واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
موقعیت استان سمنان برای ارایه خدمات نوروزی به هموطنان ویژه است سمنان – ایرنا – معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان گفت: موقعیت این استان در ارایه خدمات نوروزی به هموطنان ویژه است و نیاز به هماهنگی های لازم برای ارایه خدمات نوروزی به مسافران دارد.

ˈمحمد صارمی زادهˈ روز شنبه در نشست کمیته امنیت، اطلاع رسانی و امداد جاده ای سفرهای نوروزی استان سمنان افزود: موقعیت خیلی از استانها مانند سمنان نیست و مسوولان در این استان باید فعالیت ویژه در مورد ارایه خدمات به مسافران نوروزی داشته باشند.
وی با بیان اینکه در تعطیلات نوروز کل استان سمنان به دلیل قرار گرفتن در مسیر زایران حضرت امام رضا(ع) درگیر مسافرتهای نوروزی هموطنان است، افزود: ارایه خدمت مناسب نیازمند هماهنگی لازم بین دستگاهی است.
وی با اشاره به اهمیت راه های استان سمنان به دلیل تردد زیاد مسافران در تعطیلات نوروزی، اظهار داشت: امنیت لازم در این محورها باید پیش بینی شود و اشکالات محورها تا جای ممکن تا زمان باقی مانده از سال برطرف شود.
وی با تاکید بر توجه به شانه سازی برای راه های مواصلاتی در استان سمنان، خاطرنشان کرد: محور مهم دامغان به جندق که مسیری دو طرفه هم هست، حتی شانه راه ندارد که در صورت توقف یا حادثه بین خودروها در این مسیر، ترافیک راه را با مشکل مواجه می کند.
وی گفت: دستگاه های اجرایی در صورت امکان تا فرارسیدن تعطیلات نوروز، رزمایشی به منظور بررسی میزان آمادگی و هماهنگی لازم برگزار کنند.
ساماندهی آمبولانس، جرثقیل، مکان یابی مناسب ایستگاه های ارایه خدمت، در دسترس بودن مسوولان و خدمات برای مسافران، ارایه فهرست کشیک دستگاه ها و نهادهای مختلف و اطلاع رسانی درست و به هنگام آن، ساماندهی تبلیغات و نحوه اطلاع رسانی به هموطنان در محورهای مواصلاتی و ... از تاکیدات صارمی زاده در این نشست بود.
وی امنیت را شرط اول سفرهای نوروزی دانست و بر هماهنگی نهادها و دستگاه های امنیتی و انتظامی برای تامین امنیت لازم برای سفرهای نوروزی تاکید کرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان با تقدیر از حضور مردم در راهپیمایی با شکوه 22 بهمن، گفت: مردم با حضور خود در این روز تاریخی، بخشی از گزینه خود را در مقابل دشمن رو کردند.ک/2
611/608
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
26/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]