تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832285314




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چالش‌های روحانی در اجلاس داووس/ دیلی استار: عجیب نیست اگر ایران فورا به بالای لیست بازارهای جذاب جهانی منتقل شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چالش‌های روحانی در اجلاس داووس/ دیلی استار: عجیب نیست اگر ایران فورا به بالای لیست بازارهای جذاب جهانی منتقل شود

چالش‌های روحانی در اجلاس داووس/ دیلی استار: عجیب نیست اگر ایران فورا به بالای لیست بازارهای جذاب جهانی منتقل شود
امروز رییس‌جمهور برای شرکت در نشست مجمع جهانی اقتصاد، عازم داووس می‌شود، نشستی که نه‌تنها از ابعاد اقتصادی بلکه از بعد سیاسی نیز بسیار حایز اهمیت است. به گزارش نامه نیوز، روزنامه اعتماد نوشت:

 شرکت در این اجلاس به واسطه حضور روسا و شخصیت‌های برتر کشورهای مختلف به ویژه روسای بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان، برای کشورهای مختلف از اهمیت ویژه‌یی برخوردار است. بدون شک مباحث مطرح شده در این اجلاس به نوعی در طول سال 2014 فضای فکری و تصمیم‌گیری مدیران ارشد جهانی را به تصویر می‌کشد، حتی اگر هیچ ضمانت اجرایی برای تحقق مباحث و توافقات مطرح شده در داووس وجود نداشته باشد. بعد از حضور محمد خاتمی به عنوان رییس‌جمهور ایران در سال 2004، امروز حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهور یازدهم ایران، به داووس دعوت شده است. اما شرکت ایران در این اجلاس و حضور رییس‌جمهور کشورمان در سویس، از ابعاد مختلفی برای ما حایز اهمیت است. روحانی در شرایطی برای شرکت در داووس می‌رود که روز دوشنبه، نخستین گام عملی در جهت اجرای توافقات ژنو برداشته شد و به تبع آن بخشی از تحریم‌ها علیه ایران لغو شد. براین اساس شرکت در داووس علاوه بر روابط دیپلماتیک و سیاسی می‌تواند فضای مساعدی برای تبادلات تیم ایرانی با شرکت‌های بین‌المللی حاضر در این اجلاس را فراهم کند. در همین خصوص نشریه انگلیسی دیلی استار نوشت که ایران به دنبال به دست آوردن فرصت‌های تجاری در داووس است، اما موانعی که این کشور را احاطه کرده هنوز پابرجاست. این در حالی است که بعد از توافقات ایران با 1+5، بسیاری از شرکت‌های غربی برای حضور در ایران ابراز تمایل کرده‌اند. بعد از حدود 10 سال، بار دیگر رییس‌جمهور ایران برای شرکت در اجلاس داووس دعوت شد. سید محمد خاتمی، نخستین میهمان ایرانی اجلاس داووس بود که در سال 2004 به عنوان رییس‌جمهور ایران به این اجلاس رفت. بعد از آن، در سال 2007 از محمد خاتمی برای حضور در دهکده داووس دعوت شد و این در حالی بود که در آن زمان محمود احمدی‌نژاد، ریاست دولت ایران را بر عهده داشت. اما هم‌اکنون و پس از ریاست‌جمهوری حسن روحانی، برگزار‌کنندگان این اجلاس بعد از چند سال بار دیگر از رییس‌جمهور ایران برای شرکت در این نشست دعوت کردند تا به این ترتیب نخستین سفر خارجی روحانی رقم بخورد. شرکت رییس‌جمهور ایران در این اجلاس با توجه به شرایط کنونی از ابعاد مختلفی برای کشورمان حایز اهمیت است، کمااینکه شرکت در این نشست از سوی رسانه‌های خارجی نیز مورد توجه قرار دارد.

روزنامه انگلیسی دیلی استار، با نوشتن مقاله‌یی به ابعاد حضور روحانی در داووس پرداخت.
این روزنامه انگلیسی نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رییس‌جمهوری ایران پس از حضور در سازمان ملل در ماه سپتامبر (شهریور)، با شرکت در نشست مجمع جهانی اقتصاد که روز پنجشنبه آینده در سویس برگزار می‌شود، دومین بازگشت ایران به عرصه بین‌المللی را رقم می‌زند، اتفاقی که نظر بسیاری از رهبران سیاسی و تجاری جهان را به خود جلب کرده است. روحانی پس از موفقیت در کاهش تحریم‌ها به عرصه بین‌المللی تجارت در داووس وارد می‌شود، اما به دست آوردن هر امتیاز تجاری برای کشورش بستگی به موفقیت دیپلماسی ایران در حل پرونده هسته‌یی این کشور و رسیدن آن به یک توافق نهایی دارد. ضربه مهلک امریکا به ایران در زمینه محروم کردن این کشور از دسترسی به سیستم مالی بین‌المللی، عدم اطمینان درباره آینده گفت‌وگوها پس از شش ماه تعیین شده در توافق اولیه و نامشخص بودن وضعیت سود پرداختی به سرمایه‌گذاری‌های غربی در جمهوری اسلامی مشکلاتی است که سر راه روحانی وجود دارد. یک مشاور بازرگانی غربی که با بسیاری از بزرگ‌ترین شرکت‌های بین‌المللی کار می‌کند، گفت: اگرچه ایران ممکن است در کوتاه و میان‌مدت برای شرکت‌هایی که کالاهای خاصی تولید می‌کنند، جذاب باشد اما تعجب خواهم کرد اگر ایران فورا به بالای لیست بازارهای جذاب جهان منتقل شود. وی که خواست نامش به دلیل برخی حساسیت‌ها ذکر نشود، افزود: این حقیقت که ایران سیگنال‌هایی در جهت درست ارسال می‌کند، مورد استقبال دنیای تجارت است اما من فکر می‌کنم توده بازرگانان محتاط خواهند بود و کم و بیش در وضعیت منتظر بمان و ببین خواهند بود.

به هر حال پتانسیل بازار 76 میلیونی ایران که یکی از بزرگ‌ترین ذخایر نفت و گاز جهان را دارد برای بسیاری از شرکت‌های خارجی که به دنبال منافع بلندمدت هستند، جذاب است. ایران اعلام کرده است که از هفت شرکت انرژی خارجی شامل شل، توتال، ‌ای. ان.‌ای، او.‌ام. وی و استات اویل اروپا و نیز شرکت‌های مهم انرژی امریکا اکسون موبیل و کونوکوفیلیپس برای بازگشت به ایران دعوت کرده است.

شرکت‌های خودروسازی رنو و پژو فرانسه نوامبر (آبان) گذشته در یک کنفرانس صنعت خودرو در ایران شرکت کردند در حالی که ناوگان هوایی قدیمی ایران نیز ممکن است روزی به شرکت‌های بویینگ و ایرباس پیشنهاد همکاری دهد. بیژن خواجه‌پور، یک مشاور بازرگانی مستقر در وین گفت: در تهران وضعیت «گلد راش» حاکم است.

گلد راش، در اصطلاح به وضعیتی گفته می‌شود که مردم برای رساندن خود به یک میدان طلا که به تازگی کشف شده، عجله و سعی می‌کنند از هم سبقت بگیرند.

وی که به اداره شرکت بین‌المللی آتیه کمک می‌کند، افزود: پیش از آنکه شرکت‌های غربی با فناوری‌هایی که ایران به‌شدت به آنها نیاز دارند بیایند، روسیه و چین برای قرارداد تهاتری نفت در برابر غذا با یکدیگر مسابقه دادند.

خواجه‌پور اظهار داشت: ما اکنون در حال دریافت تقاضای همکاری از سوی بسیاری از مشتریان قبلی و برخی مشتریان جدید هستیم. مقامات ایرانی می‌خواهند برای دستیابی به بهترین قراردادها، رقابتی را میان شرکت‌های اروپایی و بالاخره شرکت‌های امریکایی هماهنگ کنند، هرچند بیشتر این تلاش‌ها ممکن است به نتیجه نرسد مگر آنکه ایران بتواند به توافق نهایی با غرب دست یابد. یک مقام ارشد امریکایی که به شرط ذکر نشدن نامش با رویترز مصاحبه کرد، گفت: شرکت‌های امریکایی بسیار مشتاق ورود به بازار ایران از تولید خودرو گرفته تا ساخت هواپیما هستند. وی افزود: آنها خود را برای وقتی که تحریم‌ها برداشته شوند، آماده می‌کنند.

خانمی که از طرف هتل همای تهران که مرکزی برای گفت‌وگوهای بازرگانی بین‌المللی است، سخن می‌گفت، اظهار داشت: شمار میهمانان اروپایی این هتل 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، اگرچه نه هتل و نه پروازها به پایتخت ایران پر نبوده‌اند. به گفته مهرداد جلالی‌پور، مدیر سازمان توسعه تجارت ایران، از اول دسامبر (10 آذر) تاکنون، نمایندگان تجاری ترکیه، اردن، ایرلند، چین، ایتالیا، هند، استرالیا، تونس، قزاقستان و سوئد از ایران دیدن کرده‌اند. تحریم، بسیاری از ایرانیان را فقیر کرده است. صندوق بین‌المللی پول برآورد می‌کند که سرانه تولید ناخالص داخلی ایران بر پایه قدرت خرید، سال گذشته تقریبا نصف شده و از 12 هزار دلار در سال 2012 به شش هزار و 500 دلار در سال 2013 رسیده است. مدیرعامل یک شرکت منطقه‌یی خودروسازی که خواست نامش فاش نشود، گفت: پیش از تحریم‌ها، ایران با تقاضای 5/1 میلیون خودرو در سال یکی از 10 بازار برتر خودرو در دنیا بود اما اکنون تقاضای خودرو به 800 هزار دستگاه در سال رسیده است. شرکت‌های رنو، پژو، نیسان، سوزوکی، کیا و مزدا قبلا برای شرکای ایرانی خود که خودرو مونتاژ می‌کنند لوازم ارسال می‌کردند، اکنون شرکت‌های چینی جای خالی این شرکت‌ها را پر کرده‌اند و سهم بازار این کشور از یک به پنج تا شش درصد رسیده است. وی افزود: ما هنوز با محدودیت نقل و انتقالات مالی مواجه هستیم و هیچ شرکتی انگیزه‌یی برای ارسال قطعات و تولید در ایران ندارد.





1392/11/2





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن