تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ابتداى هر كتابى كه از آسمان نازل شده، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم است. هر گاه بس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803028804




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور سابق اوباما: بعید است طی یک سال آینده با ایران به توافق برسیم/ روحانی و اوباما تحت فشار تندروها هستند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مشاور سابق اوباما: بعید است طی یک سال آینده با ایران به توافق برسیم/ روحانی و اوباما تحت فشار تندروها هستند

مشاور سابق اوباما: بعید است طی یک سال آینده با ایران به توافق برسیم/ روحانی و اوباما تحت فشار تندروها هستند
بلومبرگ نوشت: دسترسی به بازار 500 میلیارد دلاری ایران برای مدیران اجرایی شرکت های مختلف؛ از جمله در فرانسه و هلند، همزمان با از سرگیری گفت‌وگوها برای دستیابی به توافق هسته‌ای با تهران وسوسه‌انگیز است.
به گزارش نامه نیوز، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران روز هفدهم فوریه با کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وین دیدار و گفتگو خواهد کرد. روز هیجدهم فوریه نیز دیپلمات هایی از کشورهای موسوم به 1+5 با همتایان ایرانی خود گرد هم خواهند آمد.

این نخستین دور مذاکرات در پی موافقت نامه موقت ژنو است که دو ماه پیش، وارد مرحله اجرا شد. بر اساس این توافق، فعالیت برنامه هسته ای ایران به مدت شش ماه کاهش پیدا کرد و در مقابل، هفت میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده این کشور آزاد شد. با آنکه تا کنون بیش از یک صد هیئت تجاری از زمان روی کار آمدن حسن روحانی از ایران دیدن کرده اند، اما تا دسترسی شرکت های خارجی به بازار ایران هنوز راهی طولانی در پیش است.

گری سیمور که تا سال گذشت مشاور باراک اوباما در امور کنترل تسلیحات بود می گوید بعید به نطر می رسد در خلال یک سال آینده توافق جامعی به دست آید. وی گفت : "آمریکا خواستار محدودیت های جدی در زمینه برنامه هسته ای ایران است، اما ایران تا کنون هیچ تمایلی برای پذیرش این محدودیت ها از خود نشان نداده است".

گفتگو برای حل اختلاف درباره برنامه هسته ای ایران که یک دهه ادامه داشته است ،در پی گفتگوی تلفنی اوباما با حسن روحانی در سپتامبر گذشته شتاب گرفت. گفتگوی تلفنی 15 دقیقه ای روسای جمهوری ایران و آمریکا که نخستین گفتگو در این سطح بین مقامات دو کشور از سال 1979 میلادی به این طرف می باشد، زمینه را برای دستیابی به توافق هموار کرد.

هم باراک اوباما و هم حسن روحانی، اکنون تحت فشار کسانی چون نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و تندورها در ایران قرار دارند که درباره ارزش و اعتبارچنین توافقی تردید دارند.

به گفته گری سیمور که اکنون پژوهشگر دانشگاه هاروارد و ریاست گروهی به نام " اتحاد علیه ایران هسته ای" را که مقر آن در نیویورک است بر عهده دارد، آمریکا و متحدانش از ایران می خواهند تاسیسات زیر زمینی غنی سازی فوردو را تعطیل کند، ساخت راکتور آب سنگین اراک را کنار بگذارد و میزان ذخایر اورانیوم غنی شده خود را نیز محدود کند.

ایران میزان همکاری های خود با بازرسان بین المللی را افزایش داده و اعلام کرده آماده است دامنه فعالیت راکتور اراک و برنامه غنی سازی اورانیوم را محدود کند. با این حال، ایران به شدت در برابر طرح تعلیق همه فعالیت های غنی سازی هسته ای مقاومت می کند.

امیر محبیان از "مرکز مطالعات راهبردی آریا" در تهران در مصاحبه ای تلفنی گفت: " خود اوباما گاهی اوقات اظهار نظر هایی می کند که مقامات ایران را نگران می سازند. آنها از برچیدن، سخن به میان می آورند. این گونه سخنان نشان می دهد که چه سناریویی در راه است که می تواند زیانبار و خطرناک باشد".

موافقت نامه موقت که موجبات لغو برخی از تحریم ها در زمینه قطعات یدکی خودرو و هواپیما، فلزات گرانبها و محصولات پتروشیمی را فراهم آورده است، می تواند در صورت توافق جدید بین دو طرف در ماه ژوئیه ابعاد گسترده تری پیدا کند.

ایران در خلال سه ماه گذشته، میزبان هیئت های تجاری اروپا و دیگر کشورها از سراسر جهان بوده است. هیئت هابی از ترکیه، ایتالیا و فرانسه از ایران دیدن کرده اند. روحانی در جریان حضور خود در همایش مجمع جهانی اقتصاد در داووس در ماه گذشته تلاش کرد شرکت های خارجی از جمله کریستوفر مارجری، مدیر اجرایی شرکت توتال را برای بازگشت به ایران تشویق کند.

به گزارش تیک، هنریش ماتی، مدیر موسسه " تحلیل های نظامی خاور نزدیک و خلیج" که دفتر آن در بروکسل است می گوید: این شرکت ها و دیپلمات های تجاری، از فرصت پدید آمده در پرتو موافقت نامه موقت برای یافتن جای پا دوباره در بازار ایران با شتباب روانه این کشور شده اند. نگرانی از اینکه مبادا در رقابت با دیگران، عقب بمانند ،باعث خواهد شد تا آنها مرزها و محدویت های تعیین شده برای ارتباط با ایران را نایده بگیرند.

اوباما در کنفرانس خبری مشترک خود با فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه در11 فوریه در واشنگتن به شرکت ها از نزدیک شدن بیش از حد به ایران هشدار داد. وی گفت: " شرکت ها می توانند برای تجارت با ایران و برای عقب نماندن از دیگران پس از امضاء موافقت نامه نهایی تلاش کنند. اما باید خطر این کار را به جان بخرند،چون ما همچون یک تن آجر روی سر آنها خراب خواهیم شد".

وزارت خزانه داری آمریکا روز ششم فوریه اعلام کرد شماری از شرکت ها از جمله شرکت های آلمانی، سوئیسی ، ترک و اماراتی را به علت نقض تحریم ها مجازات کرده است.

محبیان گفت: " فشار شرکت ها در کشورهایی که متحد آمریکا هستند برای ورود به بازار ایران افزایش یافته و موانع روانی از میان رفته اند و این می تواند موهبتی برای ایران باشد".

فرانسوا نیکولو، سفیر پیشین فرانسه در تهران می گوید بعید است که شرکت های اروپایی پیش از دستیابی به توافق نهایی هسته ای با ایران، خود را به از سرگیر تجارت با این کشور متعهد کنند.

وی گفت: "تحریم ها، هر گونه تجارت و سرمایه گذاری در ایران را منع می کنند و این نکته ای است که مقامات تجاری فرانسه که به تازگی از تهران دیدار کردند به خوبی از آن آگاهند".

وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا که ریاست هیئت مذاکره کننده این کشور را در گفتگوهای هسته ای در وین بر عهده خواهد داشت در جلسه پرسش و پاسخ سنای آمریکا گفت تلاش های ایران برای جذب شرکت های خارجی به جای اینکه آمریکا و متحدانش را زیر فشار قرار دهد ،خود ایران را برای دستیابی به توافق نهایی زیر فشار قرار داده است.

سفیر پیش فرانسه در تهران گفت: " تا کنون مذاکره کنندگان ایرانی نیروی محرکه و پیش برنده مذاکرات بوده اند. آنها می خواهند به گفتگوها شتاب ببخشند".







1392/11/27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن