تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خداوند عزيز و جليل نقل كرده است كه فرمود: هر كار ارزشمندى كه در آن بسم ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832290783




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفتمان اعتدال؛ نیاز امروز، ضرورت فردا - سیدرضا صالحی امیری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

گفتمان اعتدال؛ نیاز امروز، ضرورت فردا - سیدرضا صالحی امیری تهران - ایرنا - در مبحث نخست انتشار ضمن واکاوی مفهوم گفتمان، زمینه شکل گیری گفتمان «اعتدال» در جامعه ایران را صف آرایی گفتمان سازندگی و اصلاحات با پادگفتمان افراطی گری و خشونت طلبی مورد اشاره قرار دادیم. اما این موضوع، فقط یکی از دلایل بسط مفهوم «اعتدال» در جامعه ایران بوده است.


دلایل یا عوامل دیگری را نیز می توان به این مقوله افزود. ناکامی های دولت قبل در حوزه های مختلف مدیریتی کشور و مهم ترین آن، حوزه اقتصاد و افزایش روزافزون مشکلات معیشتی مردم و گسترش گرانی ها و بالا رفتن تورم لجام گسیخته و ایجاد رکود اقتصادی، مسأله ای نیست که بتوان براحتی از آن گذشت.
شعارهای مافوق طاقت از سوی دولت نهم و دهم و ادعای مدیریت جهان و طرح موضوعات تنش زا در عرصه روابط بین الملل و اتخاذ سیاست های تندروانه که منجر به تحریم های گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران شد، همه و همه فضای پرتب وتاب و آشفته ای را رقم زد که مدیریت کلان کشور را با مشکل مواجه می ساخت و مردم نیز در پرتو چنین سیاست ها و تدابیری، دچار مشکلات مختلفی می شدند. این مسائل نه تنها روی سفره مردم و معیشت آنان تأثیر منفی می گذاشت، بلکه آسیب های مختلف اجتماعی را دامن می زد به گونه ای که بسیاری از مردم بویژه جوانان، زنان، نخبگان، صنعتگران، کشاورزان و... نسبت به آینده خویش نگران می شدند.
در گفت وگوهای عامه مردم بسیار شنیده می شد که بالاخره تکلیف برنامه هسته ای ایران چه می شود؟ آیا مشکل ایران با 1+5 حل می شود یا این که به سوی بی ثباتی و جنگ کشیده خواهیم شد؟ بسیاری از ایرانیان از سویی موافق برنامه هسته ای صلح آمیز بوده اند و زورگویی های قدرتمندان جهانی را غیرمنطقی و غیرقابل توجیه می دانستند و از سوی دیگر با نگرانی به آینده خود و کشور خیره می شدند. طبیعت انسانی نیز چنین است که آدمی نمی تواند پیوسته در تب وتاب و جدال و خشم به سر بَرَد.
خشم و نگرانی امری موقتی و گذراست و اگر دائمی شود، ده ها مشکل جسمی و روان شناختی تولید می کند. آدمیان میل به آسایش، آرامش و امید دارند. تمام تلاش های بشری برای رسیدن به سلامت و آرامش است و به تعبیر مولای متقیان «نعمتان مجهولتان الصحه و الامان».
این موضوع را در اشل نهاد خانواده، به روشنی می توان بازشناخت. خانواده ای که پیوسته در جنگ و نزاع به سر برد، فرزندانی مضطرب، نگران، روان پریش، ناامید، منزوی، دچار بحران عاطفی و… تحویل جامعه می دهد. نتیجه چنین روابط آشفته و نابسامان خانوادگی، آسیب هایی از قبیل بیماری های جسمی و روانی، اعتیاد، فساد، انواع بزهکاری، طلاق، فرار از خانه، معاشرت با دوستان نااهل، افت تحصیلی، افسردگی، بدگمانی، یأس، کاهش حس تعلق خانوادگی، بداخلاقی و بی اخلاقی و ده ها بحران هویتی و ناهنجاری دیگر خواهد بود. این نمونه را می توان به اشل های بزرگ تر اجتماعی نیز تسری داد.
به هر تقدیر در فضایی که شهروندان از آشفتگی ها و تنش زایی ها و محدودیت های مختلف در رنج ونگرانی به سر می برند، «دکتر حسن روحانی» با شعار «دولت تدبیر و امید» و با «گفتمان اعتدال» به صحنه مبارزات انتخاباتی وارد شد. بخش وسیعی از مردم، تجربه های گذشته و رویدادهای پیشین را مقابل چشمان خود می دیدند و احساس می کردند نگاه جدیدی به عرصه مدیریت کشور گام گذاشته است. برنامه ای که صلح، دوستی، عقلانیت، تدبیر و روش اعتدالی را تجویز می نمود. اما آیا این برنامه پتانسیل و ویژگی لازم را برای تبدیل شدن به یک «گفتمان» در بر دارد؟ برای پاسخ به این پرسش، بخش سوم این نوشتار را بخوانید.
**عضو هیأت علمی دانشگاه
اول**1516
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




28/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن