تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843066661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آلمان علاقمند همکاری دوجانبه و منطقه ای با ایران است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نماینده آلمان در امور افغانستان و پاکستان/ آلمان علاقمند همکاری دوجانبه و منطقه ای با ایران است تهران- ایرنا - نماینده ویژه دولت آلمان در امور افغانستان و پاکستان تاکید کرد: آلمان علاقمند است تا علاوه بر همکاری و گفت وگو با ایران درباره موضوعات دوجانبه و منطقه ای حاوی منافع مشترک برای تهران و برلین همکاری و رایزنی کند.


«مایکل کخ» Michael Koch که پیشتر سفیر آلمان در پاکستان بود، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، موضوع افغانستان و مهاجران افغان را یکی از موضوعات همکاری منطقه ای ایران و آلمان دانست و گفت: هر دو دولت علاقه مند به موثر بودن در بهبود شرایط افغانستان و آینده بهتر در این کشور هستند. تثبیت موقعیت افغانستان به نفع این کشور و منطقه است و ما از همکاری با ایران در این زمینه بسیار خوشحال خواهیم شد.
در خصوص اقدامات دولت آلمان برای بازگشت دو میلیون مهاجر غیرقانونی افغان در ایران به کشور خود، گفت: دولت ایران همواره اعلام کرده است که مهاجران افغان باید داوطلبانه به کشور خود برگردند و بهترین روش این است که به آنها کمک کنیم تا بتوانند به این تصمیم برسند.
وی افزود: برای تحقق این امر باید شرایط افغانستان بهبود یابد ؛ افغان ها همانند سایر مردم دنیا می خواهند در وطن خود زندگی کنند ، به نظر من همه اقدامات جامعه جهانی برای کمک به بهبود اوضاع امنیت و برقراری صلح و ثبات افغانستان در مسیر کمک به مهاجران افغان در ایران و پاکستان به کشور خودشان است.
کخ تصریح کرد: آلمان از طریق کمک های مالی، مشارکت نظامی، آموزش نیروهای امنیتی و پلیس افغانستان ، حمایت های سیاسی و غیره حاضر است به بهبود اوضاع در افغانستان کمک کند.
نماینده ویژه دولت آلمان در امور افغانستان و پاکستان با اشاره به این نکته که بسیاری از مهاجران افغان در سال های اخیر به کشور خود برگشته اند افزود: بهترین راهکار بازگشت مهاجران افغان بهبود وضعیت زندگی در این کشور است که امیدواریم شرایط در آینده نزدیک بهتر شود.

*** زیربناهای اقتصادی و وضعیت سیاسی در افغانستان باید بهبود یابد
وی همچنین با اشاره به وجود زیربناهای اقتصادی مناسب و وضعیت سیاسی مطلوب در افغانستان برای پذیرش این میزان مهاجر افغان در ایران و پاکستان و اقدامات دولت آلمان برای ارتقای وضعیت اقتصادی افغانستان گفت: آلمان سالانه 500 میلیون یورو در زمینه غیرنظامی در افغانستان سرمایه گذاری می کند، این مبلغ در برنامه های توسعه ای گسترده ای سرمایه گذاری می شود .
کخ تاکید کرد: شرایط اقتصادی در افغانستان بعد از سال 2001 به شکل گسترده ای بهبود یافته است اما هنوز در مقایسه با دو کشور همسایه اش یعنی ایران و پاکستان فاصله زیادی دارد و ما راه درازی در پیش رو داریم.
سفیر پیشین آلمان در پاکستان همچنین با اشاره به شرایط سیاسی و امنیتی در افغانستان گفت : سال 2014 ا ز نظر سیاسی مقطع مهمی برای افغانستان به شمار می آید ، انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را در پیش داریم و برای اولین بار شاهد تغییر رییس دولت به شکل دموکراتیک خواهیم بود.

***انتخابات سالجاری ریاست جمهوری افغانستان یک گام به پیش است
این دیپلمات آلمانی ادامه داد: حضور نامزدهای فراوان از طیف های گسترده سیاسی در انتخابات ماه آوریل (فروردین) گزینه های پیش روی مردم را متنوع تر کرده است. با وجود همه این نکات مثبت باید به تلاش برای بهبود وضعیت امنیتی و سیاسی درافغانستان ادامه داد ، ما خود را برای رسیدن به این اهداف متعهد می دانیم ، تحقق این اهداف در تسریع روند بازگشت مهاجران افغان به کشورشان موثر خواهد بود.
***همکاری مشترک آلمان با نهادهای بین المللی برای بهبود وضعیت مهاجران افغان
کخ در مورد تشکیل انجمن، شورا یا هر نهاد رسمی دیگری بین ایران، پاکستان، آلمان یا اتحادیه اروپا برای کمک به مهاجران افغان نیز گفت: می دانیم کمک به بهبود شرایط زندگی مهاجران افغان در ایران و پاکستان به وسیله کمیسریای عالی امور مهاجران سازمان ملل متحد انجام می پذیرد که مهم ترین نهاد بین المللی رسیدگی به وضعیت مهاجران در جهان است.
جامعه جهانی باید بداند این موضوع فراموش نشده و دولت ایران نیز می خواهد همه کشورها موضوع مهاجران افغان را از یاد نبرند. ما به خوبی از این امر مطلع هستیم و از تلاش ها و کمک های دولت ایران به مهاجران افغان تشکر می کنیم.
نماینده دولت آلمان در امور پاکستان و افغانستان خاطر در ادامه از دولت ایران برای کمک به مهاجران افغان در طی دهه های اخیر تقدیر و تشکر کرد ، تلاشهایی که به اعتقاد وی احترام و تحسین کشورهای جهان را به دنبال داشته است.
*** سفر اخیر وزیر امور خارجه آلمان به افغانستان
کخ در مورد سفر وزیر امور خارجه آلمان به افغانستان در 9 فوریه (20 بهمن) و رایزنی های وی با ˈحامد کرزیˈ رییس جمهوری افغانستان در خصوص ادامه حضور نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو نیز گفت : این اولین سفر ˈفرانک اشتاین مایرˈ وزیر امور خارجه بعد از انتصاب به این مقام به افغانستان بود که من نیز افتخار همراهی با وی را در این سفر داشتم . ما در مورد بعضی مسائل با دولت افغانستان گفت و گو و رایزنی کردیم.
وی با اشاره به خروج نیروهای ناتو از افغانستان تا پایان سال 2014 و ادامه ماموریت غیرجنگی این کشورها در افغانستان افزود : جامعه بین المللی در چند سال گذشته در کنفرانس های متعددی به توافق های بسیاری در مورد آینده افغانستان دست یافته است. سال 2014 سال بسیار مهمی برای افغانستان است نه تنها به دلیل انتخابات ریاست جمهوری بلکه به این دلیل که ماموریت نیروهای ناتو در این کشور خاتمه می یابد.
نیروهای آیساف یا کمک به صلح افغانستان تا حد زیادی ماموریت های خود را به پلیس و نیروهای امنیتی افغان واگذار کرده اند، در همان حال ما باور داریم با آنکه ارتش و پلیس افغانستان توانسته از نظر توانایی ها به جایگاه خوبی دست یابد؛ می تواند از آموزش ها و توصیه های بیشتر شرکای غربی خود بهره بگیرد؛ به همین دلیل برنامه ای با حضور کم تعدادتر سربازان ناتو را به عنوان جایگزین آیساف در افغانستان تدوین کرده ایم که به آموزش و ارائه مشورت به نیروهای امنیتی و پلیس افغانستان بعد از خروج نیروهای ناتو از این کشور در سال 2014 بپردازند.
*** 600 تا 800 سرباز آلمانی در افغانستان می مانند
کخ در پاسخ به سوالی در مورد موضوع امضای پیمان نامه امنیتی دوجانبه آمریکا و افغانستان و مسایل مطرح پیرامون آن گفت: این توافق نامه دوجانبه امنیتی از جمله برنامه ناتو برای حضور در افغانستان و یکی از خواسته های آمریکایی هاست که اگر امضا شود حضور نیروهای ناتو و آلمان را در بر می گیرد.
وی گفت: آلمان پیشتر از حضور 600 تا 800 سرباز خود در این ماموریت خبر داده بود، این ماموریت جدید آموزشی و مشورتی است و شامل ماموریت های جنگی نمی شود.
*** تقدیر از مقامات سازمان ملل در کمک به مهاجران افغان
کخ در مورد سفر هفته جاری ˈآنتونیو گوترسˈ کمیسریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل به ایران نیز یادآور شد: من با گوترس صحبت و از زحمات وی و نهاد بین المللی کمیساریای سازمان ملل تشکر کردم، صبح امروز نیز با رییس دفتر کمیساریا در تهران دیدار کردم.
وی افزود: در همه دیدارها با مقامات ایرانی و بین المللی این پیام را به آنها رساندم و از اقدامات آنها تشکر کرده ام، آلمان برای کمک های ایران و سازمان های بین المللی به مهاجران افغان بسیار سپاسگزار است.
سیام**9157/1647
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن