تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842965386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

5,000,000 دلار، ضرر و زیان خروج هر نخبه از کشور


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: 5,000,000 دلار، ضرر و زیان خروج هر نخبه از کشور
هشتمین جشنواره مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، صبح امروز آغاز شد و معاون علمی و فناوری رییس جمهور مهمان ویژه جشنواره بود. ایسنا نوشت:
آفتاب: هشتمین جشنواره مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، صبح امروز با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور آغاز شد.

دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره مکانیک دانشگاه صنعتی شریف در سالن جابر بن حیان این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی شریف و دانشکده مکانیک این دانشگاه همانند خانه من است و زمانی که برای این جشنواره دعوت شدم با طیب خاطر پذیرفتم و خوشحالم که بین اساتید خودم، دانشجویانم و دیگر همراهان همیشگی‌ام حضور پیدا میکنم.

وی خاطرنشان کرد: پیرو سخنانی که رئیس دولت تدبیر و امید در دانشگاه شهید بهشتی داشتند لازم است کمک‌هایمان به دانشگاه‌ها را از حالت کمی در آورده و به حالت کیفی تبدیل کنیم که این اتفاق قطعا درسیاست‌های کلی دولت یازدهم به وقوع خواهد پیوست و ما نیز بر آن پایبندیم.

ستاری با بیان اینکه به عنوان معاون علمی و فناوری رییس جمهور آماده هرگونه حمایت و همکاری لازم برای تکمیل و راه اندازی مراکز رشد و پارک فناوری دانشگاه صنعتی شریف است، اظهار داشت: گرچه هزینه‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی پارک فناوری دانشگاه صنعتی شریف بسیار سنگین است ولی به طور حتم با توجه به جایگاه این دانشگاه در عرصه‌های علمی و فناوری و لزوم توجه به اهمیت اساتید، فارغ‌التحصیلان و دانشجویانی که به طور عمده از استعدادهای برتر کشور هستند ارزش آن را دارد که معاونت علمی وفناوری بتواند سرمایه‌گذاری‌های مناسبی برای راه‌اندازی این پارک جذب کند.

راه‌اندازی حلقه واسط ارتباط صنعت و دانشگاه

وی به کمک‌های معاونت علمی و فناوری به دانشگاه های نخبه‌پرور اشاره کرد و گفت: این دانشگاه‌ها باید مورد حمایت همه جانبه قرار بگیرند تا بتوانند حلقه‌های واسط بین صنعت و دانشگاه‌ که برای تجاری سازی لازم است را راه‌اندازی کنند.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود هزار و 600 استعداد برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه صنعتی شریف در حال تحصیل هستند، گفت: یکی از تغییراتی که در این چندماه اخیر انجام داده ایم این است که تمامی حمایت‌ها و کمک‌های بنیاد ملی نخبگان را از حالت فرد محور به دانشگاه محور تبدیل کرده‌ایم تا برای ایجاد یک جریان حمایتی و توانمندسازی نخبگان مورد استفاده قرار بگیرد. در این راستا نیاز است ضمانت‌نامه‌های لازم برای تجاری سازی، کمک‌های مالی و حتی صندوق‌های VC(صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطر پذیر) در دانشگاه‌های نخبه پرور و مستعد توسعه پیدا کنند.

حمایت همه جانبه از اساتید پیشرو در تفکر اقتصاد دانش‌بنیان

ستاری با اشاره به اساتید دانشگاهی که پیشرو در تفکر اقتصاد دانش بنیان هستند، گفت: معاونت علمی و فناوری آماده هرگونه حمایت از این اساتید است تا بتوانند شرکت‌های دانش بنیان خود را تاسیس کنند و مشکلات‌شان را از نظر مالی و یا نیازشان به صندوق‌های حمایتی را برطرف کند.

دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: اساتید دارای تفکر دانش بنیان می‌توانند حجم اشتغال را توسعه دهند و به این ترتیب از خروج فارغ‌التحصیلان نخبه جلوگیری کنند. چنانچه اغلب کسانی که از کشور خارج شده‌اند نیز اگر در کشور یا نزدیکی محل تحصیل‌شان در دانشگاه‌ها زمینه‌ای برای جذب آنها وجود داشت هرگز کشور را ترک نمی‌کردند.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه قیمت بهره‌برداری یک دانشجوی نخبه در نرخ‌های بین‌المللی چهار تا پنج میلیون دلار است، تصریح کرد: باید محیطی فراهم کنیم تا این دانشجویان از کشور خارج نشوند یا اگر برای ادامه تحصیل از کشور خارج شدند پس از پایان دوره تحصیل به کشور بازگردند.

دکتر ستاری ابراز امیدواری کرد که بنیاد ملی نخبگان بتواند در آینده نزدیک روشی را برای توانمندسازی نخبگان جایگزین پرداخت حقوق ماهیانه به آنها انجام دهد و اظهار داشت: نباید اینطور باشد که از سویی بنیاد ملی نخبگان به آنها یک مقرری ماهیانه‌ بدهد و از سوی دیگر برخی از آنان خدایی نکرده احساس مسئولیتی نسبت به جامعه نداشته باشند بنایراین حمایت‌ها، کمک‌ها و احساس مسئولیت‌ها باید دوطرفه باشد.

دانشگاه‌ها نیز باید بتوانند وارد مقوله سرمایه‌گذاری‌های خطر پذیر شوند

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: در سال‌های آینده اینگونه جشنواره‌های مهم و اصلی که در دانشگاه‌ صنعتی شریف است با حمایت‌هایی که صورت خواهد گرفت به گونه‌ای برگزار شود که تمامی ابعاد زنجیره دانشگاه و صنعت در آن دیده شود و تا آن زمان بتوانیم صندوق‌های حمایتی را چه ازطریق کریدورهای تجاری سازی بیرون دانشگاه و چه از طریق کریدورهای تجاری سازیی که در داخل دانشگاه شکل خواهند گرفت، حمایت کنیم و صندوق‌های حمایتی در داخل دانشگاه نیز آنقدر تقویت شوند تا بتوانند وارد مقوله سرمایه‌گذاری‌های خطر پذیر شوند.

ستاری در پایان ابراز امیدواری کرد دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف بتواند با برنامه‌ریزی، هماهنگی و همکاری اساتید و فارغ‌التحصیلان مجرب و کاردان پیشرو تفکر و حرکت اقتصاد دانش‌بنیان در آینده نزدیک گردد.

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف از سال 1385 هر ساله اقدام به برگزاری جشنواره‌ای تحت عنوان «جشنواره صنعتی مکانیک شریف» می‌کند که هدف آن بهبود و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و آشنایی دانشجویان با صنعت مکانیک از طریق حضور صنایع مختلف در نمایشگاه و معرفی فعالیت‌ها و محصولات خود به دانشگاهیان، شرکت در کارگاه‌های آموزشی مرتبط، حضور در نشست‌های علمی فناورانه، فراهم کردن فضایی برای ارتباط مدیران صنعتی موفق با دانشجویان و استادان دانشگاه، تلاش در جهت حل بخشی از مشکلات صنایع و اهدافی از این دست است.

امسال نیز این دانشکده پس از برگزاری هفت دوره‌ی موفق، هشتمین جشنواره صنعتی مکانیک شریف را آغاز کرد




تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن