محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843036118
روحانی در میانه اختلافات دولت و مجلس، رودروی برادران لاریجانی مینشیند/ مروری بر نشستهای مشترک کم فروغ احمدینژاد و لاریجانیها
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
روحانی در میانه اختلافات دولت و مجلس، رودروی برادران لاریجانی مینشیند/ مروری بر نشستهای مشترک کم فروغ احمدینژاد و لاریجانیها
دومین جلسه سران قوا در دولت روحانی در میانه اختلافهای قوه مقننه و مجریه برگزار خواهد شد.
مصطفی داننده : 48 روز پس از اولین نشست سران قوا در دولت جدید، قرار است بازهم لاریجانیها و روحانی دور یک میز بنشینند و در مورد مسائل مهم کشور، سیاست خارجی و رابطه قوا با یکدیگر به گفتوگو بپردازند. دیداری که قرار است روز چهارشنبه بعد از نماز مغرب و عشا و به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار میشود.
نشست اخیر دولت با یک تفاوت بزرگ نسبت به اولین جلسه برگزار خواهد شد. دولت و مجلس و نه دو رئیس، دچار اختلافهای اساسی شدهاند چه بر سر پرونده هستهای و جزئیات آن، چه بر سر بودجه و حتی وزرای نزدیک به جریان اصلاحات. همه اینها باعث شده است که این جلسه از اهمیت ویژهای برخوردار باشد.
حسن روحانی که از همان روزهای ابتدایی به قدرت رسیدنش برای نشان دادن حسن نیت خود گامهای مثبتی برداشت و اعلام کرد که مجلس در راس امور است اما تاکنون در همراه کردن مجلس با خود در اجرای اهدافش موفق نشده است.
روحانی پس از سپری شدن 100 روز اول دولت خود، برادران لاریجانی را به نهاد ریاست جمهوری دعوت کرد، تا اولین جلسه سران قوا با حضور رئیس جمهور جدید ایران شکل بگیرد. این جلسه با حضور روسای قوه مقننه و قضائیه، در دفتر رئیس جمهور روحانی برگزار شد و هر سه طرف بر وحدت قوا تاکید کرده و اعلام کردند که قوای سه گانه به دنبال تعامل بیشتر برای آبادانی ایران هستند.
روحانی نیز پس از این دیدار در حالی که لبخند به لب داشت گفت:«در این جلسه با حضور رییس محترم مجلس شورای اسلامی و همچنین رییس محترم قوه قضاییه بحثهایی را درباره مشکلات کشور، مسائل اقتصادی کشور و آسیبهای اجتماعی انجام دادیم و اینکه سه قوه چگونه میتوانند برای حل مسائل کشور همدیگر را بیش از پیش همیاری و کمک کنند»
در کنار رفتار روحانی، لاریجانیها نیز، سعی در همراهی با دولت داشتند. به طوری که بسیاری از نمایندگان مجلس به رفتار حمایت گونه لاریجانی از دولت اعتراض کردهاند. علی لاریجانی در چالشهای اخیر میان برخی نمایندگان مجلس و دولت سعی کرده است به عنوان حامی دولت گام به میدان بگذارد و از تیم رئیس جمهور به ویژه در مسئله هستهای حمایت کامل را انجام دهد.
آنچه در این میان زمینه اختلاف این دو قوه را فراهم کرده است، رفتار برخی نمایندگان و وزرای دولت است که زمینه بروز تشنج در کشور را فراهم میکند. سوالهای متعدد نمایندگان از وزرا، دخالت بی شمار در امور وزارتخانهها، عدم مشورت کافی وزرا با نمایندگان مجلس، سخنان ترکان در مورد برخی نمایندگان و ... سبب شده است که ماه عسل رابطه مجلس و دولت در دوران تازه آغاز شده در جمهوری اسلامی با ریاست حسن روحانی به پایان برسد.
این اختلافها حتی کار را به جایی رساند که رئیس جمهور از در گلایه با اهالی خانه ملت سخن گفت و اعلام کرد: «سوال حق نمایندگان است، اما چنین حجمی از سوال از وزرا با حجم کاری بالای آنها تناسب ندارد و بعضاً برخی از تقاضاها و درخواستها نیز منطبق با قانون نیست و وزیر در قبال عدم برآورده کردن آن، نباید تهدید شود. باید نمایندگان محترم وزرا را برای انجام کار بهتر دلگرم کنند.»
بعد از این سخنان روحانی، نمایندگان مجلس نیز اعلام کردند که آنها از دولت گلایه دارند. حداد عادل که سابقه ریاست مجلس را نیز در کارنامه خود دارد در واکنش به سخنان روحانی اعلام کرد:« نمایندگان مجلس هم معتقد هستند که بسیاری از وزیران در عزل و نصب های خود کمترین اعتنایی به نظرات نمایندگان نمی کنند و سوالات نمایندگان از وزیران به نوعی واکنش متقابل آنان است»
نکته قابل توجه در این میان این است که سران قوا برخلاف گذشته، دارای وحدت کلمه هستند و این بدنه قوا به ویژه قوای مجریه و مقننه هستند که زمینه ساز اختلافات را فراهم کردهاند. به طور قطع جلسه سران قوا، میتواند زمینه ساز رفع این اختلافات شود به ویژه اینکه دولت و مجلس این روزها درگیر تصویب بودجه سال آینده کشور نیز هستند.
مروری بر سابقه برگزاری جلسات سران قوا
اما جلسه سران قوا که از دهه 60 به صورت مستمر میان مسئولان کشور تشکیل میشد تا در آن مشکلات کشور را به همفکری حل کنند. تا اینکه در دولت نهم و دهم و مجلس هشتم و نهم با استقبال کم مسئولان روبرو شد. در این هشت سال همیشه اختلاف نظرهای جدی میان روسای قوه به ویژه رئیس مجلس و رئیس جمهور دیده میشد. اختلافهایی که حتی در برههای به درگیری لفظی لاریجانی و احمدی نژاد در جریان جلسه استیضاح شیخ الاسلام، وزیر کار دولت دهم نیز رسید.
با توجه به این اختلافهای روسای قوا در هشت سال گذشته و برگزرای دومین جلسه سران قوا از آغاز دولت روحانی، بررسی، 10 دیدار روسای قوا در زمان احمدی نژاد خالی از لطف نیست که به آن میپردازیم:
نخستین نشست سران قوا به میزبانی دستگاه قضایی 24 آبان ماه 88 در دفتر آیتالله آملی لاریجانی برگزار شد، دومین نشست یک ماه بعد «22 آذرماه» به میزبانی دولت در نهاد ریاستجمهوری تشکیل شد و سومین نشست نیز با فاصلهای یکماهه و اینبار با میزبانی مجلس و در دفتر علی لاریجانی در 13 دیماه 88 برگزار شد. چهارمین نشست مشترک روسای سه قوه، بار دیگر به دعوت قوه قضاییه و در 27 دی ماه در دفتر رئیس این قوه برگزار شد.
پنجمین نشست سران 3 قوه در دوم اسفند ماه 88 به میزبانی دولت برگزار شد و در حاشیه آن اخباری مبنی بر کاهش فاصله میان برگزاری این جلسات برای تعامل بیشتر قوا و تسریع در حل مسائل کشور منتشر شد. اما با وجود این ششمین جلسه سران قوا با 5 ماه تاخیر در مرداد ماه 89 به میزبانی علی لاریجانی در خانه ملت برگزار شد و در این نشست که دو ساعت و نیم به طول انجامید روسای قوا تنها به مذاکره پرداختند و هیچیک از مشاوران و معاونانشان را راه ندادند.
با این اوصاف اگرچه فاصله این جلسات پس از انتصاب آیتالله لاریجانی کاهش یافته و ماهانه و حتی 2 هفته یک بار برگزار میشد اما تداوم آنها در سال 89 با وقفهای پنجماهه روبهرو شد که شاید بیارتباط با برخی اختلاف نظرها میان دولت و مجلس نبود؛ اختلافاتی همچون اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها، عدمارسال مصوبات دولت به مجلس و اعلام صریح عدم اجرای برخی قوانین مصوب مجلس که به تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است.
هفتمین جلسه سران قوا به میزبانی آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه با بیش از یکسال تاخیر در شهریورماه90 برگزار شد و جلسه هشتم سران قوا در نهم مهر ماه سال به میزبانی علی لاریجانی، رئیس مجلس و با حضور آیتالله آملی لاریجانی و محمود احمدینژاد برگزار شد. نهمین جلسه سران قوا در شهریور ماه سال 91 به میزبانی آملی لاریجانی برگزار شد.
دهمین جلسه که بعد از یکشنبه سیاه، «جلسه استیضاح وزیر کار دولت دهم» شکل گرفته بود نیز با میزبانی لاریجانی برگزار شد.
در جدول زیر زمان و محور مذاکرات روسای قوه در زمان احمدی نژاد را مشاهده کنید:
زمان میزبان محور مذاکرات 24 آبان 88
قوه قضائیه مسائل مهم و جاری کشوری و هماهنگی بین قوا 22 آذر 88
دولت آخرین اوضاع کشور در عرصههای مختلف 13 دی 88
مجلس ابعاد لایحه هدفمند کردن رایانهها 27 دی88
قوه قضائیه بررسی مسائل روز کشور 2 اسفند 88
دولت قدردانی از حضور حماسی مردم در 22 بهمن 24 مرداد 89
مجلس بحث و تبادل نظر در مورد مسائل روز 19 شهریور 90
قوه قضائیه بحث و تبادل نظر در مورد مسائل روز 18 مهر 90
مجلس تاکید بر برگزاری جلسات مستمر 20 شهریور 91
قوه قضائیه گفتوگو در مورد مسائل داخلی و خارجی 5 اسفند 91
مجلس مسائل مختلف داخلی و خارجی و تصمیم گیری در مورد گرانی و تورم
1392/11/9
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]
صفحات پیشنهادی
نگاهی به حضور برادران روسای جمهور در دولت/ «علی» همراه «سیدمحمد» و حسین فریدون یار همیشگی
نگاهی به حضور برادران روسای جمهور در دولت علی همراه سیدمحمد و حسین فریدون یار همیشگی روحانی حسین فریدون برادر بزرگتر حسن روحانی است در کمتر تصویری از روحانی است که او دیده نشود به گزارش نامه نیوز روزنامه شرق در گزارشی نوشت حضور برادران در کابینه برادر در دوران ریاستجمهوریبرگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس، فردا پس از نماز مغرب
برگزاری جلسه مشترک دولت و مجلس فردا پس از نماز مغرب رئیس مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشست مشترک دولت و مجلس پس از نماز مغرب فردا خبر داد به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان طی سخنانی گفت با توجه به اینکه دولت هم موافق است فرلاریجانی یک مصوبه دولت احمدینژاد و 3 مصوبه دولت روحانی را باطل کرد
لاریجانی یک مصوبه دولت احمدینژاد و 3 مصوبه دولت روحانی را باطل کرد رئیس مجلس شورای اسلامی در نامههای جداگانه بخشهایی از ۴ مصوبه دولت را مغایر با قانون اعلام کرد به گزارش فارس علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامههایی جداگانه به رئیس جمهور بخشهایی از 4 مصوبه هیئت دولتدر نامهای به رئیسجمهور لاریجانی یک مصوبه دولت احمدینژاد و 3 مصوبه دولت روحانی را باطل کرد
در نامهای به رئیسجمهورلاریجانی یک مصوبه دولت احمدینژاد و 3 مصوبه دولت روحانی را باطل کردرئیس مجلس شورای اسلامی در نامههای جداگانه بخشهایی از ۴ مصوبه دولت را مغایر با قانون اعلام کرد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامههایی جدلاریجانی ۴مصوبه دولت احمدینژاد و یک مصوبه دولت روحانی را مغایر قانون اعلام کرد
لاریجانی ۴مصوبه دولت احمدینژاد و یک مصوبه دولت روحانی را مغایر قانون اعلام کرد رئیس مجلس در نامههایی به رئیسجمهور ۵مصوبه دولتهای دهم و یازدهم را مغایر قانون اعلام کرد به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در 5 نامه جداگانه به رئیسجمهور یک مصوبه دلت یازدهملاریجانی 2 مصوبه دولت احمدینژاد و یک مصوبه دولت روحانی را باطل کرد
لاریجانی 2 مصوبه دولت احمدینژاد و یک مصوبه دولت روحانی را باطل کرد رئیس مجلس در نامههای جداگانهای 2 مصوبه دولت دهم و یک مصوبه دولت یازدهم را مغایر قانون اعلام کرد به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامههای جداگانهای به حسن روحانی رئیسجمهور مصوبات دومروری بر ازدواجهای مذهبی - سیاسی در ایران/ از پیوند فرزندان رهبری با بیوت روحانیت و ماجرای مطهریها و لاریجان
مروری بر ازدواجهای مذهبی - سیاسی در ایران از پیوند فرزندان رهبری با بیوت روحانیت و ماجرای مطهریها و لاریجانیها تا وصلتی از جنس قضا یکی از رسوم قدیمی علمای حوزه علمیه ازدواج فرزندان ذکور با دختران بیوت مراجع و یا علما است که در ایران و نجف بسیار رواج دارد مصطفی داننده این رمثلث حدادعادل، قالیباف و جلیلی در انتخابات مجلس رودروی روحانی و لاریجانی قرار میگیرند؟/ قالیباف و سودای جدیدی
مثلث حدادعادل قالیباف و جلیلی در انتخابات مجلس رودروی روحانی و لاریجانی قرار میگیرند قالیباف و سودای جدیدی به نام ریاست مجلس اصول گرایان به دنبال بازسازی چهره خود هستند و اصلاح طلبان و تیم دولت به دنبال فتح سنگری دیگر همین باعث میشود که زنگ انتخابات مجلس زودتر از آنچه به نظتوصیههای لاریجانی به دولت در باب بودجه، سبد کالا و وضعیت مناطق شمالی کشور
توصیههای لاریجانی به دولت در باب بودجه سبد کالا و وضعیت مناطق شمالی کشورتاریخ انتشار سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۹ ۳۵ علی لاریجانی در آغاز جلسه امروزمجلس ضمن قدردانی از نمایندگان در بررسی لایحه بودجه به دولت متذکر شد که لازم است لایحه بودجه مختصر و روشنتر باشد به گزارش ابزرگان حوزه احساس خوبی به روحانی و دولتش دارند/ رویکرد اعتدالی فرصتی بی بدیل برای کشوراست
دبیر مجمع مدرسین حوزه در گفت وگو تفصیلی با ایرنا بزرگان حوزه احساس خوبی به روحانی و دولتش دارند رویکرد اعتدالی فرصتی بی بدیل برای کشوراست تهران - ایرنا - حجت الاسلام والمسلمین سید حسین موسوی تبریزی دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت که رویکرد اعتدالی حسن روحانی و دولتاوج گیری انتقاد اصلاح طلبان از دولت روحانی پورنجاتی: هنر مشاوران روحانی گفتن «به به قربان عالی بود»
اوج گیری انتقاد اصلاح طلبان از دولت روحانیپورنجاتی هنر مشاوران روحانی گفتن به به قربان عالی بود استیک عضو حزب منحله مشارکت در صفحه فیس بوک خود به اقدامات رئیس جمهور معاونین و مشاورین وی انتقاد کرد به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس پس از روی کار آمدن دولت یازدهم اصلاحبزرگان حوزه و مراجع احساس خوبی به روحانی و دولتش دارند
دبیر مجمع مدرسین حوزه در گفت وگو تفصیلی با ایرنا بزرگان حوزه و مراجع احساس خوبی به روحانی و دولتش دارند تهران - ایرنا - حجت الاسلام والمسلمین سید حسین موسوی تبریزی دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت که رویکرد اعتدالی حسن روحانی و دولت وی سرمایه بزرگی را برای کشور ایجادغیبت آملی لاریجانی، احمدینژاد و روحانی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام
غیبت آملی لاریجانی احمدینژاد و روحانی در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام روسای جمهور سابق و فعلی کشورمان حضور نداشتند به گزارش نامه نیوز رضا سلیمانی مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگو با تسنیم با اعلام اینکه جلسه این مجمعگزارش فارس از دولت در هفتهای که گذشت چه کسانی ۹ هزار میلیارد تومان پول بیتالمال را بردهاند/خانهتکانی قبل ا
گزارش فارس از دولت در هفتهای که گذشتچه کسانی ۹ هزار میلیارد تومان پول بیتالمال را بردهاند خانهتکانی قبل از عید در فرمانداری پیروزی ضرغامی بر روحانیچه کسانی ۹ هزار میلیارد تومان پول بیتالمال را بردهاند خانهتکانی قبل از عید در فرمانداری تهران و تعیین مبلغ عیدی کارمندان ازآیتالله خزعلی مطرح کرد:شرط حمایت از دولت روحانی/ برخورد قاطع حضرت امام با فتنهگران
آیتالله خزعلی مطرح کرد شرط حمایت از دولت روحانی برخورد قاطع حضرت امام با فتنهگران سیاست > احزاب و شخصیتها - عضو مجلس خبرگان با بیان اینکه اگر رئیس دولت قانون اساسی و مهمترین بحث قانون اساسی یعنی ولایت فقیه را محترم نگه دارد از او حمایت میکنیم گفت اگر دولتنامه 190 نماینده مجلس به دولت روحانی
نامه 190 نماینده مجلس به دولت روحانی به دنبال اظهارات وندی شرمن معاون وزیر امورخارجه امریکا 190 تن از نمایندگان مجلس با صدور بیانیه ای خواستار پاسخ قاطع دولت به این اظهارات شدند خبرگزاری مهر به دنبال اظهارات وندی شرمن معاون وزیر امورخارجه امریکا 190 تن از نمایندگان مجلساوج گیری انتقاد اصلاح طلبان از دولت روحانی/پورنجاتی: هنر مشاوران روحانی گفتن «به به قربان عالی بود» است
اوج گیری انتقاد اصلاح طلبان از دولت روحانی پورنجاتی هنر مشاوران روحانی گفتن به به قربان عالی بود است یک عضو حزب منحله مشارکت در صفحه فیس بوک خود به اقدامات رئیس جمهور معاونین و مشاورین وی انتقاد کرد به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران پس از روی کار آمدن دولت یازدهم اصلاح-
گوناگون
پربازدیدترینها