واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نشست تخصصی کارآفرینی در دانشگاه سمنان برگزار شد سمنان – ایرنا – نشست تخصصی کارآفرینی با حضور کارآفرینان برتر حوزه صادرات کشور روز سه شنبه در دانشگاه سمنان برگزار شد.
این نشست با محورهای دانشگاه و کارآفرینی، صادرات و کارآفرینی و وضعیت صادرات کشور ایران و با حضور و تقدیر از ˈاسدالله عسگراولادیˈ کارآفرین برتر حوزه صادرات و رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران و رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین در تالار دانش سمنان برگزار شد.
امضای تفاهم نامه مرکز کارآفرینی دانشگاه سمنان با شرکت تولیدی شیمیایی کلران و همچنین تقدیر از ˈمنوچهر هامونˈ مدیر این واحد تولیدی به دلیل کارآفرینی و حمایت از دانشجویان از برنامه های این نشست بود.
معاون پروهشی دانشگاه سمنان در این نشست گفت: مرکز کارآفرینی این دانشگاه دومین مرکز کارآفرینی کشور پس از دانشگاه تهران است.
ˈسیف الله سعدالدینˈ اظهار داشت: ایجاد و تقویت ارتباط بین دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه، صاحبنظران با صنعت و محیط های کسب وکار، ایجاد فرهنگ کارآفرینی بین اعضای هیات علمی و دانشجویان، ایجاد فضا برای حمایت از ایده ها و ایجاد زمینه مکان و تسهیلات برای ایده های اقتصادی کارآفرینان از اهداف ایجاد مرکز کارآفرینی بود.
وی با اشاره به فعالیت 130 شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، خاطرنشان کرد: بسیاری از ایده های این شرکتها تجاری سازی شده و در واحدهای تولیدی شهرک صنعتی در حال تولید است.
وی با اشاره به ثبت 100 اختراع از استادان شرکتهای دانش بنیان زیر مجموعه دانشگاه سمنان، گفت: این اختراع ها برخی تاییدهای سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران را نیز دریافت کرده است.
معاون پروهشی دانشگاه سمنان افزود: دانشگاه سمنان از 15 مرکز کشور است که به عنوان مرکز تخصصی ارزیابی تحقیقات علمی و منشایی برای افزایش اختراعات و ایجاد فضا به منظور انطباق اختراعات با مراکز علمی مشخص شده است.
رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران نیز در این نشست پیوند دانشگاه با فضای کسب وکار و آشنایی لازم دانشجویان و دانش آموختگان با شرایط محیط های کاری را ضروری عنوان کرد.
ˈاسدالله عسگراولادیˈ خاطرنشان کرد: سالانه باید برای یک میلیون و 500 هزار جوان کشور شغل ایجاد شود.
وی با بیان اینکه از نظر علمی از سند چشم انداز کشور جلو هستیم اما در اقتصاد و اشتغال عقب هستیم، افزود: راهی به جز کارآفرینی در ایجاد اشتغال نداریم و در شرایط امروز نیز ارتباط دانشگاه با محیط های کسب و کار باید نزدیکتر شود تا کارآفرینی از حالت سنتی به علمی تغییر کند.
وی پیوند علم و کار را تنها راه تولید ثروت و ارزش افزوده برای کشور دانست و افزود: خیرین نیز باید به مراکز علمی و کارافرینی نگاه ویژه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه دانشجویان برای آینده و اشتغال خود تا جای ممکن نباید استخدام در امور دولتی باشد تا به فکر کارآفرینی بیفتد.
مرکز کارآفرینی دانشگاه سمنان از سال 86 فعالیت خود را آغار کرده است.ک/2
611/599/608/506
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]