تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838108399
پریدن جسم در گلوی کودک،جلوگیری از خفگی کودک چگونه ممکن است؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پریدن جسم در گلوی کودک،جلوگیری از خفگی کودک چگونه ممکن است؟
متأسفانه در این مواقع بسیاری از افراد تصور می کنند بهترین اقدام برای خروج جسم، وارد کردن انگشتان دست به داخل دهان مصدوم است، حال آن که وارد کردن انگشتان دست به داخل دهان مصدوم می تواند منجر به تحریک و اسپاسم عضلات حلق، علائم و نشانههای پریدن جسم در گلوی کودک
علائم ورود جسم خارجی به مجاری تنفسی در 3 مرحله دیده میشود. مرحله اول سرفههای شدید، گریه و ضعف کودک، کبود شدن و حالت تهوع است اما شاید بعد از چند دقیقه بهبود موقتی ناشی از توقف سرفهها به علت خستگی بیمار دیده شود که بسیار گول زننده و خطرناک است و ممکن است اطرافیان تصور کنند خطر رفع شده است و در آخر به وجود آمدن عوارض تنگی نفس، عفونت و سایر عوارض.
پریدن جسم در گلوی کودک و جلوگیری از خفگی کودک
اولین قدم برای خارج کردن جسم از گلوی کودک
در اولین برخورد با چنین مشکلی شناخت سریع نوع انسداد و اقدامات فوری در نجات کودک بسیار موثر است. انسداد ناشی از جسم خارجی در اکثر موارد ناقص است و مقداری راه برای گذر هوا وجود دارد و خیلی کم پیش میآید که انسداد کامل در مجاری تنفس اتفاق بیفتد ولی باید بدانید که هرکدام از این دو نوع، علائم و نشانههای خود را دارند و نوع برخورد با هرکدام از آنها متفاوت است پس قبل از هر نوع اقدامی باید خوب بررسی کنید که با چه انسدادی طرف هستید.
پریدن جسم در گلوی کودک و جلوگیری از خفگی کودک
اگر بچه بالای یک سال بود
اگر بچه هوشیار بود به او بگویید که بایستد 5 فشار محکم به ناحیه پایین جناغ سینه وارد کنید. ممکن است این کار تا 10 بار تکرار شود. اگر هوشیار نبود و روی زمین دراز کشیده بود باید با قرار دادن 2 دست روی ناحیه زیر جناغ 5 فشار محکم به سمت داخل و بالا وارد کرد و سپس دهان را بررسی کنید و جسم خارجی را نگاه کنید.
اگر به دنبال خوردن غذا یا ورود جسم خارجی، کودک دچار سرفه مکرر و سیاه شدن گذرا شد بهتر است از زدن بر پشت کودک خودداری کرد چرا که ممکن است انسداد نسبی تبدیل به انسداد کامل شود.
پریدن جسم در گلوی کودک و جلوگیری از خفگی کودک
پیشگیری از خفگی در کودکان
خفگی مهمترین و فوری ترین عامل تهدیدکننده سلامت انسان است که اگر در ظرف چند دقیقه عامل خفگی از بین نرود ، فرد می میرد و آن زمانی است که بنا به عللی ( مثل بسته شدن راههای تنفسی ، داروها و بیماری های فلج کننده مراکز تنفسی ، قرار گرفتن در محیطی با گازهای سمی و ... ) اکسیژن کافی به بدن انسان نرسد و مراکز حیاتی مهم واقع در مغز از اکسیژن محروم بمانند و به این ترتیب علائم خفگی از قبیل تنگی نفس ،کبودی لبها و نوک انگشتان ، کندی و نامنظمی نبض و از دست دادن حواس ظاهر می شود .
برخلاف تصور ، آسیبهایی که باعث خفگی کودکان می شوند ،خیلی ساده اتفاق می افتد و عواملی که به خفگی منجر می شوند به وفور در محیط زندگی کودکان وجود دارند و در زمانی که کودک با چنین عواملی تنها بماند ، از روی کنجکاوی و بی تجربگی خود را در معرض خطر قرار می دهد . بنابراین بزرگترها به ویژه والدین واجب است که راههای پیشگیری از خفگی را شناخته و کودکان را از تهدیدکننده های مربوط دور نگهدارند .
پریدن جسم در گلوی کودک و جلوگیری از خفگی کودک
پیشگیری :
***هر گونه طناب ( طناب بازی ، بند پردها و ... ) و حتی کمربند لباس را از دسترس کودکان دور نگه دارید. مواردی مشاهده شده است که کودکان ضمن بازی کردن با طناب و پیچاندن آن به دور گردن موجبات خفگی خود و یا هم بازی خود را فراهم کرده اند .
***پاکتهای پلاستیکی بزرگ را در دسترس کودکان قرار ندهید . کودکان می توانند با فرو بردن پاکت در سر ( و گیرکردن آن در دور گردن ) که در بعضی مواقع ، قادر به بیرون آوردن آن نمی باشند ، زمینه خفگی را فراهم ساخته و با این کار باعث خفگی کامل یا اختلالات مغزی خود شوند ( به علت نرسیدن اکسیژن به سلولهای مغزی ) .
***از خواباندن کودک در بالشهای خیلی نرم ( مثل بالش های تهیه شده از پر ) و بزرگ اجتناب کنید. بالشهای تهیه شده از پر در بعضی از کودکان موجب حساسیتهای تنفس می شوند . گیرکردن راههای تنفسی کودک در لای بالش ، ممکن است موجب خفگی یا مشکل تنفسی برای کودک شود .
***قنداق فرنگی نوزاد نباید آنقدر بزرگ باشد که نوزاد بتواند سر خود را در آن فرو کند ؛ در اینصورت ، می توان یک حوله تا کرده و در انتهای آن جاد داد تا از بروز حادثه جلوگیری شود .
***از بندهای خیلی بلند برای پستانک کودک استفاده نشود بهتر است بند آن کوتاه باشد . ممکن است بندهای خیلی بلند با پیچ خوردن در دور گردن کودک ، موجب خفگی وی شوند .
***پیشنهاد می شود پستانک فقط در مواقع ضروری با رعایت موازین بهداشتی زیرنظر والدین در اختیار کودک قرار گیرد .
در زمان شیرخوردن کودک با شیشه ( شیرخشک ) او را تنها نگذارید .
***تکیه دادن شیشه شیرکودک بر بالش یا هر وسیله دیگر و رهاکردن او به حال خود ، می تواند باعث خفگی شود ؛ زیرا یک عطسه یا سرفه یا ... می تواند در چنین حالتی موجب اختلال در عمل بلع و تنفس کودک شده و برای او خطرناک باشد .
پریدن جسم در گلوی کودک و جلوگیری از خفگی کودک
***پوشاندن لباسهای کشی و یا بنددار به کودک که ممکن است به کالسکه یا جاهای دیگر گیرکند و باعث خفگی شود ، خطرناک است .
***مراقب باشید که کودکان از مدادهای کوتاه ( کمتر از 10 سانتی متر ) استفاده نکنند . برخی از کودکان عادت دارند که مداد را هنگام نوشتن به دهان گذاشته و آن را بمکند که با این عمل نادرست ممکن است موجب خفگی خود شوند ، در ضمن خطر چنین کاری را به آنان تفهیم نمایید.
***مادران شیرده باید در زمان خواب آلودگی از شیردادن به کودک خودداری کنند . ممکن است مادر خواب آلوده در هنگام شیردادن کودک به خواب رود و در این وضعیت ،قرار گرفتن پستان مادر در ورودی راههای تنفسی کودک موجب مسدود شدن راههای تنفسی و خفگی وی شود .
***از غذا دادن به کودک در حالت درازکش خودداری کنید . احتمال لیزخوردن غذا و گیرکردن آن در گلو در حالت درازکش بیشتر است .
***از قرار دادن اشیاء کوچک مثل سکه ، دکمه در دسترس کودک خودداری کنید . برخی از کودکان عادت دارند که چنین اشیایی را در دهان بگذارند و با این کار بویژه در حال بازی ، خطر خفگی را برای خود فراهم می کنند .
***در هنگام غذاخوردن ، کودکان را تنها نگذارید . ممکن است به دلایل مختلف غذا در گلوی کودک گیر کند و به کمک احتیاج داشته باشد .
***استفاده کودکان از شکلاتهای مکیدنی سفت و آجیل با پوست بسیار خطرناک است . توصیه می شود ( ابتدا شکلات ها را خرد و آجیل را مغزکرده و سپس به کودک بدهید . )
***به بچه ها تفهیم نمایید که استفاده از آدامس ، شکلات ( یا هر نوع ماده غذایی ) در هنگام بازی بسیار خطرناک است . هنگام بازی به علت دم و بازدم های قوی و حرکت سر به سمتهای مختلف ( فاصله گرفتن چانه از سینه ) ، احتمال حرکت مواد غذایی به طرف حلق به صورت غیرارادی زیاد بوده و ممکن است موجب خفگی شود .
***از خنداندن بچه ها در حین خوردن و آشامیدن بپرهیزید .صحبت کردن ، گریه کردن ، خندیدن ، سرفه و ... عواملی هستند که در حین غذاخوردن ، ممکن است زمینه ساز گیرکردن غذا در حلق و خفگی کودک شوند .
پریدن جسم در گلوی کودک و جلوگیری از خفگی کودک
کمک های فوری :
***اگر شییی راه تنفسی کودک را بسته باشد ، باید فوری آن را با انگشت درآورید .
***اگر شییی در گلو گیر کرده است ، پاهای کودک را گرفته و کودک را به شکل آویزان نگه دارید . با دست دیگر ضربه هایی آرام بین دو کتف کودک وارد کنید ، و یا کودک را از شکم روی استخوان ران خود قرار دهید ، به نحوی که سر و پاهای کودک آویزان باشد و به همان ترتیب ضربه هایی آرام بین دوکتف وارد کنید .
***اگر باز هم موفق به نجات کودک نشدید ، یک ضربه محکم بین ناف و نوک جناغ سینه کودک وارد کنید تا شی ء از گلوی کودک به بیرون پرت شود .
***اگر تنفس کودک قطع شده ، به او تنفس دهان به دهان بدهید .
1392/11/14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
چگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم؟!
چگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم ممكن است در شب های اول مجبور شوید كودك را 100 یا 200 بار ببوسید و حتی تا 3 ساعت این شیوه را ادامه دهید تا كودك به خواب برود سعی كنید خونسرد و آرام باشید و اگر مشكلی در ناحیه كمر دارید می توانید به جای بوسیدن كودك سر و یا دست او را نوازشجسم خارجی را چگونه از چشم خارج کنیم
جسم خارجی را چگونه از چشم خارج کنیم کارشناس و مدرس امداد و نجات هلال احمر استان کرمانشاه گفت نباید به هنگام فرورفتن جسم خارجی در چشم چشم خود را مالش داد زیرا این کار احتمال آسیب چشمی را در پی خواهد داشت به گزارش نامه نیوز به نقل از شهریار نوری الاصل از منطقه کرمانشاه تچگونه تنها خوابیدن را به کودکمان یاد بدهیم؟
چگونه تنها خوابیدن را به کودکمان یاد بدهیم ممكن است در شب های اول مجبور شوید كودك را 100 یا 200 بار ببوسید و حتی تا 3 ساعت این شیوه را ادامه دهید تا كودك به خواب برود 1 - شیوه ی پاداش دهی این شیوه زمانی كارآمد است كه كودك قبل از خوابیدن بی قراری می كند و آرام نمی گیرد وچگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم؟
چگونه تنها خوابیدن را به کودک آموزش دهیم برای شروع كنار تخت كودك بنشیند تا زمانی كه كودك به خواب برود در شب بعد كمی دورتر از تخت بنشینید و هر شب ته تدریج این فاصله را بیشتر كنید تا جایی كه از اتاق خارج شوید و جلوی در اتاق و در دیدرس كودك بنشینید به طوری كه بتوانید با كودك حرفچگونه از آزار جنسی کودکان جلوگیری کنیم؟
چگونه از آزار جنسی کودکان جلوگیری کنیم به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرآنلاین شیرزاد عبداللهی مادر در حالی که کوله پشتی پسر ده ساله اش را روی دوش او می اندازد با نگرانی می گوید مواظب خودت باش و کودک با نگاهی معصوم وارد کوچه می شود تا مدرسه راهی نیست اما پیمودن هبا کودکان وسواسی چگونه رفتار کنیم؟
با کودکان وسواسی چگونه رفتار کنیم پژوهشهای مختلف نشان میدهد بهترین نوع درمان اختلال وسواس در کودکان به کار بردن روشهای درمانی مانند درمانهای شناختی رفتار درمانی و در مواردی دارو درمانی است که در تمام این مراحل کمکهای والدین و اعضای خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است بکودکانمان را چگونه تربیت کنیم؟
کودکانمان را چگونه تربیت کنیم یک روانشناس معتقد است نباید به شخصیت و وجود کودک حمله کرد بلکه باید عمل او را مورد تنبیه قرار داد به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران امیر مهردادی اظهار کرد یکی از مباحثی که میتواند آثار مطلوب و یا نامطلوبی بر شخصیت کودکان بر جا بگذارد تنبیهمحو کار کودک؛ آرزویی محال یا چشم اندازی ممکن؟
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۳۶ جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی ع با برگزاری سمینارتخصصی کودکان کار سوم تا هفتم اسفندماه سال جاری در دانشگاههای شریف تهران شهید بهشتی و علامه طباطبایی به طرح مسئله در مورد چرایی معضل کار کودکان و چگونگی رفع آن میپردازد به گزارش سرویس اجتمچگونه تشخیص دهیم کودکمان چاق است؟
چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۳۸ یک متخصص کودکان گفت کودکانی که مقادیر زیادی چربی در بدن ذخیره دارند چاق محسوب میشوند افزایش چربی معمولا به طور مزمن اتفاق میافتد و میتواند ناشی از مصرف غذا و مواد دارای قند بالا و کمبود فعالیتهای فیزیکی باشد سیدمهدی منجمزاده در گفتوگو با خباثرات سوء زورگویی بر جسمی و روان کودکان
سهشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۰۹ متخصصان بیمارستان اطفالِ بوستون هشدار دادند کودکانی که در سن کم بیشتر در معرض زورگویی و رفتارهای تهدیدکننده بزرگترها هستند تاثیر مخرب این سوءرفتارها بر سلامت جسم و روان آنها شدیدتر و طولانیتر خواهد بود به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایرقوانین حمل کودک با وسیله نقلیه در دیگر کشورها چگونه است؟
قوانین حمل کودک با وسیله نقلیه در دیگر کشورها چگونه است جامعه > پلیس - حفاظت از کودکان در برابر صدمات ناشی از تصادفات رانندگی در بسیاری از کشورها یک اصل کاملا جدی است هادی معیری نژاد- در بسیاری از کشورهای جهان پلیس جریمه های سخت گیرانه ای برای بی احتیاطی در حمل کودکودکانمان را چگونه در برابر آزار جنسی آموزش دهیم؟
کودکانمان را چگونه در برابر آزار جنسی آموزش دهیم در این مقاله به اقدامات عملی برای آموزش خودمحافظتی به کودکان میپردازیم احتیاطهای سنتی درمورد غریبهها برای محافظت از کودک کافی نیست چرا که اغلب افرادی که به کودک آسیب میزنند معمولاً برای او شناخته شده هستند از این رو تمایز قائلچگونه هوش کودکمان را افزایش دهیدم؟
چگونه هوش کودکمان را افزایش دهیدم هوش انسان تحت تأثیر دو عامل اصلی یعنی وراثت و محیط قرار دارد سالهای نخستین زندگی دوره ای بسیار تاثیرگذار در تعیین میزان هوش است و به این ترتیب روشن میشود که پدر و مادر نقش مهمی در رشد ذهنی فرزند خود دارند به گزارش نامه نیوز به نقل از سلامت نکودکمان را چگونه کتابخوان کنیم؟
کودکمان را چگونه کتابخوان کنیم درعصر ارتباطات و رایانه کودکان تمایلی به کتاب خواندن ندارند اما یکسری هشدارها و توصیه وجود دارد که میتوان کودکان را با کتاب مانوس کرد محمد خسروی روانشناس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت در عصر تکنولوژی ارتباطات با وجودچگونه وابستگی کودکمان به تلفن همراه را کم کنیم؟
چگونه وابستگی کودکمان به تلفن همراه را کم کنیم این روزها بیشتر والدین از اینکه کودکان ۱۰ تا ۱۴ ساله شان به تلفن همراه وابستگی پیدا کرده اند نگرانند این روزها اغلب کودکان به تلفن همراه وابستگی شدیدی پیدا کرده اند به گونه ای که بیشتر کودکان تلفن همراه شخصی دارند اگرچه پیشرفت فناششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر چگونه به پایان میرسد؟
ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر چگونه به پایان میرسد اختتامیه ششمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر 4 اسفندماه در تالار وحدت برگزار میشود مجید فروغی مسئول برنامههای هنری مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی باشگاه خبرنگارچگونه یک مهد کودک خوب برای کودکان خود انتخاب کنیم؟
چگونه یک مهد کودک خوب برای کودکان خود انتخاب کنیم هرچه تعداد کودکان کمتر باشد کارآیى مربى بیشتر مى شود آکادمى پزشکان اطفال امریکا ۳ تا ۵ کودک براى هر مربى و ۷ تا ۱۰ براى کودکان بزرگ تر را پیشنهاد کرده است قبل از انتخاب مهد کودک لازم است مواردى را مدنظر داشته باشیم سوالاتى از-
گوناگون
پربازدیدترینها