تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز دژ محكم خداوند رحمان و وسيله راندن شيطان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818995477




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره ها عرصه بروز خلاقیت و استعدادها است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس جشنواره ها عرصه بروز خلاقیت و استعدادها است تهران- ایرنا- رییس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس، برگزاری جشنواره هایی نظیر جایزه ادبی یوسف را بهانه ای برای گرامیداشت یاد و نام شهیدان و عرصه ای برای بروز خلاقیت کسانی دانست که دل در گرو شهیدان بسته و گردش قلمشان بر مدار زنده نگه داشتن نام قهرمانان این میهن می چرخد.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سردار ˈ گلعلی آقا بابایی ˈ روز چهارشنبه در آیین اختتامیه ششمین جشنواره داستان کوتاه دفاع مقدس افزود: امروز با گذشت سال ها از دوران پر افتخار دفاع مقدس، می توان با آرامش و تامل بیشتری به آنچه در آن دوران رخ داده است، نگریست.
آقابابایی با بیان این که نسل جوان در بخش عمده ای از سال های دهه 60 در متن حادثه ها و حماسه های دفاع مقدس حضور یافت، اظهارداشت: عرفان، مردمداری ، ترجیح دیگران بر خود، تزکیه و خودسازی، این نسل را به درجه ای بالا از آگاهی رساند که در تشخیص و عمل به آنچه باید انجام دهد نه تنها درنگ نمی کرد، بلکه با همه وجود و سرشار از اشتیاق پای در میدان می گذاشت و بر سر تشخیص و تکلیف خویش تا پای جان می ایستاد.
وی ادامه داد: مطالعه تاریخ الهام بخش است و آموزنده، شناخت انسان را نسبت به خود و جامعه ژرفا می بخشد، از تکرار رویدادهای ناخوشایند پیشگیری می کند و نگاهی تیزبین به شخص می دهد تا بتواند آنچه را در اطرافش می گذرد، دریابد.
آقابابایی اضافه کرد: سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس بنا دارد با تقویت این نوع جشنواره ها بخصوص جشنواره انتخاب کتاب دفاع مقدس و کنگره های سراسری شعر دفاع مقدس، زمینه حضور نویسندگان و هنرمندان را در عرصه هنر و ادبیات پایداری فراهم آورد.
در این مراسم از کتاب ˈآغازی دیگر ˈ که مجموعه ای از داستان ها و نقد داستان های برگزیده پنج دوره جایزه ادبی یوسف است، رونمایی شد .

** جایزه یوسف را از درجا زدن نجات دادیم
دبیر علمی جایزه ادبی یوسف نیز گفت: یکی از نکات حائز اهمیت در جشنواره این است که آن را از درجا زدن نجات دادیم، رسمی که در اغلب جشنوارها وجود دارد.
«رحیم مخدومی» افزود: متاسفانه جشنواره ها صرفا برای معرفی آثار و نویسندگان برپا می شود و جریان ساز نیستند زیرا به این آثار توجه اندکی می شود.
وی نقد را یکی از راهکارهای مهم برای تقویت آثار نویسندگان عنوان کرد و گفت: نقد ویژگی هایی را می طلبد؛ هم صاحب اثر باید نقد پذیر باشد و هم نقاد موشکافانه این کار را انجام دهد که در دوره ششم جایزه ادبی یوسف این اتفاق افتاد.
دبیر علمی جایزه ادبی یوسف ادامه داد: نفس برگزاری این جشنواره این است که انعکاس صحیحی از دفاع مقدس داشته باشیم و نخستین گام در این مسیر، شناخت صحیح آن دوران است.
وی با انتقاد از قالب بیشتر آثار ارسالی افزود: این آثار عاری از روح دفاع مقدس بودند زیرا برخی نویسندگان آشنایی کاملی با این دوران نداشتند.
به گفته مخدومی، متولیان باید در جهت آشنایی بیشتر نویسندگان با دوران دفاع مقدس، اردوها و نشست هایی را برگزار کنند و مقدمات ملاقات چهره به چهره نویسندگان با یادگاران آن دوران را در مناطق جنگی فراهم سازند؛ هر چند مطالعه گام اول برای تقویت این افراد است.
اجتمام(3) ** 1880 ** 1478
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




30/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن