واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
48 پزشک در بیمارستان صحرایی زرنه گرد هم می آیند ایلام- ایرنا- رییس جامعه بسیج پزشکی ایلام گفت: 48 پزشک فوق تخصص، متخصص، عمومی و دندانپزشک همزمان با راه اندازی بیمارستان تخصصی صحرایی در بخش زرنه از توابع شهرستان ایوان گرد هم می آیند.
به گزارش ایرنا سرهنگ ˈساسان زمانیˈ عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیمارستان صحرایی تخصصی شهید ˈعلی خانزادیˈ 29 بهمن تا دوم اسفند در بخش زرنه ایجاد می شود.
وی افزود: مرحله نخست برپایی چهارمین بیمارستان تخصصی صحرایی استان مشتکل از 48 پزشک فوق تخصص،متخصص عمومی و دندانپزشک به منظور ارائه خدمت به بیماران این بخش انجام پذیرفت و هم اکنون وارد مرحله اجرایی شده است.
وی یادآور شد: این بیمارستان دارای بخش های مختلف درمانی – پزشکی و پیراپزشکی است.
زمانی پیش بینی کرد 70 درصد ازجمعیت 11 هزار نفری این بخش از خدمات ارائه شده در این بیمارستان استفاده کنند.
رییس جامعه بسیج پزشکی استان ایلام اضافه کرد: پزشکان در این بیمارستان در هفت رشته تخصصی و سه رشته فوق تخصصی پزشکی به ارائه خدمت می پردازند.
سرهنگ زمانی تاکید کرد: این بیمارستان مجهز خدمات تخصصی مختلفی همچون اتاق عمل ، جراحی های سبک و سرپایی، گوش، حلق و بینی ، ارتوپدی، قلب و عروق، زنان و زایمان، جراحی عمومی، کودکان، چشم پزشکی، داخلی، بیهوشی، دندانپزشکی، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و دیگر خدمات پاراکلنیکی و درمانگاهی را در طول برپایی به بیماران و مراجعه کنندگان به صورت رایگان ارائه می دهد.
وی بیان کرد: یکی از بخش های مهم بیمارستان داروخانه با افزون بر 200 قلم دارو است.
رییس بسیج جامعه پزشکی ایلام اظهار کرد: در مرحله نخست 16 گروه امدادی – پزشکی برای معاینه نخستین و غربالگری مراجعه کنندگان به 33 روستای بخش زرنه اعزام شدند.
زمانی افزود: بیماران دارای فرم غربالگری که پس از تایید پزشکان نیاز به ادامه مداوا و یا عمل های جراحی و حتی اعزام به استان های دیگر داشته باشند، به صورت رایگان مداوای آنها انجام می شود.
وی اتاق عمل برای انجام جراحی های سبک و ایستگاه سلامت را از دیگر بخش های بیمارستان صحرایی تخصصی شهید خانزادی بخش زرنه دانست.
رییس بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: بیمارانی که نیاز به بستری چند روزه داشته باشند به بیمارستان ثابت ارجاع داده می شوند.
زمانی گفت: مجموعه حوزه سلامت استان مانند دانشگاه علوم پزشکی ، هلال احمر، تامین اجتماعی ، ... به صورت خودجوش و در راستای خدمت رسانی به محرومان جامعه و مناطق دور افتاده با ارائه خدمات رایگان کامل در این طرح نقش دارند.
وی یادآور شد: در دهه مبارک فجر امسال با اعزام 54 گروه به نقاط محروم استان سه هزار و 811 نفراز خدمات پزشکی – درمانی و دارویی این گروه ها بهره مند شدند و 25 نفر از آنها نیز برای مداوای تکمیلی به بیمارستان ارجاع داده شدند.
رییس بسیج جامعه پزشکی استان ایلام تاکید کرد: ادامه برپایی بیمارستان های تخصصی صحرایی حاصل دستاوردهای برپایی بیمارستان های جامعه بسیج پزشکی استان در سه سال گذشته بوده است.
زمانی افزود: سال 1389 نخستین بیمارستان در منطقه سیروان و بیمارستان های بعدی در زرین آباد دهلران و مورموری آبادان برپا و با استقبال خوب مردم استان مواجه شد.
وی گفت: سپاه و بیسج دو تشکل مردمی هستند که تنها وظیفه آنها حضور در صحنه های جنگ نیست.
زمانی ادامه داد: بسیج و سپاه دارای تفکری پیش رونده و فعال است و هدف اصلی آن در همه صحنه ها ارائه خدمت به محرومان و قشرضعیف جامعه است.
وی تشکیل گروه های تخصصی بسیج در همه حرفه ها از جمله بسیج جامعه پزشکی را در راستای ارائه برنامه ها و فعالیت های مطلوب تر دانست. ک/2
540
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]