تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر از يا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803013609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیان خروج هر نخبه از ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زیان خروج هر نخبه از ایران




ریس بنیاد ملی نخبگان گفت: زیان ناشی از خروج هر نخبه چهار تا پنج میلیون دلار است.





خبرگزاری ایسنا: ریس بنیاد ملی نخبگان گفت: زیان ناشی از خروج هر نخبه چهار تا پنج میلیون دلار است.

دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم افتتاحیه صبح امروز هشتمین جشنواره مکانیک دانشگاه صنعتی شریف در سالن جابر بن حیان این دانشگاه افزود: دانشگاه صنعتی شریف و دانشکده مکانیک این دانشگاه همانند خانه من است و زمانی که برای این جشنواره دعوت شدم با طیب خاطر پذیرفتم و خوشحالم که بین اساتید خودم، دانشجویانم و دیگر همراهان همیشگی‌ام حضور پیدا میکنم.

وی خاطرنشان کرد: پیرو سخنانی که رئیس دولت تدبیر و امید در دانشگاه شهید بهشتی داشتند لازم است کمک‌هایمان به دانشگاه‌ها را از حالت کمی در آورده و به حالت کیفی تبدیل کنیم که این اتفاق قطعا درسیاست‌های کلی دولت یازدهم به وقوع خواهد پیوست و ما نیز بر آن پایبندیم.

ستاری با بیان اینکه به عنوان معاون علمی و فناوری رییس جمهور آماده هرگونه حمایت و همکاری لازم برای تکمیل و راه اندازی مراکز رشد و پارک فناوری دانشگاه صنعتی شریف است، اظهار داشت: گرچه هزینه‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی پارک فناوری دانشگاه صنعتی شریف بسیار سنگین است ولی به طور حتم با توجه به جایگاه این دانشگاه در عرصه‌های علمی و فناوری و لزوم توجه به اهمیت اساتید، فارغ‌التحصیلان و دانشجویانی که به طور عمده از استعدادهای برتر کشور هستند ارزش آن را دارد که معاونت علمی وفناوری بتواند سرمایه‌گذاری‌های مناسبی برای راه‌اندازی این پارک جذب کند.

راه‌اندازی حلقه واسط ارتباط صنعت و دانشگاه

وی به کمک‌های معاونت علمی و فناوری به دانشگاه های نخبه‌پرور اشاره کرد و گفت: این دانشگاه‌ها باید مورد حمایت همه جانبه قرار بگیرند تا بتوانند حلقه‌های واسط بین صنعت و دانشگاه‌ که برای تجاری سازی لازم است را راه‌اندازی کنند.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود هزار و 600 استعداد برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه صنعتی شریف در حال تحصیل هستند، گفت: یکی از تغییراتی که در این چندماه اخیر انجام داده ایم این است که تمامی حمایت‌ها و کمک‌های بنیاد ملی نخبگان را از حالت فرد محور به دانشگاه محور تبدیل کرده‌ایم تا برای ایجاد یک جریان حمایتی و توانمندسازی نخبگان مورد استفاده قرار بگیرد. در این راستا نیاز است ضمانت‌نامه‌های لازم برای تجاری سازی، کمک‌های مالی و حتی صندوق‌های VC(صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطر پذیر) در دانشگاه‌های نخبه پرور و مستعد توسعه پیدا کنند.

حمایت همه جانبه از اساتید پیشرو در تفکر اقتصاد دانش‌بنیان

ستاری با اشاره به اساتید دانشگاهی که پیشرو در تفکر اقتصاد دانش بنیان هستند، گفت: معاونت علمی و فناوری آماده هرگونه حمایت از این اساتید است تا بتوانند شرکت‌های دانش بنیان خود را تاسیس کنند و مشکلات‌شان را از نظر مالی و یا نیازشان به صندوق‌های حمایتی را برطرف کند.

دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: اساتید دارای تفکر دانش بنیان می‌توانند حجم اشتغال را توسعه دهند و به این ترتیب از خروج فارغ‌التحصیلان نخبه جلوگیری کنند. چنانچه اغلب کسانی که از کشور خارج شده‌اند نیز اگر در کشور یا نزدیکی محل تحصیل‌شان در دانشگاه‌ها زمینه‌ای برای جذب آنها وجود داشت هرگز کشور را ترک نمی‌کردند.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه قیمت بهره‌برداری یک دانشجوی نخبه در نرخ‌های بین‌المللی چهار تا پنج میلیون دلار است، تصریح کرد: باید محیطی فراهم کنیم تا این دانشجویان از کشور خارج نشوند یا اگر برای ادامه تحصیل از کشور خارج شدند پس از پایان دوره تحصیل به کشور بازگردند.

دکتر ستاری ابراز امیدواری کرد که بنیاد ملی نخبگان بتواند در آینده نزدیک روشی را برای توانمندسازی نخبگان جایگزین پرداخت حقوق ماهیانه به آنها انجام دهد و اظهار داشت: نباید اینطور باشد که از سویی بنیاد ملی نخبگان به آنها یک مقرری ماهیانه‌ بدهد و از سوی دیگر برخی از آنان خدایی نکرده احساس مسئولیتی نسبت به جامعه نداشته باشند بنایراین حمایت‌ها، کمک‌ها و احساس مسئولیت‌ها باید دوطرفه باشد.

دانشگاه‌ها نیز باید بتوانند وارد مقوله سرمایه‌گذاری‌های خطر پذیر شوند

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: در سال‌های آینده اینگونه جشنواره‌های مهم و اصلی که در دانشگاه‌ صنعتی شریف است با حمایت‌هایی که صورت خواهد گرفت به گونه‌ای برگزار شود که تمامی ابعاد زنجیره دانشگاه و صنعت در آن دیده شود و تا آن زمان بتوانیم صندوق‌های حمایتی را چه ازطریق کریدورهای تجاری سازی بیرون دانشگاه و چه از طریق کریدورهای تجاری سازیی که در داخل دانشگاه شکل خواهند گرفت، حمایت کنیم و صندوق‌های حمایتی در داخل دانشگاه نیز آنقدر تقویت شوند تا بتوانند وارد مقوله سرمایه‌گذاری‌های خطر پذیر شوند.

ستاری در پایان ابراز امیدواری کرد دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف بتواند با برنامه‌ریزی، هماهنگی و همکاری اساتید و فارغ‌التحصیلان مجرب و کاردان پیشرو تفکر و حرکت اقتصاد دانش‌بنیان در آینده نزدیک گردد.

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف از سال 1385 هر ساله اقدام به برگزاری جشنواره‌ای تحت عنوان «جشنواره صنعتی مکانیک شریف» می‌کند که هدف آن بهبود و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و آشنایی دانشجویان با صنعت مکانیک از طریق حضور صنایع مختلف در نمایشگاه و معرفی فعالیت‌ها و محصولات خود به دانشگاهیان، شرکت در کارگاه‌های آموزشی مرتبط، حضور در نشست‌های علمی فناورانه، فراهم کردن فضایی برای ارتباط مدیران صنعتی موفق با دانشجویان و استادان دانشگاه، تلاش در جهت حل بخشی از مشکلات صنایع و اهدافی از این دست است.

امسال نیز این دانشکده پس از برگزاری هفت دوره‌ی موفق، هشتمین جشنواره صنعتی مکانیک شریف را آغاز کرد.






تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن