واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شرایط باز شد هول شدم گفتم شتر! تهران - ایرنا - روزنامه کیهان روز چهارشنبه در ستون ویژه نوشت: صادق زیباکلام اظهارات به دور از تعادل خود را به بسته بودن فضا نسبت داد و مدعی شد چون فضا باز شده، از «شتر» گفته است!
دراین مطلب می خوانید : وی که چندی پیش داشتن اصل فناوری و انرژی هسته ای را زیر سؤال برده بود و به تازگی هم یک تنه اسرائیل را به رسمیت شناخت، در مصاحبه با تابناک می گوید: من می پذیرم که شاید(!) بخشی از رویکردهایم خیلی هم به عنوان روش درست نبوده است.
همواره بر این باورم که یکی از دلایل سانسور در ایران، خود نخبگان ما بوده اند. هنگامی که شرایط و فضا مقداری باز می شود، نخبگان ما یک مرتبه گفته اند «شتر» و به چیزی کمتر از گفتن شتر بسنده نکرده اند.
وقتی فضا یک مقداری باز شد، آقای صادق زیباکلام به جای اینکه بیاید و ژنو را ارزیابی کند و بگوید بخش ها و مفادی که در این توافق آمده چه بوده و چه نبود، یکباره می گوید چه کسی گفته موضوع هسته ای برای کشور مفید بوده است.
یا به جای اینکه راجع به مناسبات با جهان عرب صحبت بکند، می گوید من اسرائیل را به رسمیت می شناسم.
گلایه شما درست است.
برای اینکه صادق زیباکلام ها باعث می شوند فضای باز سیاسی در کشور نتواند نهادینه شود و شکل بگیرد.
زیباکلام در حالی که هیچ محدودیتی در نوشتن تحلیل در روزنامه ها یا سخنرانی و مصاحبه ندارد، می گوید: بعضی ها امثال صادق زیباکلام را آنقدر در منگنه و استیصال قرار می دهند که وقتی مقداری فضا باز شد، مثل فنر یک مرتبه جهش می کنند. مثلاً اینکه هر چیزی که مسئولین فکر می کنند، درست است و عکس آن نباید انعکاس پیدا کند، منجر به همین جهش ها می شود. ما چوب این تفکر را بارها و بارها خورده ایم.
وی این را هم گفته که یک شبه می خواسته ره صد ساله برود و این به فضای سیاسی خدشه وارد می کند.
اما داریوش سجادی از مشاوران سابق مهدی کروبی و همکار نشریات اصلاح طلب درباره مواضع به دور از تعادل زیباکلام معتقد است: قبلاً وقتی می گفتن «شما فقط تا نوک دماغت رو می تونی ببینی» این گزاره برخوردار از ملامت و شماتت نسبت به کسانی بود که فاقد نگرش کلان و وسعت اندیشه بودند. حالا بر عکس شده و در یک رقابت سنگین در تلاشند تا با جراحی پلاستیک فقط تا نوک دماغ شان را ببینند و ببینانند!
وی می افزاید: اظهارات دماگوژیک اخیر آقای «زیباکلام» را نیز می توان در چارچوب تا «نوک دماغ بینی» و «نوک دماغ بیناندنی» محسوب کرد که به دلیل فقد بضاعت دینی مشارالیه و اتکای صرف به محفوظات مکتسبه از مکاتب غرب و پذیرش قطعی و یقینی و «ایدئولوژیک»(!) آن محفوظات بدون ارزنی دلالت و جسارت در به چالش کشیدن مبانی آن محفوظات، به صورتی اجتناب ناپذیر منجر به آن می شود تا مبتلابه با یقینی فرض کردن «افق جهان» با «افق نوک بینی خود» دچار خود فریبی منجر به عوام فریبی شود.
اول**س.ن1744**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
30/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]