تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند فرمود: «... هرگاه بنده بگويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، خداى متعال مى‏گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867943319




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تهران و 7 شهر دیگر کشور در مرز هشدار آبی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تهران و 7 شهر دیگر کشور در مرز هشدار آبی تهران - ایرنا - قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه بر خلاف ظاهر فراوان بارش ها، کشور در بدترین سال بارندگی قرار دارد، گفت: در شرایط فعلی تهران و هفت شهر دیگر کشور در مرز هشدار آبی قرار دارند.


به گزارش ایرنا، ستار محمودی روز شنبه در نشست شورای آب با اشاره به بارش های دو هفته اخیر، اظهار داشت: اصفهان، تهران، بندرعباس، مشهد، قم، شیراز، اهواز و آبادان شهرهایی هستند که از نظر وضعیت آبی به مرز هشدار رسیده اند.
وی گفت: بررسی آمارها بیانگر آن است که حجم بارندگی های کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون در رتبه آخر 46 سال گذشته قرار دارد و در واقع بدترین سال از لحاظ بارش ها تاکنون است.
وی ادامه داد: وضعیت روان آب های کشور نیز مناسب نیست و در زمان کنونی در رتبه 44 میانگین آماری 46 ساله کشور قرار دارد.
محمودی، دخل و خرج منابع آبی در کشور را نامناسب خواند و با بیان اینکه دخل منابع آبی خالی است، ابراز امیدواری کرد که با بارش های مناسب در دو ماه آینده، حجم قابل توجهی از رواناب ها را در اسفند و فروردین ماه شاهد باشیم.
به گفته وی، در حوزه آب و فاضلاب شهری و روستایی و در حوزه مدیریت منابع آب برای تمام سدهایی که مصرف آب شرب دارند، باید برنامه مشخصی تا آذر ماه سال آینده با ضریب اطمینان بالا طراحی شود.
قائم مقام وزیر نیرو افزود: برای مشهد، بندرعباس و قم باید یک کمیته خاص ایجاد شود و به صورت دایمی بحث آب شرب این شهرها پایش شود.
محمودی با بیان اینکه در استفاده از منابع سدها اولویت با تامین آب شرب است، تصریح کرد: باید پیش بینی های دقیق تری در بخش آب شرب صورت گیرد و گزارش های ماه به ماه از طریق مدیریت منابع آب پایش شود.
وی به بارش برف سنگین در روزهای 12 تا 17 بهمن ماه امسال در استان های مازندران، گیلان و خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: با توجه مشکلاتی که به لحاظ آب و برق در این مناطق به وجود آمد، شرکت های توانیر و مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت های استانی از نخستین دقایق وارد عمل شدند و تمام امکانات خود را برای برطرف کردن مشکل بسیج کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو؛ قائم مقام وزیر نیرو ادامه داد: وزیر نیرو نیز در روزهای پایانی به این مناطق آمد و بحران برف به خوبی سامان یافت.
محمودی با بیان اینکه این حادثه نشان داد که ما با یک مانور جدی مواجه بودیم، گفت: این حادثه شبیه یک مانور واقعی بود و اگر چه عملکرد مناسبی از خود نشان دادیم، اما باید برای حوادث سنگین تر بهتر از اینها آماده شویم.
وی بحث کیفیت آب شرب روستاها را بسیار مهم عنوان کرد و ادامه داد: کیفیت آب همواره خط قرمز ما بوده است.
قائم مقام وزیر نیرو یک ماه آینده را فرصتی طلایی برای برنامه ریزی مناسب برای تامین آب و پاسخ گویی به نیازهای مردم مطرح کرد.
اقتصام**1053**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




26/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن