تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819230104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

408 مرکز نیکوکاری در سطح کشور راه اندازی شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

408 مرکز نیکوکاری در سطح کشور راه اندازی شده است کرمان - ایرنا - مدیرکل هماهنگی با شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه در کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تاکنون 408 مرکز نیکوکاری در سطح کشور ایجاد شده و 207 مرکز دیگر نیز اسفند امسال دایر می شود.


ˈحمید نصیریˈ روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در کرمان افزود: دهه چهارم فعالیت کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزه توسعه مشارکتهای مردمی با عنوان ˈتوسعه شبکه های مردمیˈ نام گرفته است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر توسعه ساختار مردمی کمیته امداد گفت: در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب برای فعال کردن هسته های مردمی ˈمراکز نیکوکاری محلهˈ فعال می شود.
او افزود: کوچکترین بخش شبکه نیکوکاری در کشور ˈمراکز نیکوکاری محلهˈ است و تمرکز این مراکز در مساجد خواهد بود.
وی گفت: در جاهایی که مسجد وجود ندارد این مراکز در پایگاههای مردمی دایر خواهد شد.
مدیرکل هماهنگی با شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه در کمیته امداد ادامه داد: بعد از تشکیل مراکز نیکوکاری محله، شبکه نیکوکاری شهرستانها تشکیل می شود و بعد شبکه های نیکوکاری استان و سپس شبکه ملی نیکوکاری شکل می گیرد.
وی گفت: شناسایی نیازمندان واقعی با نظر معتمدان محل، شناسایی نیکوکاران و جذب آنها، شناسایی نیروهای افتخاری و جذب آنها و رفع مشکلات نیازمندان در محله از جمله کارکردهای مراکز و شبکه های نیکوکاری است.
نصیری با تاکید بر اینکه باید پیوند و رابطه مناسبی بین نیاز نیازمندان و توانمندی مردم ایجاد شود افزود: احیاء حقوق همسایگی و تقویت ارتباطات درون محله ای، حل مشکلات محله در محله، توانمندسازی فردی و محلی و ارتقاء کارکرد مسجد در محله از جمله کارکردهای این طرح به شمار می رود.
وی به ویژگیهای شبکه نیکوکاری اشاره و بیان کرد: این شبکه یک شبکه اجتماعی است که به دو صورت فیزیکی و مجازی تشکیل می شود. شبکه ای انسانی، مردمی و فراجناحی است و مردم در آن تصمیم گیری کرده، عملیات انجام می دهند و نظارت می کنند و کمیته امداد نیز نقش پشتیبانی کننده دارد.
مدیرکل هماهنگی با شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه در کمیته امداد گفت: مردم با چهار نوع ارائه کمک نقدی، ارائه کمک کالایی، داوطلبانه و حضوری کار مرتبط با شغل خود همکاری می کنند یا به صورت ارائه تخفیف نیکوکارانه خواهد بود.
وی ادامه داد: در شبکه مجازی محله های جهانی دیده شده و این شبکه شبکه ای ایرانی و اسلامی است که هنوز رونمایی نشده است.
او افزود: ترویج فرهنگ نوعدوستی و انفاق، تقویت همبستگیهای اجتماعی، ارتقاء عبادات اجتماعی، ارتباط مناسب بین نیازمندان و توانمندان، تقویت مسوولیت اجتماعی مردم، واگذاری امور به مردم، توازن و تعادل بین محلات و برنامه ریزی محله مبنا و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله کارکرد شبکه نیکوکاری است.
وی گفت: هدف اصلی در این طرح این است که در مجموع بسیج امکانات محله و هم افزایی رخ دهد تا هدفمندی در ارائه خدمت شکل گیرد.
مدیرکل هماهنگی با شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه در کمیته امداد با اشاره به اینکه نام این مراکز مرکز نیکوکاری کمیته امداد نیست تاکید کرد: در اجرای این طرح دنبال نام و نشان کمیته امداد نیستیم.
نصیری افزود: 13 رشته در بحث نیروهای افتخاری برای اجرای این طرح تعریف شده است.
وی درباره همکاری و هماهنگی کمیته امداد با موسسات خیریه و عام المنفعه نیز گفت: با موسسات خیریه به عنوان یک همکار کار می کنیم و تعامل با موسسات خیریه را مدنظر داریم.
او ادامه داد: در این راستا سه مدل از جمله برونسپاری فعالیتها، انجام مشترک فعالیتها و تبادل خدمات را مطرح کرده ایم.
وی افزود: به شخصیت حقوقی موسسات احترام می گذاریم و تلاش می کنیم که در اجرای این طرح استانداردسازی خدمات، تقسیم کار، مدیریت منابع، حذف هم پوشانیها و مسایلی از این قبیل انجام شود.
مدیرکل هماهنگی با شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه در کمیته امداد گفت: نگرشها باید به سمت تعامل بیاید لذا شعار کمیته امداد در همکاری با موسسات خیریه و عام المنفعه ˈهمبستگی، هم افزایی و هدفمندیˈ است.ک/2
7440/8154/2624
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن