واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت:
مسؤولان از دادن وعدههای بیمورد به مردم پرهیز کنید سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه برخی از مدیران دولتی در سطح کلان وعدههای بیموردی به مردم میدهند که خارج از توان آنها است و برخی با دادن وعده واقعی و قابل اجرا، اما خلاف آن عمل میکنند، گفت: مسئولان در حکومت دینی باید عادت کنند که به مردم راست بگویند و به وعدههای خود عمل کنند.
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر در مراسم تواصی بحق به ملاکهای راهیابی به بهشت از دیدگاه روایات پرداخت و اظهار داشت: یکی از اهداف انسان مسلمان دستیابی به بهشت پروردگار در فردای قیامت است؛ خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم ویژگیهای بهشت را بیان و راههای رسیدن به آن را نیز ارائه کرده است.
وی در این زمینه افزود: یکی از روایاتی که بسیار شفاف و روشن به راههای رسیدن به بهشت اشاره کرده روایتی از رسول گرامی اسلام (ص) است که بر اساس آن اگر انسان اعمالی که در این روایت آمده است را انجام دهد، پیامبر (ص) ورود او را به بهشت، ضمانت خواهند کرد.
وی «پرهیز از دروغ» را نخستین کلید ورود انسان به بهشت از دیدگاه پیامبراسلام (ص) دانست و اظهار داشت: پرهیز از دروغ شاید در نگاه اول ساده و آسان به نظر بیاید اما در عمل کاری بسیار دشوار است.
سرپرست حجاج ایرانی افزود: دروغ انسان را از مسیر ایمان خارج میکند و قرآن میفرماید «آنهایی که ایمان ندارند گرفتار دروغ میشوند».
وی بر پرهیز از دروغ در زندگی اجتماعی و خانوادگی تاکید کرد و اظهار داشت: انسان باید مبنای کارهای خود را در زندگی بر اساس درستی و راستی قرار دهد؛ اگرانسان به دروغ عادت کند به مرور زمان این منکر برای او عادی میشود و تبعات فردی و اجتماعی سوئی برای انسان و جامعه در پی دارد. در روایات آمده است راست بگویید حتی اگر به ضرر شما باشد.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر «وفای به عهد» را یکی دیگر از کارهایی دانست که از دیدگاه پیامبر اسلام (ص) سبب ورود انسان به بهشت میشود و در این زمینه اظهار داشت: انسان هنگامی که وعدهای میدهد باید به آن پایبند باشد؛ وفای به عهد باید در سطوح خرد و کلان جامعه مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: گاهی برخی از مدیران و مسئولان در سطح کلان وعدههای بی موردی به مردم میدهند که خارج از توان آنها است و این کار نادرستی است، از سوی دیگر دادن وعده واقعی و قابل اجرا به مردم و خلاف آن عمل کردن، نیز یکی دیگر از کارهای مذموم و ناپسند است؛ نباید وعده ای به مردم داده شود که قرار نیست به آن عمل شود.
سرپرست حجاج ایرانی به سیره امام علی (ع) در حکومت داری اشاره کرد و افزود: یکی از دلایلی که امام علی (ع)، امام المتقین نامیده میشود این است که در هیچ زمینه ای حتی در سیاست به مردم دروغ نمیگفت و حاضر نشد برای دستیابی به قدرت به هر اقدامی دست بزند.
وی ادامه داد: همواره افرادی همچون معاویه به امیر المومنین (ع) ایراد میگرفتند که ایشان سیاستمدار نیست، چون فکر میکردند که سیاستمدار آن کسی است که اهل دروغ و ریا است؛ اگر امام علی (ع) به چنین اقداماتی دست میزد دیگر امیرالمومنین نبود.
حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر ابراز کرد: حضرت امیر (ع) در حدیثی میفرماید که اگر نبود خداوند از ما پیمان گرفته که در برابر ظالم بایستیم و از مظلوم دفاع کنیم، من این افسار خلافت را روی دوش شترش میانداختم تا درِ خانه هر کسی که خواست زانو بزند.
وی تصریح کرد: مسئولان در حکومت دینی باید عادت کنند که به مردم راست بگویند و بهترین راه این است که ابتدا به وعدههای خود عمل نموده و سپس به مردم گزارش ارائه دهند.
آقای قاضی عسکر افزود: انسان باید به وعده ای که میدهد، ملتزم باشد و به ان عمل کند؛ اگر نمیتوانیم به قولی که میدهیم عمل کنیم، چرا باید دیگران را معطل خود کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر «امانت داری» را یکی دیگر از راههای رسیدن انسان به بهشت دانست و اظهار داشت: اگر مردم به کسی اعتماد کردند و رای دادند و مسئولیتی را به وی سپردند در حقیقت آن مسئولیت در نزد او امانتی از سوی مردم است و نباید از این موقعیت سوء استفاده کند، بلکه باید سعی کند خدمتگذار مردم باشد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که نمایندگان مجلس در ابتدای مسئولیت خود قسم یاد میکنند این است که به قول و وعده خود به مردم پای بند باشند که هرگونه سوء استفاده از طرف برخی از افراد مسئول به اعتماد عمومی لطمه فراوانی وارد میکند.
نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی بر توجه و حفظ ارزشهای دینی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: نباید ملاکهای دینی در جامعه مغفول واقع شود. وقتی مردم مسئولین اعتماد میکنند و آنان نیز باید اعتماد مردم رااز خود سلب نکنند و با تمام وجود خدمتگزار مردم باشند و مراقب باشند که زرق و برق دنیا آنها را نفریبد.
وی «عدم نگاه به نامحرم»، «پرهیز از شهوت» و «کنترل دست و زبان» را سه عمل دیگری دانست که انجام آنها، ضمانت ورود انسان به بهشت از سوی پیامبر اسلام (ص) را در پی دارد. /920/د102/ج
۱۳۹۲/۱۱/۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]