تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871121313




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عبدالله گل قانون جنجال برانگیز نظارت بر اینترنت در ترکیه را امضا کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عبدالله گل قانون جنجال برانگیز نظارت بر اینترنت در ترکیه را امضا کرد آنکارا - ایرنا - ˈعبدالله گلˈ رییس جمهوری ترکیه، قانون جنجال برانگیز تشدید نظارت بر اینترنت را که با انتقاد شدید مخالفان و بسیاری از سازمان های غیر دولتی مدافع آزادی بیان مواجه شده، امضا کرد.


به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری ˈدوغانˈ، عبدالله گل در مطلبی در یکی از شبکه های اجتماعی توضیح داد که پس از آنکه دولت به وی اطمینان داده که برخی موارد نگران کننده در این قانون را اصلاح خواهد کرد، تصمیم به امضای این قانون گرفته است.
رییس جمهوری ترکیه نوشت: از مشکلاتی که در قانون افزایش نظارت در اینترنت وجود دارد، آگاهم و این دل نگرانی ها در قانون لحاظ خواهد شد.
بنابر گزارش رسانه های ترکیه، دولت ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر ترکیه به احزاب دارای نماینده در پارلمان ترکیه پیشنهاد داد، برخی موارد انتقاد برانگیز این قانون را اصلاح کنند.
در یک بند این قانون، به شرکت مخابرات دولتی ترکیه اجازه داده شده تا پایگاه های اینترنتی را بدون دریافت مجوز از دستگاه قضایی، مسدود کند.
در اصلاحیه پیشنهادی، شرکت مخابرات دولتی ترکیه موظف خواهد بود، تصمیم خود را برای بستن پایگاه های اینترنتی به دادگاه اعلام کند و دادگاه ظرف 24 ساعت باید نظرش را اعلام کند.
پیش نویس قانون اولیه نظارت بر اینترنت در ترکیه که به تصویب مجلس این کشور رسیده، سبب اعتراض شدید احزاب مخالف و سازمان های مدافع آزادی بیان شده است که نسبت به سانسور در ترکیه معترض هستند.
دولت ترکیه در حالی در این مسیر گام برداشته که از دو ماه پیش با رسوایی مالی - سیاسی بی سابقه ای مواجه است.
تصویب قانون جدید در خصوص استفاده از اینترنت در ترکیه با واکنش ها و انتقادات شدیدی در داخل و خارج این کشور روبرو شده است.
به رغم مخالفت احزاب و اعتراضهای مخالفان و سازمان های غیر دولتی این لایحه دولت با آرای نمایندگان حزب حاکم به تصویب رسید.
قانون جدید اینترنت به ویژه به مقامات مخابرات اجازه می دهد، بدون حکم قضایی پایگاه های اینترنتی نقض کننده ˈحریم خصوصی ˈ یا منتشر کننده اطلاعات ˈتبعیض آمیز و توهین کننده ˈ را مسدود کنند.
این قانون همچنین به مخابرات مجوز می دهد، از شرکت های خدمات اینترنتی بخواهد پایگاه ها و اطلاعاتی را که یک کاربر استفاده کرده، به مدت دو سال حفظ کنند.
احزاب مخالف ترکیه با عنوان اینکه دولت برای سرپوش گذاشتن به رسوایی فساد مالی در دستگاههای دولتی در صدد ممانعت از انتشار اخباری در این رابطه است، اقدام به تصویب این قانون کرده و آن را نقض آزادی توصیف کردند.
حزب حاکم عدالت و توسعه با 319 کرسی از 550 کرسی مجلس ترکیه ، اکثریت مطلق کرسی های پارلمان را در اختیار دارد و با تکیه بر آرای نمایندگان خود، این لایحه را به تصویب رساند.
تصویب این قانون در حالی صورت گرفت که دولت اردوغان در آستانه برگزاری انتخابات شهرداریها و ریاست جمهوری ، با رسوایی فساد مالی بی سابقه رو برو شده است.
خاورم ** 2010* 230**1651
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




30/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن