واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار دماوند در عیادت مصدومان سقوط اتوبوس؛ بیمارستان سوم شعبان دماوند نیازمند توجه جدی تر مدیران فرادستی است دماوند- ایرنا – فرماندار شهرستان دماوند گفت: قرارگرفتن شهرستان دماوند در دو محور مواصلاتی و پرتردد هراز و فیروزکوه نیازمند توجه جدی و فوری مدیران فرادستی است.
ناصر محمودی فر روز سه شنبه به هنگام عیادت از مصدومان حادثه سقوط اتوبوس مسافری به دره ای در منطقه زیارباغ در محدوده گزنک در محور هراز در بیمارستان سوم شعبان دماوند در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تامین نیازهای ضروری و تجهیزاتی این بیمارستان می تواند در کاهش مرگ و میر حوادث رانندگی در شمال شرق استان تهران و کشور نقش مهمی ایفا کند.
ساعت چهار بامداد یک دستگاه اتوبوس مسافربری با 35 مسافر از مقصد گرگان به سمت تهران در محدوده گزنگ در منطقه زیارباغ به دره ای حدود 40 تا 50متری سقوط کرد که براساس آخرین آمار تا لحظه ارسال خبر تعداد کشته شدگان این حادثه از سوی مسوولان حاضر در صحنه تصادف 19 کشته و 16 مجروح اعلام شده است.
علت اولیه حادثه از سوی مسوولان خواب آلودگی راننده گزارش شده است.
فرماندار دماوند در ادامه با بیان اینکه حال عمومی دو تن از مجروحان بحمدالله خوب و یکی دیگر از مجروحان در حال انتقال به اتاق عمل است، گفت: عوامل امدادی بیمارستان در حد لازم برای نجات جان بیماران و حادثه دیدگان تلاش دارند، ولی متاسفانه نبود برخی نیازهای تجهیزاتی مانع از ارائه خدمات مورد نیاز به مصدومان می شود که امید داریم با عنایت مدیران و مسوولان فرادستی این مشکلات برطرف شود تا خدمات رسانی مناسبی به حادثه دیدگان صورت گیرد.
جواد ابراهیمی یکی از مجروحان حادثه سقوط اتوبوس مسافربری به دره در محور هراز به ایرنا گفت: از کردکوی سوار اتوبوسی که از گرگان عازم تهران بود شدم و راننده پس از مسافرگیری در چند نقطه دیگر عازم محور هراز شد و لحظاتی قبل از وقوع حادثه بارها مسافران به راننده در خصوص گرم بودن بیش از حد داخل اتوبوس تذکر دادند، ولی گرمای بیش از حد موجب خواب آلودگی راننده شد و اتوبوس به جای گردش در سر پیچ پس از برخورد با تخته سنگ به دره سقوط کرد.
علی رستمانی همسر خانم فتانه رستمانی که از جمله مصدومان این حادثه هستند نیز به خبرنگار ایرنا گفت: راننده اتوبوس به تذکرات مسافران در خصوص گرمای بیش از حد داخل اتوبوس یا توجه نکرد و یا به احتمال نقص فنی مانع خاموش شدن بخاری شد.
این مجروح حادثه که کیف لپ تاپ و سایر مدارک خود را در محل حادثه برجا گذاشته بود و ابراز نگرانی می کرد در خصوص حادثه گفت: اتوبوس به یکباره به جای پیچیدن در مسیر بطور مستقیم پس از برخورد با تخته سنگ به دره سقوط کرد و مسافرانی که لحظاتی بعد به هوش آمدند با عوامل اورژانس و امداد تماس گرفتند و تقاضای کمک کردند.
این شهروند مازنی حضور عوامل امداد و نجات در صحنه تصادف را حداکثر 15 دقیقه بعد از وقوع حادثه اعلام کرد و افزود: من به همراه همسرم به رغم داشتن جراحت زیاد مسیر دره را به هر مشکلی بود طی کردیم و خود را به جاده رساندیم.
محور هراز و فیروزکوه، دو محور مهم و پرتردد در شمال شرق استان تهران است که سالیانه حدود 20 میلیون خودرو در این دو محور تردد دارند و در برخی از مناسبت ها، تعطیلات و اوقات فراغت هموطنان، از جمله پرتردد ترین محورهای کشور محسوب می شوند.
کوهستانی بودن، سراشیبی و و جود دره های عمیق در این دو محور و عدم بی احتیاطی از سوی برخی رانندگای در طول سال بروز تصادفاتی را به همراه دارد که متاسفانه منجر به فوت بسیاری از هموطنان می شود.
در این میان نبود تجهیزات بیمارستان هانی چون سونوگرافی، ام آر آی و ..... به رغم تلاش عوامل انسانی در بیمارستان ها در نهایت به دلیل اجبار در انتقال مجروحان به تهران، تاکنون بسیاری از مجروحان در مسیر فوت شده اند.
تجهیز اینگونه بیمارستان های قرارگرفته در محورهای مواصلاتی به دلیل عدم برخورداری از برخی قوانین موجود همچون نفوس و ... منصفانه به نظر نمی رسد و نیاز است مدیران و مسوولان فرادستی و کشوری در این خصوص به منظور نجات جان هموطنانمان نگاهی ویژه تر به این مناطق داشته باشند.
تهرام/8128/1457/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
29/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]