واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کارآفرین برتر رشته جواهرسازی؛ 400 نفر اشتغالزایی بدون یک ریال تسهیلات بانکی تهران- ایرنا- کارآفرین برتر سال 1392در رشته جواهرسازی گفت: از ابتدای شروع فعالیتم تاکنون بدون دریافت یک ریال تسهیلات بانکی 400 نفر اشتغالزایی در رشته جواهرسازی مهره ای داشته ام.
![400 نفر اشتغالزایی بدون یک ریال تسهیلات بانکی](http://img7.irna.ir/1392/13921127/81045831/81045831-5502549.jpg)
سهیل بخشی روز یکشنبه در حاشیه ششمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، ساعت، جواهرو صنایع وابسته در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: 20 سال است در رشته جواهرسازی مهره ای فعالیت می کنم و این رشته به طور کامل مرتبط با زنان است.
وی با اشاره به این که 100 درصد کارهای مربوط به تولیدات این رشته در منزل انجام شدنی است، گفت: امروز یک رشته جدید در کشور به نام جواهرسازی مهره ای به وجود آمده که پیشتر وجود نداشت. این رشته را من در کشور پایه گذاری کردم و به عنوان بنیانگذار جواهرسازی مهره ای در کشور شناخته شدم. سپس این رشته را خودم در سازمان جهانی کار ثبت کردم.
بخشی گفت: کارآفرینی موتور تحول و توسعه اقتصاد، فرهنگ و جامعه است. رشد و فراگیری این پدیده می تواند به تحول و دگرگونی اساسی در اقتصاد ملی منجر شود. کارآفرینی فرآیندی است که طی آن فرد کارآفرین با ارایه ایده و فکر جدید، با قبول مخاطره ، محصول و خدمت جدید به جامعه عرضه می کند.
کارآفرین برتر کشور در خصوص دوره های یادگیری رشته جواهر سازی مهره ای گفت: من در کشورهای سنگاپور، تایلند، تبت و نپال، حتی جنگل های سوماترا و خلاصه هرجا که سبکی از این کار وجود داشت دوره های طراحی را گذرانده ام و بعد از اختلاط تمام تجربیات خود، یک سبک ناب ایرانی را به وجود آوردم.
وی خاطرنشان کرد هم اکنون شعبه ای از کار جواهرسازی مهره ای را در کشور تایلند ایجاد کرده است.
پایه گذار رشته جواهرسازی مهره ای در کشور با اشاره به دیپلماسی مهارتی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای با اجرای دیپلماسی مهارتی توانسته است روابط خود را با دیگر کشورها در زمینه مهارت آموزی افزایش دهد. داشتن مربیان بین المللی در مجموعه جواهرسازی مهره ای در راستای سیاست یاد شده است.
بخشی گفت: نخستین آموزشگاه جواهرسازی مهره ای با 23 مربی ایرانی مسلط به زبان خارجی با کمک رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و همچنین مدیر کل فنی و حرفه ای استان تهران ایجاد شده است.
وی تاکید کرد یکی از مهمترین ویژگی های رشته جواهرسازی مهره ای این است که تابع مکان و زمان نیست و در هر زمان و مکانی به راحتی می توان آن را انجام داد. این صنعت بدون سر و صدا و آلودگی خاص است. به مکان و کارگاه خاصی نیاز ندارد. قابلیت تبدیل شدن به اجناس دیگر را دارد( به راحتی می توان گردنبند را به دستبند و گوشواره تبدیل کرد). همچنین به واسطه تنوع طرح هایی که دارد باعث جذب بسیاری از علاقمندان می شود.
کارآفرین برتر کشور در خصوص مشکلات کار خود گفت: مهمترین مشکل ما تهیه مواد اولیه است. از دولت تقاضا داریم بستر واردات مواد اولیه را به کشور فراهم و موانع صادرات را برطرف کند. در مجموع از دولت می خواهیم فضای بیشتری در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم کار خود را گسترش دهیم.
وی در پایان گفت: 60 درصد سنگهای بکار رفته در رشته جواهر سازی مهره ای از دیگر کشورها وارد و 40 درصد از داخل تامین می شود. در زمان تحریم، مواد اولیه به شکل غیر رسمی به کشور وارد می شد .
ششمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته با هدف ایجاد رقابت در تولید، صادرات و خدمات از 24 تا 27 بهمن ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران میزبان علاقمندان است.
اقتصام(4) ** 9123 **1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
27/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]