ** 9123 **1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
03/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]