تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805489505




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویروس چیست و چگونه رایانه شما را آلوده می کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
ویروس چیست و چگونه رایانه شما را آلوده می کند؟
ویروسهای کامپیوتری برنامه های کوچکی هستند که عملاً به یک برنامة اجرایی و یا نواحی سیستمی دیسک متصل شده و همراه آن اجرا می شوند. ویروی پس از اجرا به صورتهای مختلف آثار خود را بر جای می گذارد. در ادامه این مطلب با انواع ویروس و مشکلات که این ویروس ها ایجاد می کنند آشنا می شوید.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ ویروسهای کامپیوتری برنامه های کوچکی هستند که عملاً به یک برنامة اجرایی و یا نواحی سیستمی دیسک متصل شده و همراه آن اجرا می شوند. ویروی پس از اجرا به صورتهای مختلف آثار خود را بر جای می گذارد. برای نمونه، ویروس پس از اجرا ممکن است بصورت مخفی در حافظه شاکن شده و کلیة برنامه هایی که پس از آن ، برای اجرا در حافظه قرار می گیرند را آلوده نماید و به این ترتیب ویروس خود را در بین برنامه های اجرایی تکثیر می کند. 
اکثر ویروسها به فایلهای اجرایی چسبده و آنها را آلوده می کنند. فهرست پسوندهای رایج فایلهای اجرایی عبارتند از: 
SCr ، dll ، oVL ، bin ، Sys ، Com ، exe و ... از طرف دیگر برخی از ویروسها علاقة خاصی به قطاع بوت (partition table) دارند. 







انواع ویروس ها 
1- ویروسهای ساکن در حافظه(memory resident Virus): این ویروسها پس از فعال شدن مانند یک برنامة ماندگار؛ در حافظة باقی می مانند  هر فایلی که برای اجرا در حافظه قرار می گیرد را آلوده می کنند. 
2- ویروسهای Stealth: این گونه ویروسها به روشهای مختلف ردپای خویش را مخفی می کنند، به صورتی که فایلهای آلوده به این ویروسها طوری نشان داده می شود که یک فایل غیرآلوده جلوه کند. اکثر ویروسها پس از آلوده کردن یک فایل اندازة آن را افزایش می دهند و یا گاهی تاریخ و زمان ضبط فایل را عوض می کنند. امّا ویروسهای Stealth این کارها را انجام نمی دهند. بنابراین  شناسایی آنها مشکل است. 
3- ویروسهای polymorphic: این ویروسها، پس از هر بار آلوده سازی ساختار داخلی خود را تغییر می-دهند و یا از شیوه های خود رمزی سازی استفاده می کنند. 
4- ویروسهای Triggered: این نوع ویروسها بخشی از عملیات تخریب خود را در ساعت و یا در تاریخ خاص انجام می دهند ویروس چرنویل نمونه ای از این ویروس است. 


محل تأثیرگذاری ویروسها: 
ویروس ، بسته به کاری که برای آن منظور نوشته شده است در محلهای مختلف تأثیر خود را می گذارد که برخی از آنها عبارتند از : 
1- ضمیمه به فایلهای اجرایی: برخی از ویروسها، خود را با فایلهای اجرایی می چسبانند و آنها را آلوده می-سازند. اینگونه ویروسها ممکن است اندازة فایل و سایر مشخصات آن را تغییر دهند. 
2- قطاع بوت (Boot Sector): دیسکهایی که راه انداز سیستم هستند اولین قطاع یا سکتور آنها قطاع راه انداز یا قطاع بوت نامیده می شود اگر ویروس این ناحیه را دستکاری کند دیسک، دیگر قادر به راه اندازی سیستم نخواهد بود. 
3- جدول پارتیشن (Partition table): هارددیسک از لحاظ فیزیکی یک قطعه محسوب می شود امّا از لحاظ منطقی می توان آن را به ناحیه های مختلف تقسیم کرد که هر کدام از این نواحی یک درایو تلقی می-گردند اطلاعات ه ردرایو منطقی از قبیل آدرس شروع و آدرس پایان در جدولی به نام جدول بخش بندی یا پارتیشن نگهداری می شود اگر این جدول توسط ویروس تخریب شود درایوهای منطقی قابل شناسایی نخواهند بود. 
4- جدول تخصیص فایل (FAT): هر فایلی که روی هارددیسک ذخیره می شود اطلاعات محل نگهداری آن در جدولی به نام جدول دسترسی فایلها (File Allocation Table : FAT) ذخیره می شود که اگر در این جدول ویروس اختلال ایجاد کند فایل قابل بازیابی نخواهد بود. 
5- فضای اختصاص داده شده به فایلهای سیستم عامل: زمانی که سیستم عامل کامپیوتر را راه اندازی می کند بخشی از سیستم عامل در ناحیه ای از RAM ساکن می شود اگر ویروس بتواند به فایلهای این بخش ضمیمه شود در هنگام اجرا، این ناحیه را تخریب می کند و روند کار سیستم را مختل می سازد. 


گزارش از حسین جاهدی







تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۳:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن