محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831002230
جمعیت ایران 31 میلیون نفر می شود
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جمعیت ایران 31 میلیون نفر می شود
کد خبر: ۳۸۰۸۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۸ - 21 February 2014
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت: در صورت ادامه روند رشد جمعیت کشور به صورت حاضر جمعیت کشور در سال 1480 و در 88 سال آینده به 31 میلیون نفر می رسد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈسیدرضا تقویˈ در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) در خصوص رشد جمعیت و اهمیت آن از دیدگاه اسلام و مقام معظم رهبری افزود: جمعیت ایران در سال 1405 به اوج خود یعنی 79 میلیون نفر می رسد، که این سال یک سال بعد از اتمام سند چشم انداز است و پس از آن با رشد منفی روبرو خواهیم شد.
وی افزود: در سال 1450 به 56 میلیون نفر می رسیم و در سال 1480 جمعیت کشور به 31 میلیون نفر خواهد رسید.
تقوی تاکید کرد: با توجه به روند کاهش جمعیت کشور باید جلوی آن را از امروز گرفت در غیر اینصورت در آینده با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد.
** از شگردهای استعمارگران نباید غافل باشیم
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت جمعیت کشور ما 150 میلیون نفر است، خاطر نشان کرد: امروزه بیش از 20 درصد جمعیت جهان اسلام را جمعیت جوان تشکیل می دهند که این امر موجب نگرانی قدرت های استکباری می شود.
تقوی گفت: استکبار از جمعیت رشد یافته، تحصیل کرده ای می ترسند که چرخه هسته ای را به گردش در آورده و جهاد اقتصادی را سرلوحه کار خود را قرار داده است.
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت: نظر اسلام نه به کاهش مطلق جمعیت و نه بر افزایش جمعیت و نه تخفیف جمعیت است بلکه نظر اسلام نظر افزایش جمعیت مقید است به این معنا که جمعیت متوازن، متعادل و متناسب باشد.
تقوی در خصوص کیفیت جمعیت هم گفت: اسلام طرفدار کیفیت و کمیت بالاست اما باید وظایف خود را درباره افزایش کیفیت جمعیت انجام دهیم به این معنا که اسلام علاوه بر نگاه کمیتی، تاکید بر کیفیت جمعیت نیز دارد.
وی گفت: احکام اسلام در ارتباط با هم است اگر ترغیب به افزایش نسل دارد در کنار آن نگاه به تولید و تربیت و دوری از فقر دارد و تاکید بر جمعیت کیفی است.
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عنوان مختلف کاهش سیاست های جمعیتی کشور گفت: پرهزینه بودن فرزند به دلیل تغییر سبک زندگی و روی آوردن به سبک زندگی پرهزینه غربی یکی از علت های اعمال سیاست کاهش جمعیت است.
وی همچنین آینده نامشخص اقتصادی و بی ثباتی اقتصادی را از جمله عوامل اقتصادی موثر بر کاهش جمعیت دانست و گفت: عوامل اجتماعی مهاجرت به شهرها و حاشیه نشینی در شهرها از دیگر عوامل کاهش جمعیت محسوب می شود.
تقوی دیگر عوامل کاهش جمعیت را سیاست های دولتمردان در ارتباط با منافع خود عنوان کرد و گفت: شعارˈ فرزند کمتر زندگی بهترˈ از زمان طاغوت در کشور ارایه شد و سال های اولیه انقلاب و از دهه شصت به بعد این سیاست دنبال شد اما این سیاست باید از دهه 70 به بعد قطع می شد.
وی همچنین آموزه ها و باورهای دینی را یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در جمعیت دانست و گفت: عنوان ˈمادریˈ یک عنوان مقدس است، اگر دختران به این عنوان معتقد باشد و به ثواب زن حامله و زایمان و سرپرستی فرزند معتقد باشد این اعتقاد بر فرزندآوری وی نقش آفرین است.
به گفته تقوی، تامین اجتماعی ، رسانه و تبلیغاتی که در جامعه انجام می گیرد از جمله عوامل تاثیرگذار در افزایش جمعیت محسوب می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز وضعیت ما رو به کاهش است و سیاست های غلط گذشته شیب جمعیت را به سمت پیری هدایت می کند و تحدید نسل از اواسط دهه 70 به بعد باید متوقف می شد.
تقوی گفت: نسل جوان را باید حفظ کرد، با روند کنونی اگر پیش برویم جمعیت پیر می شود، خانواده ها باید نسل را افزایش دهند؛ محدود کردن تعداد فرزندان در خانه ها به شکل امروز خطاست.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در ادامه گفت: در حال حاضر یکی از چالش های جدی جهان امروز مساله جمعیت است.
وی افزود: یکی از مسائلی که توجه اندیشمندان و صاحبنظران را به خود جلب کرده و از مهم ترین چالش های جهان امروز به شمار می آید، مساله جمعیت است.
وی تصریح کرد: شمار نفوس جهان در حال حاضر بیش از هفت میلیارد نفر است و از مرز هفت میلیارد گذشته به همین منظور این موضوع بسیار حائز اهمیت و مورد توجه می باشد.
وی موضوع جمعیت را یکی از موارد مورد بحث در دنیای هفت میلیارد نفری فعلی دانست و گفت: در طول تاریخ همواره چهره های اندیشمند و متفکر و پژوهشگران و محققانی مسایل اجتماعی جمعیت را دغدغه کار خود می دانستند.
تقوی در ادامه با اشاره به نظریات مختلف در طول تاریخ در خصوص جمعیت اظهار داشت: فلاسفه نیز همیشه رشد جمعیت چه رشد منفی و چه رشد مثبت را متذکر می شدند که از آن جمله می توان به افلاطون و ارسطو اشاره کرد.
وی همچنین با اشاره به نظریه ابن خلدون فیلسوف مسلمان در خصوص جمعیت گفت: جمعیتی که به اندازه کافی انبوه باشد، می تواند از نیروی کار خود استفاده بهتر داشته باشد و جمعیت مهم ترین وسیله امنیت سیاسی و نظامی جامعه است.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اظهار داشت: مساله جمعیت همیشه مورد توجه بوده است و خاص امروز نیست؛ از اندیشمندانی مانند ابوریحان بیرونی تا پژوهشگران دوران اخیر مانند ˈمالتوس کشیشˈ اقتصاددان انگلیسی دارای نظریه های خاص در این زمینه است.
تقوی افزود: مالتوس همزمان با انقلاب صنعتی نظریه مشهور خود را ارایه کرد که براساس آن با رشد هندسی و تولید غذا با رشد عددی افزایش می یابد از این رو در آینده نه چندان دور با قحطی و کمبود غذا مواجه خواهیم شد.
وی با اشاره به تفکرات سوسیالیستی و کمونیستی درباره جمعیت گفت: در این زمینه نظریه ای ارایه شد که اساس و مبنای آن این بود که فکر محدود کردن تناسل یک تئوری آدم خواری است که تئوری سرمایه داری آن را اختراع کرده است.
تقوی در ادامه اضافه کرد: چرا باید به مساله جمعیت توجه کنیم ، ضرورت توجه به موضوع جمعیت چیست، آیا این ضرورت احساس می شود یا نه ؟
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: جامعه بشری همواره در معرض تحولات مختلف اجتماعی قرار دارد و این تحولات در شرایط زمانی و مکانی خاصی به وقوع می پیوندد به همین دلیل باید تحولات را از نظر کیفی و کمی مورد توجه قرار دهیم به خصوص آنان که برنامه ریز هستند و برای جامعه برنامه ریزی می کنند. برنامه ریزان نمی توانند بدون توجه به آمار و رشد جمعیت برنامه ریزی کنند.
وی اضافه کرد: فضاهای درمانی، امکانات، سلامت و اشتغال همه اینها با مساله جمعیت ارتباط پیدا می کند پس برای اداره امور جامعه ضرورت دارد تا به موضوع جمعیت بیش از پیش توجه داشته باشیم.
حجت الاسلام تقوی افزود: توجه به مساله جمعیت از این جهت قابل دقت است که جمعیت توالد و تناسل تداوم نسل را سبب می شود و برای تداوم نسل انسان لازم داریم تا در جامعه مساله توالد و تناسل را مدنظرداشته باشیم.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: جمعیت همیشه یکی از مولفه های قدرت بوده و یکی از ارکان قدرت هر کشوری و جامعه ای جمعیت آن است و به تعبیر دیگر جمعیت یکی از ارکان اقتدار هر نظامی و بسیار مهم است.
وی افزود: مولفه های قدرت چند چیز مثل ثروت های خدادادی، برخورداری از فرهنگ غنی، فناوری های برتر، توان نیروهای مسلح و مولفه دیگر جمعیت است و امروز وقتی از این منظر کشوری را مورد توجه قرار می دهیم به چین و یا هند اشاره کرده چرا که جمعیت آنها خود مورد توجه است و یکی از ارکان قدرت آنها به حساب می آید.
تقوی تصریح کرد: جمعیت با امکانات موجود بشری رابطه مستقیم دارد یعنی بخش قابل توجهی از امکانات در هر جامعه ای مربوط به جمعیت آن جامعه است.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه باید بدانیم چه عواملی در تحولات جمعیتی موثر است، گفت: عواملی هستند که در تحولات جمعیتی هر جامعه ای تاثیرگذارند و کمیت و کیفیت جامعه را دچار نوسان می کنند ما در هر قسمتی باید به این عوامل توجه کنیم تا جمعیت را در حد معقول حفظ کنیم.
وی یکی از این عوامل را عامل فکری و فرهنگی دانست و گفت: این عامل در رشد مثبت نقش اساسی دارد.
وی با اشاره به تغییر و تعریف از زن و مرد معیار گفت: زن امروز هویت خود را در تحصیلات و استقلال اقتصادی و اولویت حضور در اجتماع می بیند و این نگاه در کاهش رشد جمعیت تاثیرگذار است.
تقوی گفت: وقتی زن می گوید کارمند باشد و استقلال و تحصیلات داشته باشد و کار در اجتماع را از کار خانه مفید تر و موثرتر بداند این نگاه روی تولد فرزندان اثر می گذارد و دیگر فرصت رسیدن به بچه و خانه را ندارد و نمی توان چرخه کانون خانواده را خوب بچرخاند.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: زنی که می خواهد به مراتب والای تحصیلات برسد کمتر تن به ازدواج می دهد و در چنین صورتی سن ازدواج بالا می رود.
وی گفت: زنی که می خواهد فعالیت اقتصادی داشته باشد و خود را بی نیاز از خانه و شوهر بداند موجب کاهش جمعیت می شود.
تقوی گفت: زن اگر بخواهد بگوید خانه دار است ، خجالت می کشد که پست اجتماعی ندارد و ولی اگر بگوید مدیر یک بخش اقتصادی و اجتماعی است ، این را برای خودش افتخار می داند و این موضوع حتما در بچه آوردن وی تاثیرگذار است.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یکی دیگر از عوامل موثر در مساله جمعیت را فردگرایی عنوان کرد و گفت: در گذشته مصلحت های اجتماعی پررنگ دیده و منفعت فردی در پناه جمع دیده می شد اما امروز نگاه فردگرایانه بر زندگی ما حاکم است یعنی زندگی برای خود نه برای جامعه و دیگران و نه برای خداوند و این یعنی زندگی و رفتار می کنم آن طور که خودم می خواهم .
وی گفت: همین نگاه است که موجب گسترش آموزش عالی به ویژه در بین زنان و افزایش سن ازدواج آنان شده است و باید در نظر داشت که بنده مخالف تحصیلات عالیه زنان نیستم و تنها می خواهم اثرات این نگاه را عرض کنم.
تقوی با اشاره به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در کشور گفت: این کاهش جمعیت پیامدهای منفی فراوانی دارد که نخستین پیامد منفی آن پیری و سالخوردگی است.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: با جامعه پیر نمی توان چرخه تولید را به شایستگی بگردانیم و امکاناتی را به دست آوریم.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: کاهش نیروی کار جوان و با نشاط از دیگر پیامدهای منفی کاهش جمعیت است به طوری که اگر جمعیت رو به پیری رود، نیروی کار با نشاط کمتر می شود.
تقوی گفت: کاهش نیروی کار پیامد دیگری دارد، چرا که موجب کاهش قدرت اقتصادی جامعه شده و اقتصاد جامعه دیگر نمی تواند رونق خودش را داشته باشد.
وی کاهش فرزندان را از دیگر پیامدهای منفی کاهش جمعیت دانست و گفت: مثل تک فرزندی که آسیب های روحی و روانی فراوانی را به دنبال خواهد داشت و از بین رفتن برخی از مفاهیم در خصوص کاهش جمعیت، مقوله های ارزشی مثل صله رحم و ارتباطات نسبی مثل عمه، خاله، دایی و عمو رفته رفته از بین می رود و وقتی یک فرزند داشته باشند دیگر فرزند نه عمو دارد نه خاله دارد و نه عمه و نه دایی و همه اینها بساطشان جمع می شود.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: در برخی مواقع ممکن است حوادث یک فرزند خانواده را تهدید کند و برای مثال در یک حادثه فرزند خانواده گرفته شود و در آن صورت خانواده با مشکلات روحی و روانی زیادی گرفتار خواهد شد.
وی اظهار داشت: پیامدهای منفی افزایش جمعیت بی برنامه و افسار گسیخته نیز یکی دیگر از مشکلات جدی است به طوری که اگر جمعیت را به شکل مطلق بدون هیچ طرح و برنامه ای اضافه کنیم، پیامدهای منفی فراوانی دارد.
تقوی به مشکلات جدی در این زمینه اشاره کرد و گفت: افزایش جمعیت نظام خدماتی جامعه را مختل می کند چون رشد جمعیت با میزان اشتغال تناسب ندارد، انباشت نیروی کار را شاهد خواهیم بود و تعداد بیکاران اضافه می شود.
وی گفت: افزایش جمعیت همچنین موچب افزایش شهرنشینی و مهاجرت شده و شهرها رشد بی رویه خواهد داشت و در این میان برخی به چادرنشینی و حاشیه نشینی روی می آورند که آثار منفی برای جامعه در پی دارد.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تخریب محیط زیست را از دیگر مشکلات ناشی از افزایش افسارگسیخته جمعیت دانست و گفت: این مهم موجب تخریب محیط زیست و غارت منابع طبیعی می شود.
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران تخریب ارزشهای اخلاقی را از دیگر مشکلات در این زمینه عنوان کرد و گفت: اگر ما توجه نکنیم ارزشهای اخلاقی در این حجم جمعیتی تخریب خواهد شد.
** علل عدم رغبت به تکثیر نسل
وی تصریح کرد: چرا مردم و خیلی از خانواده رغبت ندارند تا فرزندان بیشتری داشته باشند.
تقوی تصریح کرد: زمانی که فرهنگ لذت محوری به جای سعادت محوری بر زندگی حاکم شد این امر موجب بروز مشکلات می شود و هر مساله ای که مانع بر سر راه لذت گرایی انسان باشد وی به سراغش نمی رود و می گوید فرزند زیاد مشکلات بیشتر را به دنبال دارد.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در ادامه تصریح کرد افراد در صورت داشتن چنین نگاهی می گویند ما می خواهیم خوش باشیم. نمی گوید تربیت فرزند چه سعادتی نصیب ما خواهد کرد.
** راحت طلبی
وی حاکمیت فرهنگ راحت طلبی به جای کمال طلبی را از دیگر مشکلات در این زمینه عنوان کرد و گفت: آسایش محوری به جای مسئولیت پذیری موجب می شود تا خانواده های بیشتر به دنبال آسایش خود نه مسئولیت پذیر باشند.
** تغییر نگرش زن و مرد به زندگی
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور معضل دیگر در ارتباط با کاهش جمعیت در جامعه را تغییر نگرش زن و مرد به زندگی خواند و تصریح کرد : زن باید کار کند آن هم کار خارج از منزل لذا فرصت فرزند آوری او کم است و این گونه خانم ها علاقه ای به فرزندآوری بیشتری ندارند.
تقوی اضافه کرد: در تفکر سرمایه داران و سرمایه داری زنان نیروی کار ارزانی هستند و آنها باید منافع سرمایه داران و کارفرمایان را فراهم کنند و از این نگاه پس باید تبلیغ شود تا زنان وارد بازار کار شده حتی اگر به خانواده لطمه وارد شود.
وی اضافه کرد: اگر مقام مادری تنزل کرد و کار خانواده بی ارزش شد، مساله نسل و تکثیر نسل هم با مشکل روبه رو می شود.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اضافه کرد: در این تفکر زن جایگاه مردانه را برای خود در صحنه های اشتغال و حتی در خانواده قایل است و این تفکر تاثیر مستقیم در تکثیر نسل دارد و می خواهد همپای مردم باشد و جایگاه خودش را فراموش کرده و برای جایگاه خودش ارزش خاصی قائل نیست.
تقوی مدرک تحصیلی برای ارتزاق و تفاخر را از دیگر عوامل عدم رقبت در تکثیر نسل دانست و گفت: امروز مدرک تحصیلی به یک امر فانتزی و نه برای به دست آوردن حکمت و علم تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: در چنین نگاهی زن معتقد است که امروز باید مدرک تحصیلی بالاتری را به دست آورم تا بتوانم پست در جامعه بگیرم و مدیر شوم، منشی و راننده داشته باشم و فخر کنم و حقوق بالا بگیرم و به آسایش بیشتر زندگی برسم.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور مشخص کردن سیاست های جمعیتی را یکی از وظایف حاکمیت درباره جمعیت دانست و گفت: سیاست های جمعیتی ارتباط مستقیم با مولفه های جمعیتی دارد.
وی تصریح کرد: مولفه جمعیتی ساختار سنی و جنسی جمعیتی است که حاکمیت باید نیازها را براساس این مولفه ها تنظیم کند.
به گفته تقوی حاکمیت باید با بررسی ظرفیت خود و براساس آن منابع طبیعی از جمله دریا، جنگل و صحنه های اقتصادی و فرهنگی و متناسب با امکانات و ظرفیت، سیاست های جمعیتی را اعمال کند.
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور تصریح کرد: همچنین حاکمیت باید به مساله باروری و مرگ و میر، بهداشت و سلامت از جمله سلامت روحی و روانی جمعیت و پرخاشگر نیز رسیدگی کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]
صفحات پیشنهادی
تقوی: جمعیت ایران در 88 سال آینده 31 میلیون نفر میشود
تقوی جمعیت ایران در 88 سال آینده 31 میلیون نفر میشود رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت در صورت ادامه روند رشد جمعیت کشور به صورت حاضر جمعیت کشور در سال 1480 و در 88 سال آینده به 31 میلیون نفر می رسد آفتاب به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدرضا تقوی در سخنرانی پیش از خطجمعیت ایران؛ بیش از 77 میلیون نفر
جمعیت ایران بیش از 77 میلیون نفر مدیر کل آمار سازمان ثبت احوال جمعیت کشور را 77 میلیون و 300 هزار نفر اعلام کرد و گفت با این جمعیت یک درصد جمعیت هفت میلیاردی دنیا را تشکیل می دهیم و هجدهمین کشور به لحاظ جمعیتی هستیم به گزارش جام جم آنلاین علی اکبر محزون امروز در برنامه روجمعیت ایران در 88 سال آینده 31 میلیون نفر می شود
تقوی جمعیت ایران در 88 سال آینده 31 میلیون نفر می شود رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت در صورت ادامه روند رشد جمعیت کشور به صورت حاضر جمعیت کشور در سال 1480 و در 88 سال آینده به 31 میلیون نفر می رسد به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدرضا تقوی در سخنرانی پیش از خطبه های نمتقوی: جمعیت ایران در 88 سال آینده 31 میلیون نفر می شود
تقوی جمعیت ایران در 88 سال آینده 31 میلیون نفر می شودتاریخ انتشار جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳ ۳۸ رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گفت در صورت ادامه روند رشد جمعیت کشور به صورت حاضر جمعیت کشور در سال ۱۴۸۰ و در ۸۸ سال آینده به ۳۱ میلیون نفر می رسد به گزارش ایرنا حجت الاسلامجمعیت کشور 77 میلیون و 300 هزار نفر است/ یک سوم خانوادهها حداکثر یک فرزند دارند
مدیر کل آمار سازمان ثبت احوال در روز از نو جمعیت کشور 77 میلیون و 300 هزار نفر است یک سوم خانوادهها حداکثر یک فرزند دارند علی اکبر محزون مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال مهمان امروز برنامه روز از نو برنامه صبحگاهی شبکه دو سیما بود و آخرین آمار جمعیتدر آستانه برپایی سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل نقل و ترافیک عنوان شد: آمار تصادفات رانندگی در ایران ب
در آستانه برپایی سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل نقل و ترافیک عنوان شد آمار تصادفات رانندگی در ایران با جمعیت مشابه چهار برابر آلمان استمدیرگروه قوانین مقررات و مدیریت یکپارچه ترافیک گفت در دی ماه امسال دولت لایحه تشکیل شورای عالی ایمنی حمل و نقل را تقدیم مجلس کرده که امبیش از 20 میلیون نفر از مردم ایران درگیر پدیده ریزگرد هستند
بیش از 20 میلیون نفر از مردم ایران درگیر پدیده ریزگرد هستند تهران - ایرنا - عضو کار گروه راهبردی HSE ملی ایمنی محیط زیست و بهداشت گفت بیش از 20 میلیون نفر در 23 استان کشور درگیر پدیده ریزگرد هستند به گزارش خبرنگار علمی ایرنا حمید سرخیل روز جمعه در کارگاه آموزشی مدیریت بحرانبیش از38 میلیون نفرازجمعیت کشورزیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قراردارد
بیش از38 میلیون نفرازجمعیت کشورزیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قراردارد خمین -ایرنا- مدیر عامل تامین اجتماعی گفت بیش از 38 میلیون از جمعیت کشور زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارد و از مزایای این سازمان بهره مند هستند سید تقی نوربخش عصر روز دوشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افجمعیت یارانه بگیر از مرز 77.5 میلیون نفر عبور می کند؟
جمعیت یارانه بگیر از مرز 77 5 میلیون نفر عبور می کند نگاهی به روند اجرای قانون هدفمندی نشان میدهد در حالی که درآمدهای این قانون ثابت مانده هزینه های اجرای آن رو به افزایش است به گزارش نامه نیوز به رغم ادامه روند نامناسب اجرای قانون هدفمندی و هزینه های مترتب بر آن دولت هنوز نتجمعیت عربستان از مرز 30 میلیون نفر گذشت
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۴ دپارتمان مرکزی آمار و اطلاعات عریستان سعودی اعلام کرد جمعیت این کشور برای نخستین بار در سال 2013 از مرز 30 میلیون نفر گذشت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا نرخ رشد جمعیت عربستان سال گذشته به 2 7 درصد رسید که پایینتر از متوسط 3 2 درصد در 10جمعیت بی سوادان کشور چند میلیون نفر هستند؟
جمعیت بی سوادان کشور چند میلیون نفر هستند تاریخ انتشار پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۲ ۳۸ معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نهضت سواد آموزی کشور گفت تعداد ۹ میلیون و ۷۱۹ هزار نفر بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۰ در گروه سنی شش سال به بالا در کشور بی سواد مطلق شناخهیگ: برای حل جامع مساله هستهای ایران تلاش میکنیم/ کنفرانس ژنو۲ درباره تعیین یک چارچوب انتقالی است
هیگ برای حل جامع مساله هستهای ایران تلاش میکنیم کنفرانس ژنو۲ درباره تعیین یک چارچوب انتقالی است وزیر خارجه انگلیس در بیانیه ای درباره کنفرانس ژنو ۲ و مساله هسته ای ایران به پارلمان این کشور گزارش داد به گزارش نامه نیوز ویلیام هیگ وزیر خارجه انگلیس در بیانیه خود که در اختیارروسیه نسبت به جلب مشارکت ایران در کنفرانس ژنو2 ابراز امیدواری کرد
روسیه نسبت به جلب مشارکت ایران در کنفرانس ژنو2 ابراز امیدواری کرد مسکو- ایرنا- ویتالی چورکین نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل نسبت به جلب مشارکت جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس ژنو2 برای حل مسایل سوریه ابراز امیدواری کرد به گزارش ایرنا چورکین روز شنبه به ایتارتاس گفت مشارکت ایایران 88 میلیون و 243 هزار دلار دارو صادر کرد
ایران 88 میلیون و 243 هزار دلار دارو صادر کرد تهران- ایرنا- جمهوری اسلامی ایران تا ابتدای بهمن ماه سالجاری 88 میلیون و 243 هزار دلار انواع دارو صادر کرد به گزارش روابط عمومی گمرک جمهوری اسلامی ایران وزن این میزان داروی صادر شده در مدت مذکور 6 هزار و 923 تن بوده است سهم دارو ازعضویت ۶ هزار نفر در کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران
عضویت ۶ هزار نفر در کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایرانحدود ۶ هزار کودک به عضویت کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران درآمده تا از ۳۰ هزار عنوان کتاب موجود در این کتابخانه بهرهمند شوند به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات باشگاه خبری فارس توانا سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بتجارت غیرنفتی ایران و آمریکا از مرز 93 میلیون دلار گذشت
تجارت غیرنفتی ایران و آمریکا از مرز 93 میلیون دلار گذشت ارزش تجارت غیرنفتی ایران و آمریکا در 10 ماهه 1392 از مرز 93 میلیون دلار گذشت به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا بر اساس تازهترین آمار گمرک ایران در مدت زمان یاد شده واردات ایران از آمریکا به 20 هزار تن به ارزش تقریبی 92 6رئیس جمعیت هلالاحمر چرام: 666 نفر از روستائیان شهرستان چرام معاینه رایگان شدند
رئیس جمعیت هلالاحمر چرام 666 نفر از روستائیان شهرستان چرام معاینه رایگان شدندرئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان چرام از معاینه رایگان 666 نفر از مردم ساکن در مناطق روستایی این شهرستان توسط پزشکان داوطلب هلالاحمر خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از چرام حسین بهنامیان در حاشیه اعزام-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها