واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مسوولیت پذیری در جمهوری اسلامی فرصتی برای خدمت به مردم است مراغه - ایرنا - نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفت: مسوولیت پذیری در جمهوری اسلامی فرصتی برای خدمت بوده و این فرصت نباید به عنوان طعمه مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدتقی پورمحمدی روز سه شنبه در آیین تودیع و معارفه فرماندار این شهرستان افزود: طبق آموزه های امام علی (ع) در نهج البلاغه، هر مسوولیت فرصتی برای خدمت برای مردم بوده و مسوولان باید در این زمینه الگویی برای سایر افراد باشند.
وی با اشاره به اینکه معنای اصلی دولت و مسوولیت پذیری، تغییر است، اظهار کرد: هر مسوولی که عهده دار خدمت می شود باید با رعایت تقوا، برنامه های خود را اجرا و با بررسی نقاط قوت و ضعف مسوولان گذشته، برنامه های مثبت آن ها را ادامه و نقاط ضعف را تقویت کند.
امام جمعه مراغه ادامه داد: رعایت تقوای الهی در بین مسوولان بهترین حد اعتدال در اجرای کارها را فراهم می کند و با عمل به آن می توان در امانتداری مسوولیت، سربلند بیرون آمد.
فرماندار جدید مراغه نیز در این آیین، عملکرد تاثیرگذار و آرمانی را در گرو رضایت مندی مردم خواند و گفت: در صورت جلب رضایت مندی مردم، رضایتمندی شهدا و امام راحل جلب شده و با جلب رضایت آنان، رضایتمندی مسوولان فراهم و در نتیجه رضایت رهبر معظم انقلاب جلب می شود.
ظفر محمدی افزود: وجود وحدت در بین مسوولان و مردم هر منطقه، مهمترین نقطه قوت در موفقیت و پیروزی در کارها بوده و با حفظ آن می توان آرمان های انقلاب و دولت را محقق کرد.
وی اظهار کرد: برای توسعه منطقه و جلب مشارکت بخش غیردولتی در کارهای اقتصادی، صنعتی، تولیدی و کشاورزی این شهرستان برنامه ای چهار ساله با همکاری مسوولان و کارکنان فرمانداری تدوین و کارها براساس این برنامه اجرا می شود.
فرماندار سابق مراغه نیز در این آیین گفت: در مدت چهار سال گذشته در این شهرستان 496 طرح عمرانی و اقتصادی تدوین شده که بیشتر این طرح ها هم اکنون اتمام یافته و یا در حال اجراست.
منصور صادقی اصل افزود: افزایش روستاهای بهره مند از گاز طبیعی از 17 به 94 روستا، ارتقای بهره مندی آب و فاضلاب شهری تا 98 درصد و بهره مندی 96 درصدی جمعیت روستایی از آب آشامیدنی از جمله اقدامات توسعه این منطقه است.
وی ارتقای سرانه امکانات ورزشی از 17 سانتی متر به 34 سانتی متر، ارتقای سرانه فضای سبز از سه متر به 10 متر و افزایش نهادهای مردمی از چهار به 18 مرکز را از دیگر کارهای انجام شده در این زمینه اعلام کرد.
شهرستان تاریخی و فرهنگی مراغه با وسعت دو هزار و 186 کیلومتر مربع (4.8 درصد مساحت استان) دارای دو بخش مرکزی و سراجو و دو نقطه شهری به نام های مراغه و خداجو بوده و در 147 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1390، جمعیت شهری این شهرستان 163 هزار و 859 نفر و جمعیت روستایی آن 83 هزار و 22 نفر و تعداد خانوار آن 70 هزار و 546 خانوار اعلام شده است.
7483/590/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]